رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد كارت گرافيك و مانيتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز شما 4850 بخر مطمئن باش پشیمون نمیشی

دوتا از رفیق های من کارت گرافیک خریدن به ترتیب :

8800 gt amp zotac

با قیمت 310000 که حسابی ضد حال خورد

و اون یکی 9800 gtx

با قیمت 390000 که خیلی بیشتر ضد حال خورد

و من 4850 خریدم

با قیمت 255000 که حسابی سود کردم چون کارتی گرفتم که از 8800 خیلی بهتر و از 9800 یه کم بهتره و خلاصه کارت بسیار خوبیه :(

در کل اینویدیا هم کارتهای خوبی داره ولی به شرطی که ادم خوش قیمت و به قیمت بخره .

لینک به دیدگاه

• ارسال 198
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

نظر من

بهتره P35 رو دیگه فراموش کنید

MAIN:p45 neo3-f = 140 بهترین انتخاب به خاطر پشتیبانی از PCI-E2 و دارا بودن

CPU:C2Q 6600 G0

VGA: ATI 3650 GDDR3

لینک به دیدگاه

با سلام

azby جان این طور که شما میگید این مین پس اصلا مشکل داره دیگه من که تا به حال ندیدم کسی با این مین مشکل داشته باشه یکی دو تا از دوستان من هم از این مین دارند و راضی هستند باز هم نمیدونم شاید شانس شما بوده ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه من خودم خیلی وقتها دیدم که خود آقای حسینی هم به دوستان پیشنهاد میدن این مین رو پس اگر مشکل دار باشه ایشون که پیشنهاد نمیدن.

والا چي بگم.ميگم كه شايد شانس من بوده.صد البته كه اقاي حسيني جنس بد پيشنهاد نميدن.ولي خوب راستش من كه ديگه چشم ترسيده.شايد اين پارت باري كه ما گرفته بوديم كلا مشكل داشته.با توجه به تعاريفي كه دوستان ميكنند.

لینک به دیدگاه

با سلام به همه دوستان و از همتون تشکر میکنم ولی برای اینکه نظم تاپیکها به هم نریزه لطفا در این تاپیک فقط در مورد انتخاب کارت گرافیک بحث کنید .

قبلا از شما کمال تشکر رو دارم .

لینک به دیدگاه

سلام.من از چند نفر در همین سایت درباره ی مادر برد p5k epu سوال کردم همشون گفتن هم خوبه هم عمریه هم گرافیکهای خیلی قوی بهش می خوره.ولی نگفتن پی سی ای اکسپرس یک هستش .

تفاوت پی سی ای اکسپرس یک با پی سی ای اکسپرس 2 چیه؟کدوم بهتره؟قیمت یه مدل خوب پی سی ای اکسپرس 2 چنده؟ من برای مادر برد تا 150.000 تومن می تونم خرج کنم

.ویژگی هایی که تو بالا گفتم داره؟به نظر شما من کدوم مادر برد رو بگیرم؟(هم عمری باشه هم گرافیکهای خیلی قوی بهش بخوره)

منتظر جوابهای شما هستم باتشکر محمد

لینک به دیدگاه

سلام.من از چند نفر در همین سایت درباره ی مادر برد p5k epu سوال کردم همشون گفتن هم خوبه هم عمریه هم گرافیکهای خیلی قوی بهش می خوره.ولی نگفتن پی سی ای اکسپرس یک هستش .

تفاوت پی سی ای اکسپرس یک با پی سی ای اکسپرس 2 چیه؟کدوم بهتره؟قیمت یه مدل خوب پی سی ای اکسپرس 2 چنده؟ من برای مادر برد تا 150.000 تومن می تونم خرج کنم

.ویژگی هایی که تو بالا گفتم داره؟به نظر شما من کدوم مادر برد رو بگیرم؟(هم عمری باشه هم گرافیکهای خیلی قوی بهش بخوره)

منتظر جوابهای شما هستم باتشکر محمد

با سلام

محمد جان شما میتونید همین مادربردی که علیرضا پیشنهاد دادن 140 تومن رو بگیرید که هم pcie 2 هستش و هم چیپ p45 و هم قیمت مناسبی داره این مادربرد فکر کنم مادر برد خوبی باشه MAINp45 neo3-f .

