رفتن به مطلب

Fido

کاربر سایت
  • پست

    264
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1
  • بازخورد

    100%

Fido آخرین باز در روز ژوئن 5 2024 برنده شده

Fido یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

4 دنبال کننده

اطلاعات پروفایل

  • جنسیت
    Male
  • محل سکونت :
    تبریز

مشخصات سیستم شخصی

  • پردازنده
    i5-3570
  • مادربورد
    H77
  • رم
    DDR3-12GB
  • کارت گرافیک
    9600 GT
  • ذخیره سازی
    SSD-HDD
  • درایوهای نوری
    DVDRW
  • منبع تغذیه
    Green-600W
  • کیس
    x3Viper
  • خنک کننده
    Deapcool200
  • سیستم عامل
    Win 10

آخرین بازدید کنندگان نمایه

5156 بازدید کننده نمایه

دستاورد های Fido

  • پایگاه متحّدین SSD نادر

نشان‌های اخیر

221

اعتبار در سایت

  1. با درود، میتونید دوربینهای فوجی سری XT 200 و اینها رو هم ببینید،(البته موارد کارکرده که برای اینکار هم به کسی نیاز دارید که واقعا وارد باشه به این کار)برای کار شما گزینه خوبی هستن. پیشنهادم اینه که موردی خریداری کنید که بتونید همه تنظیمات رو به صورت دستی تغییر بدید. به هر حال سنسور بزرگتر در دوربین+امکان تغییرات کاملا دستی میتونن خیلی بهتر باشند براتون. برای شما لنز متغیر گزینه خوبیه که بتونید تغییرات مد نظر خودتون رو اعمال کنید. لنز خیلی بالا رده هم برای شما نیاز نیست، همین لنزهای خود دوربین کار شما رو راه میندازه. برای نورپردازیش چیکار کردی؟ چون نورپردازی برای تهیه ویدئو از اساسیترین مباحث شروع کاره.
  2. سلام، من دوساله پیشگامان دارم خوبه و ازش راضیم، سرعت خوبی داره پشتیبانیش هم خوبه، جشنواره هاش رو هم واست تمدید میکنن. صبا نت داشتم اما ازش راضی نبودم.
  3. سلام اگه ssd موجود بود لطفا بهم اطلاع بدید.
  4. بهتون پیشنهاد میکنم هارد توشیبا مدل S300 رو به صورت آکبند تهیه کنید، مناسب کار شما هست، هم آکبنده و گارانتی معتبر داره و قیمتشم مناسبه.
  5. با درود، سلامت و میزان استفاده SSD 120 گیگ چقدره؟ هزینه ارسال چقدره؟
  6. با درود، اگه گارانتی اصلی داشته و تموم شده و ریفر نیست و با نرم افزارهای تست مختلف سلامتش 100 هست و بد سکتور نداره مناسبه و مخصوص استفاده در دستگاه دی وی آر هستش. اگه اشتباه نکنم برچسب گارانتیش برای شرکت لایف سرویس هستش، لطفا دوستان هم راهنمایی کنن که هاردهایی که این شرکت گارانتی کرده ریفر و...نیستن؟
  7. با درود، مانیتور شما دارای پوشش SRGB 100% هستش و بهتون توصیه میکنم ICC Profile مانیتورتون رو دانلود کنید و اون تنظیم رو در ویندوز اعمال کنید، اینطوری رنگهای کاملا استاندارد رو از مانیتور میگیرید.(البته اگه هدفتون گرفتن رنگ استاندارده)
  8. با درود، خرید رم پیشنهاد میشه . بهتون تو برنامه های گرافیکی پرفورمانس بهتری میده.
  9. با درود، بنده مدل Corsair K60 pro red led که آقا یاسین پیشنهاد دادند رو دارم و خیلی ازش راضیم، قبل اون Rapoo v500 pro داشتم که تعویضش کردم و همین مدل K60pro. کیبورد خوبیه و خریدش بهتون توصیه میشه.
  10. آره با لیزر خیلی دقیق برش میزنن. آکریلیک هم یه نوع طلق هستش که با دوامتره. در این مورد میتونی به این تابلو سازیها یه سر بزنی اونا میتونن خوب راهنماییت بکنن. خودشون هم برش میزنن. ‍
  11. سلام، رامین جان فکر نکنم این موارد به صورت حاضری در دسترس باشه. میتونی متریالش رو تهیه کنی و بدی برات با لیزر خیلی دقیق برش بزنن. دقیق و تمیز در میاد. میتونی از جنس آکریلیک بی رنگ که خیلی شفاف و با دوامه استفاده کنی.
  12. خواهش میکنم، برای کامپیوتر مدل N300 رو تهیه کنید از این مدل توشیبا بهتره. حدود 1 میلیونی اون مدل بالاتره فکر کنم. اگر هم که بودجه خیلی محدودی دارید همین رو هم میتونید برای آرشیو استفاده کنید.
  13. سلام و وقت بخیر. گارانتی اصلی هارد توشیبا هستش و ریفر نیست. هارد رو برای چه کاری نیاز دارید؟ برای دوربین مدار بسته میخواید یا برای PC?
  14. دوستان پیشنهاد قیمتی بود در پیام خصوصی ارائه بدید.
×
×
  • اضافه کردن...