رفتن به مطلب

MAC

کاربر سایت
  • پست

    69
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • بازخورد

    0%

تمامی مطالب نوشته شده توسط MAC

  1. MAC

    نیاز به کمک فوری

    اگه از این تبدیلهای چینی خریدید که مشکل از همونه برند دایو یا فرانت تهیه کنید
  2. نیاز به برداشتن msata نیست با دیسک بوت Acronis True Image پشتیبان بگیرید
  3. مطمئن هستید که دیسک ویندوزتون UEFI هست؟
  4. If You Can Catch Me یکی از شاهکارهای استیون اسپیلبرگ http://www.imdb.com/title/tt0264464/
  5. با توجه به مدل CPU شما اگه رم سامسونگ 1333 را با یک 1600 عوض کنید کل سیستم با باس 1600 کار خواهد کرد. http://ark.intel.com/products/65697/Intel-Core-i3-3217U-Processor-3M-Cache-1_80-GHz
  6. فکر کنم PRO-VD تقذیه CPU بهتری داشته باشه قیمتشم که مناسبتره
  7. MAC

    فروش کیس ENERMAX Clipeus

    کجا تشریف دارید؟
  8. کارت xfx من 1GB هست و Sapphire 2GB حالا نمی دونم مشکل از مقدار حافظه است یا نسخه بایاس فعلا دنبال به روز رسانی کارت XFX هستم مدل مادبرد هم MSI A870-G43
  9. من قبلا تو جدول ATI دیده بودم بدون پل کراس فایر میشن.
  10. MAC

    CROSSFIRE XFX HD5450 1GB & Sapphire HD5450 2GB

    من دوتا کارت 5450 دارم که می خواستم کراسفایر کنم ولی در قسمت CCC گزینه کراس فایر وجود نداره نمی دونم مشکل از کجا هست؟
  11. MAC

    بازم به معرفت بعضیا

    https://divar.ir/v/فروش-مودم/aUhex2yMu/ https://divar.ir/v/کارت-گرافیک-فوق-قوی-اصلی-ASUSو-ساخت-تایوان/SZJuazJIr/
  12. این هم از مزایای اورکلاک
  13. الان شما قیمت رم 4 گیگ DDRII را دارید؟ خیلی مراقب باشید چون الان بازار پر هست از رم DDRII تقلبی!
  14. MAC

    بازم به معرفت بعضیا

    خدا به خیر کنه معلوم نیست چی داده دست مشتری کلا ok هست! :eek:
  15. MAC

    مقایسه دو لپ تاپ

    پیشنهاد من CPU 5500 Broadwell است چون مصرف و دمای کمتری دارد و گرافیک قدرتمندتری دارد.
  16. کجا تشریف دارید؟
  17. اول از به روز بودن BIOS مطمئن شوید. این مشکل معمولا از درایور USB3 بوجود می آید. سعی کنید درایور USB3 را هم به روز کنید.
  18. تو BIOS هارد رو شناخته؟
  19. اگر برای گیم می خواهید اول و آخرش باید کلا ارتقا بدید. پیشنهاد می کنم یک GTX 950 یا R9 380 و یک پاور 500 وات بخرید که در آینده که پردازنده و مادربرد را ارتقا دادید اینها براتون بمونند.
  20. خوب کل پستا رو خوندم و اینکه گفتید تعویض شد خستگیمو درکرد. در اول تاپیک شما گفتید که مشکل بلوپیج داشتید که متاسفانه بعضی از دوستان به CPU و AMD گیر داده بودند. نمی دونم این سیایت ما کی تغییر خواهد کرد : جنگجنگ تا پیروزی... آخه چرا ما همیشه دنبال مقصر هستیم و نه علت؟؟؟ به هر روی بعضی وقتها شاه می بخشه ولی شاقلی نمی بخشه. من با نمایندگی ماتریکس مشهد کار کردم که بسیار عالی پاسخ دادند و در عوض از نمایندگی آوژنگ مشهد ناراضی هستم. شاید باور نکنید بعضی از گارانتی ها از این شهر تا شهر دیگه فرق می کنند. در ضمن الان یک MSI GE60PC APACHI و یک MSI GE40 دارم که کاملا راضی هستم و هیچ مشکلی در گیم ندارم.
  21. نه واقعا بزرگه. اگه توی عکسا نگاه کنید می بینید که ته فلش با یک تکه پلاستیکی اضافی پر شده. و بنابراین فکر نمی کنم نیازی بود طول فلش اینقدر بلند باشد.
  22. یعنی شما برای این اسمبل به اون شرکت در پیت پول دادین؟ یک نگاه به نمونه اسمبل سایت لیون بیاندازید. آخه حیف این قطعات نیست؟
×
×
  • اضافه کردن...