رفتن به مطلب

Fido

کاربر سایت
  • پست

    268
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1
  • بازخورد

    100%

Fido آخرین باز در روز ژوئن 5 2024 برنده شده

Fido یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

4 دنبال کننده

اطلاعات پروفایل

  • جنسیت
    Male
  • محل سکونت :
    تبریز

مشخصات سیستم شخصی

  • پردازنده
    i5-3570
  • مادربورد
    H77
  • رم
    DDR3-12GB
  • کارت گرافیک
    9600 GT
  • ذخیره سازی
    SSD-HDD
  • درایوهای نوری
    DVDRW
  • منبع تغذیه
    Green-600W
  • کیس
    x3Viper
  • خنک کننده
    Deapcool200
  • سیستم عامل
    Win 10

آخرین بازدید کنندگان نمایه

5216 بازدید کننده نمایه

دستاورد های Fido

  • پایگاه متحّدین SSD نادر

نشان‌های اخیر

223

اعتبار در سایت

  1. با درود، با فروش حافظه SSD M.2 KIOXIA EXCERIA G2 1TB در خدمتتون هستم. از SSD استفاده خاصی نشده و SSD دوم سیستم بوده و بیکار مونده. بنده چند ماه پیش به صورت آکبند خریدمش، کالا کارتن داره و بیشتر از ۲ یا ۳ هم سال گارانتی ماتریس داره، چون کارتنش الان در دسترسم نیست دقیقش رو نمیدونم. در موقع ارسال ممکنه میزان رایت تست و مقدار ارسالی ممکنه مقدار کمی متفاوت بشه، چون قبل از ارسال فرمت میشه. قیمت فروش مد نظر: 4.650 و هزینه ارسال برعهده خریدار محترمه. تخفیف جزئی هم در نظر گرفته میشه. لطفاً هرگونه سوال و... دارید صرفا از طریق پیام خصوصی یا تماس با شماره: 09981884414 در ارتباط باشید.
  2. خیلی اقتصادی و متفرقه به درد نمیخورن و قطعی زیاد دارن. سعی کنید دانگل رو از برندهای یوگرین یا بیسئوس تهیه کنید که ورژن بلوتوثشون 5 به بالا باشن. این دوتا برندهای خوبین و من خودم یوگرین دارم و ازش راضیم. سعی کنید موردی رو که میخواید بخرید نظرات خریداران رو راجع بهش بخونید، مناسب شما بود تهیش کنید.
  3. سلام، با دانگل بلوتوث میتونید اینکار رو انجام بدید و نیاز به چیز خاصی نداره.
  4. بله، این مورد خوبیه، با گارانتی 36 ماهه ماتریس داره که اورجیناله و معتبر. من چک کردم موجودیش هم هستش دیگه... میتونید خرید کنید. یعنی گارانتی اصلی مثل سازگار-الماس-حامی-آواژنگ و یکی از شرکتهای معتبر گارانتی کننده. برای ریفرها مینویسه گارانتی شرکتی که اینا خریدشون ریسک داره و توسیه نمیشه، قیمتشون هم پایینتره معمولا.
  5. با سلام، اگر از برند توشیبا بخواید تهیه کنید، از سری N300 تهیه کنید، موجود هم بود سری X300 هم خوبه(اگه موجود باشه و قیمتش معقول باشه). سری N300 در بازار موجوده و کارایی و دوام خوبی هم داره. سری s300 برای دوربینهای مدار بسته هستش و برای سیستم خیلی مناسب نیست. از وسترن هم بخواید تهیه کنید، برای کار شما مناسبترین مورد وسترن آبی با گارانتی اصلی هستش(نه این گارانتیهای شرکتی). وسترن بنفش هم برای دوربین هستش و برای سیستم خیلی مناسب نیست. درسته سیگیت برند مطرحیه، اما من تو این دو سال اخیر تو دور و بر خودم چند مورد خرابی کامل هارد داشتیم که همشون سیگیت بودن! حالا نمیدونم مشکل از شرکت تولید کنندست یا اینکه سیگیت با گارانتی رسمی موجود نمیشه و شاید اینهایی که تو بازار هستن ریفر هستن و بعد از مدتی به مشکل برمیخورن، در هر صورت خرابیش رو زیاد دیدم. در نهایت به شما مورد N300 توشیبا و وسترن آبی رو توصیه میکنم.
  6. با درود، میتونید دوربینهای فوجی سری XT 200 و اینها رو هم ببینید،(البته موارد کارکرده که برای اینکار هم به کسی نیاز دارید که واقعا وارد باشه به این کار)برای کار شما گزینه خوبی هستن. پیشنهادم اینه که موردی خریداری کنید که بتونید همه تنظیمات رو به صورت دستی تغییر بدید. به هر حال سنسور بزرگتر در دوربین+امکان تغییرات کاملا دستی میتونن خیلی بهتر باشند براتون. برای شما لنز متغیر گزینه خوبیه که بتونید تغییرات مد نظر خودتون رو اعمال کنید. لنز خیلی بالا رده هم برای شما نیاز نیست، همین لنزهای خود دوربین کار شما رو راه میندازه. برای نورپردازیش چیکار کردی؟ چون نورپردازی برای تهیه ویدئو از اساسیترین مباحث شروع کاره.
  7. سلام، من دوساله پیشگامان دارم خوبه و ازش راضیم، سرعت خوبی داره پشتیبانیش هم خوبه، جشنواره هاش رو هم واست تمدید میکنن. صبا نت داشتم اما ازش راضی نبودم.
  8. سلام اگه ssd موجود بود لطفا بهم اطلاع بدید.
  9. بهتون پیشنهاد میکنم هارد توشیبا مدل S300 رو به صورت آکبند تهیه کنید، مناسب کار شما هست، هم آکبنده و گارانتی معتبر داره و قیمتشم مناسبه.
  10. با درود، سلامت و میزان استفاده SSD 120 گیگ چقدره؟ هزینه ارسال چقدره؟
  11. با درود، اگه گارانتی اصلی داشته و تموم شده و ریفر نیست و با نرم افزارهای تست مختلف سلامتش 100 هست و بد سکتور نداره مناسبه و مخصوص استفاده در دستگاه دی وی آر هستش. اگه اشتباه نکنم برچسب گارانتیش برای شرکت لایف سرویس هستش، لطفا دوستان هم راهنمایی کنن که هاردهایی که این شرکت گارانتی کرده ریفر و...نیستن؟
  12. با درود، مانیتور شما دارای پوشش SRGB 100% هستش و بهتون توصیه میکنم ICC Profile مانیتورتون رو دانلود کنید و اون تنظیم رو در ویندوز اعمال کنید، اینطوری رنگهای کاملا استاندارد رو از مانیتور میگیرید.(البته اگه هدفتون گرفتن رنگ استاندارده)
  13. با درود، خرید رم پیشنهاد میشه . بهتون تو برنامه های گرافیکی پرفورمانس بهتری میده.
×
×
  • اضافه کردن...