رفتن به مطلب

pedi9004

کاربر سایت
  • پست

    447
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    3
  • بازخورد

    100%

pedi9004 آخرین باز در روز دسامبر 25 2024 برنده شده

pedi9004 یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

3 دنبال کننده

آخرین بازدید کنندگان نمایه

5320 بازدید کننده نمایه

دستاورد های pedi9004

281

اعتبار در سایت

  1. درود و عرض ادب. با فروش یک عدد واتر کولر DeepCool LT720 آکبند با گارانتی اصلی (فرا سیستم دینا)(حدود 23 ماه) در خدمت شما هستم. دوستان توجه داشته باشید که واتر کولر گارانتی اصلی می باشد نه شرکتی و در بین شرکت های گارانتی کننده بهترین و قدیمی ترین گارانتی محصولات دیپ کول همین فرا سیستم دینا هستش. با توجه به نیاز مالی با 15 درصد تخفیف یعنی عملا به قیمت کالای کارکرده بفروش می رسد. قیمت روز واتر کولر با گارانتی اصلی فرا سیستم : 12 میلیون قیمت فروش با تخفیف 15 درصدی : ده میلیون و دویست * دوستان توجه داشته باشید که فروش در فروم های همسایه و خارج از فروم نیز برقرار می باشد. اولویت با کاربری هستش در اینجا اعلام خرید می کند نه در پیام خصوصی. همچنین با توجه به آکبند بودن و گارانتی دار بودن فرصت تستی وجود ندارد و عودت مورد پذیرش نمی باشد. با تشکر و آرزوی سلامتی برای شما عزیزان.
  2. بله من نسل 2000 و 3000 داشتم و حقیقتشو بخواین قاعدتا دمای بالاتر و صدای فن زیادتری رو تجربه میکنید که برای من چندان جذابیتی نداشت.
  3. سلام. سه فن بگیرید خیلی بهتره.
  4. pedi9004

    مشکل rtx 3080

    سلام دوست خوبم. یه سرچ ساده در گوگل میزان خرابی سری 6000 ای ام دی و 3000 انویدیا رو نشون میده. تازه میزان تولید انویدیا خیلی بیشتر از ای ام دی هستش اما خرابی ای ام دی به طور قابل ملاحظه ای بالاتر هستش.
  5. سلام. دو فن ها صدای بیشتری دارند و دما هم معمولا بالاتر هستش و قاعدتا ارزون تر هستند اگر با این دو مورد مشکلی ندارید ایسوس بگیرید اگر دما و صدای کمتر می خواید سه فن تهیه کنید.
  6. بعضی اوقات پایا انجام نمیشه و در سیکل گیر میکنه. یا میاد به حساب بانکیتون یا برمیگرده به حساب نوبیتکستون. نگرانی خاصی نداره.
  7. عجب. دیشب بنده به شما گفتم سوییچ بایوس رو تغییر بده از حالت دیفالت تا الان انجام نداده بودید....
  8. سلام. از نظر ظاهری کامل گرافیک رو بررسی کنید ببینید مشکلی نمیبینید مخصوصا در قسمت pcie شاید جسم خارجی چسبیده باشد. اگر این گرافیک دوال بایوس هستش پس بایوس را تغییر بدید و اگر روی دیفالت هست ببرید روی اورکلاک یا برعکس.
  9. pedi9004

    حل شد

    پاک شود. حل شد. با تشکر
  10. pedi9004

    از کجا UPS بخرم؟

    درود. نمایندگی تکام اهواز اشناست اگر خواستید اطلاع دهید.
  11. سلام بخاطر این هستش که نزدیک عید اکثرا دنبال دلار کاغذی هستند چه برای مسافرت چه برای خرید و چه برای سرمایه گذاری در شرایط نا امن که باعث شده تقاضا برای تتر کمتر بشه و از اون طرف دلار کاغذی هم حباب بگیره. حالا باید دید که تتر قیمتشو به اون میرسونه یا دلار به تتر میرسه.
×
×
  • اضافه کردن...