لینک به دیدگاه

سلام.این مادر برد ایسوس هستش یا گیگا؟چندتا جای رم داره؟چندتا گرافیک بهش می خوره؟ و از همه مهمترمی شه در اینده گرافیکهای خیلی قوی بهش نصب کرد مثلا 9800 /1گیگ؟

لینک به دیدگاه

سلام.این مادر برد ایسوس هستش یا گیگا؟چندتا جای رم داره؟چندتا گرافیک بهش می خوره؟ و از همه مهمترمی شه در اینده گرافیکهای خیلی قوی بهش نصب کرد مثلا 9800 /1گیگ؟

ببين دوست گرامي كافيه كه يه مادر برد از pci express پشتيباني كنه.حالا اگه pci express 2 بود كه بهتر.چون سرعت انتقال اطلاعاتش با چيپ ست شمالي بيشتره.قبل تر ها مهم بود كه حتما pci express 16 x باشه.چون مادر برد هاي قديميتر حتي اونايي كه يك اسلت pci express داشتن ممكن بود سرعتشون 16 باشه يا 8.ولي الان ديگه همه مادبرد هايي كه يه اسلت دارن سرعتشون 16 هست.

حالا ميريم تو كار كارت گرافيك.سري 9 nvidia از نوع pci express 2 هستند.پس اگر ميخواي حداكثر كارايي رو داشته باشي حد اقل به لحاظ تئوري بايد مادر بردي بگيري كه pci express 2 رو ساپورت كنه

وقتي مادر بردت از pci express 1 يا pci express 2 پشتيباني كنه ديگه همه كارتهاي گرافيك بهش ميخوره.چه ضعيف چه قوي.و در مورد كارت دلخواه شما يعني 9800 gtx يا 9800 gx2 هم بايد بگم كه تمام مادر بردهاي داراي اسلت pci express 1/2 اونو پشتيباني ميكننحالا اگر مادر بردت pci express 2 رو پشتيباني كنه خوب كارايي بالاتر ميره.ولي بهتون بگم اونقدر ها محسوس نيست.

ولي خوب شما بايد فكر اينده و كارتهايي رو هم بكنيد كه به شكل بهينه تري از قابليتهاي pci express 2 استفاده ميكنن.پس اگر اختلاف قيمت اي مادر بردها براتون مشكلي نيست.........ديگه معطل چي هستيد؟.

لینک به دیدگاه

با سلام .ممنون از توضیح خوبتون.خیلی ممنون که مشکلات مردم را حل می کنید.

اولا اینکه من برای مادر برد تا 150.000 تومن می تونم بدم .دوم اینکه اگه من بخوام برای مادر برد خرج کنم هر چی باشه می کنم چون می ارزه و من از مادر برد خیلی سختی کشیدم و خیلی منو اذیت کرد.

حالا از نظر کارایی(بازی) به نظر شما بدونه در نظر گرفتن پول کدوم مادر برد بهتره: asus p5Q یا p45 neo3-f یا p5k epu ؟

ایا سی پی یو e7200 با این مادر برد ست می شه؟یا اینکه بهتره q6600 بگیرم؟

منتظر پاسخهای کامل شما هستم... با تشکر محمد

لینک به دیدگاه

با سلام .ممنون از توضیح خوبتون.خیلی ممنون که مشکلات مردم را حل می کنید.

اولا اینکه من برای مادر برد تا 150.000 تومن می تونم بدم .دوم اینکه اگه من بخوام برای مادر برد خرج کنم هر چی باشه می کنم چون می ارزه و من از مادر برد خیلی سختی کشیدم و خیلی منو اذیت کرد.

حالا از نظر کارایی(بازی) به نظر شما بدونه در نظر گرفتن پول کدوم مادر برد بهتره: asus p5Q یا p45 neo3-f یا p5k epu ؟

ایا سی پی یو e7200 با این مادر برد ست می شه؟یا اینکه بهتره q6600 بگیرم؟

منتظر پاسخهای کامل شما هستم... با تشکر محمد

سلام

از بین مادربردهایی که گفتید خوب مشخصه p5q بهتره + q6600

لینک به دیدگاه

ممنون.به نظر شما من سیستمم رو بعد ماه رمضون بگیرم بهتر نیست.چون از یه بازاری شنیدم قیمتها خیلی می اد پایین.الان هم گرافیک روز به روز داره می اد پایین مثلا الان گرافیک 8600/اگیگ قیمتش 64.000 تومن شد.

