پست‌های پیشنهادی

ادویه‌جات بهترین افزودنی مجاز برای طعم‌دهی و رنگ و بوی زیبای غذاها هستند. بهترین نوع ادویه برای آشپزی ادویه‌جات ارگانیک و طبیعی هستند، چرا که طعم‌دهنده‌های طبیعی علاوه بر تاثیر بر عطر و طعم غذا، آثار بی‌نظیری در بهبود بیماری‌هایی همچون دیابت و فشار خون دارند.
 
یکی از محبوب‌ترین ادویه‌ها در دنیای آشپزی زعفران است. بهترین زعفران دنیا در مزارع ایران و توسط کشاورزان ایرانی کشت می‌شود.
 
زعفران علاوه بر عطر و رنگ فوق‌العاده خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد. از جمله این خواص می‌توان به کاهش فشارخون، حفاظت از سلامت قلب، کنترل دیابت، ضد افسردگی و... اشاره کرد.
 
مطالعات نشان می دهند که زعفران می تواند حتی تاثیرات بهتری نسبت به داروهای ضدافسردگی همچون فلوکستین داشته باشد.
 
با این مزیت که هم سریع تر عمل می کند و هم تاثیرات جانبی ندارد. کروسین، یک مولکول فعال در زعفران است که سلول های مغزی را جوان و سالم نگه می دارد. همچنین از سلول های مغزی در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می کند. به علاوه از آلودگی های ذهن نیز می کاهد.
 
برای تهیه زعفران اصل و ارگانیک بهتر است حتما آن را مستقیما از کشاورزان و یا از مراکز معتبر تهیه نمایید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  Only 75 emoji are allowed.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جایگذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.