حالا نظر شما چیه؟

لینک به دیدگاه

ممنون.به نظر شما من سیستمم رو بعد ماه رمضون بگیرم بهتر نیست.چون از یه بازاری شنیدم قیمتها خیلی می اد پایین.الان هم گرافیک روز به روز داره می اد پایین مثلا الان گرافیک 8600/اگیگ قیمتش 64.000 تومن شد.

حالا نظر شما چیه؟

سلام . دوست عزیز به نظر من همین حالا اقدام کنید و قطعاتتون رو بگیرید خوب شاید بعد ماه رمضان قیمتها بالا هم بره مثال q6600 کم شه قیمتش سریع میره بالا یا همین طور مادربردی که انتخاب کردید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام.ممنون از نظرتون.اقا من که هنوز نفهمیدم فرق p5q با p45 neo 3-f چیه؟تازه p5q یک جا برای گرافیک داره ولی

p45 neo 3-f دوتا جاداره؟و ارزون تر هم هست

لینک به دیدگاه

سلام . دوست عزیز به نظر من همین حالا اقدام کنید و قطعاتتون رو بگیرید خوب شاید بعد ماه رمضان قیمتها بالا هم بره مثال q6600 کم شه قیمتش سریع میره بالا یا همین طور مادربردی که انتخاب کردید.

موفق باشید.

درود

دوست عزیز شما هر چقدر صبر کنید فرقی نمیکنه چون همونطور که قیمت قطعات کاهش پیدا میکنه از اون ور هم قطعات جدید میاد به بازار با قیمت بیشتر و آدم طمع میکنه که جدید ها رو بگیره .

درضمن شما قبل ماه رمضون بگیر تا بتونی حسابی بازی کنی و گرسنگی زیاد اذیتت نکنه (شوخی)

همچنین اینکه کراس فایر , sli هم نداره فک کنم که شما بخوای بیش از یک گرایک استفاده کنی و رم هم تا باس 1066 ساپورت میکنه در حالی که p5q تا باس 1200 ساپورت میکنه .

لینک به دیدگاه

سلام.ممنون از نظرتون.اقا من که هنوز نفهمیدم فرق p5q با p45 neo 3-f چیه؟تازه p5q یک جا برای گرافیک داره ولی

لینک به دیدگاه

آیا مادر برد P5ld2 Deluxe

Pci 2 هست و همه کارتهای گرافیک بهش میخوره .

هر گرافیکی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز اگه مینی که میگی همینه که عکسش رو mr pc گذاشته : پس همونطور که می بینی یه جا برای کارت گرافیک داره .

ok ????? ok ??? ;)

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

Connect3D HD 4850 512MB قیمتش چنده و آیا شما دارید ؟؟؟؟؟؟

NZXT 500W قیمش چنده .؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گارانتیشون چند ساله؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

Connect3D HD 4850 512MB قیمتش چنده و آیا شما دارید ؟؟؟؟؟؟

NZXT 500W قیمش چنده .؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گارانتیشون چند ساله؟؟؟؟؟؟؟؟

درود

در حال حاضر HIS 4850 موجود داریم که 240 داریم میدیم . و از نظر کیفیت با Connect3D نداره ولی اگر تمایل دارید حتما بخرید مشکلی نیست میتونم موجود کنم

در مورد پاور هم باید بگم که ما به تازگی با شرکت وارد کنندش ارتباط برقرار کردیم و نمیودنیم مکه این محصولات رو چند بفروشیم ولی موجوده حدودا 59 تومان روش حساب کنید . گارانتیشون هم دوسالست

لینک به دیدگاه

من مادر برد Asus P5LD2 Deluxe دارم .

تصویر مادربرد

یه جا سوال کردم اینو بهم گفتن و کلا نا امید شدم

1. سوال ..مادربردم مشکلی با این کارت گرافیک ها نداره؟؟؟؟؟؟؟

2. جوابی که بهم دادند .

از کارتهای گرافیک PCI Express 1.0 پشتیبانی می کند. در رده ATI می توانید حداکثر از چیپست Radeon HD 2900 مانند ASUS - ATI 2600XT - 256MB با قیمت 128.000 تومان و در رده NVIDIA می توانید حداکثر از چیپستهای سری 8 استفاده کنید.

آیا من نمیتونم یا 9600gt 4850 بزارم روش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز soha-k با توجه به pcie x16 بودن مادر بردتون شما میتونید از کارتهای جدید در مادربردتون استفاده کنید بدون هیچ مشکلی و 4850 هم میتونید بگیرید .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...