رفتن به مطلب

بالا رفتن میزای Retired Block Count اس اس دی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خوبین؟ من یه اس اس دی corsair  دارم که جدیدا میزان Retired Block Count بالا رفته و هر از گاهی صفحه مرگ میاد با اینکه واقعا من کار خاصی نمیکنم باهاش و فقط ویندوزم نصبه روش و چندتا برنامه و بقیه چیزا روی هارد HDD هست. این تست هایی که عکسشو گذاشتم رو گرفتم و میخواستم ببینم به نظرتون باید هارد رو عوض کنم یا حالا حالاها کار میکنه واسم؟ یا راهی هست بشه درستش کرد؟

مرسی

2b9f_3_thumb.png

zzx3_2_thumb.png

ویرایش شده توسط moonstar
لینک به دیدگاه

درود

اگر هر بار صفحه مرگ میاد و با اینکه ریستارت دستی نمیکنی یا قطعی برقی وسط روشن بودن کامپیوتر و کارکرد هار نداری به سوکت پاور که به هارد و3صل شده هم مربوط میشه یا خود پاوراتصالات ریز و قطعی مکرر.

لینک به دیدگاه

اینکه بلو اسکرین شما با مشکل اس اس دی مرتبط باشه، احتمالش زیاده و با توجه به میزان رایتی که داشته عملا این اس اس دی عمرش رو سپری کرده و به پایان راه رسیده است.

بهتره پیش از آسیب رسیدن به بقیه اجزای سیستم جداش کنید و به فکر اس اس دی جدید باشید.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

اینکه بلو اسکرین شما با مشکل اس اس دی مرتبط باشه، احتمالش زیاده و با توجه به میزان رایتی که داشته عملا این اس اس دی عمرش رو سپری کرده و به پایان راه رسیده است.

بهتره پیش از آسیب رسیدن به بقیه اجزای سیستم جداش کنید و به فکر اس اس دی جدید باشید.

مرسی از پاسختون ولی من چون کاربر حرفه ای نیستم از کجا میشه میزان رایت رو دید؟ چون من 3-4 ساله این اس اس دی رو خریدم . عمر اس اس دی چند ساله مگه؟

و اینکه ممکن هست به خاطر درست اسمبل نشدن هم این مشکل پیدا شه؟ ینی ممکنه مشکل سخت افزاری در کنار اس اس دی باعث این اتفاق بشه؟ چون میترسم یه اس اس دی دیگه هم بخرم و خدایی نکرده باز بعد از 3-4 سال خراب شه. 

و اینکه ممکنه اسیب به کودوم اجزا وارد شه؟

ویرایش شده توسط moonstar
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، moonstar گفته است :

مرسی از پاسختون ولی من چون کاربر حرفه ای نیستم از کجا میشه میزان رایت رو دید؟ چون من 3-4 ساله این اس اس دی رو خریدم . عمر اس اس دی چند ساله مگه؟ 

و اینکه ممکن هست به خاطر درست اسمبل نشدن هم این مشکل پیدا شه؟ ینی ممکنه مشکل سخت افزاری در کنار اس اس دی باعث این اتفاق بشه؟ چون میترسم یه اس اس دی دیگه هم بخرم و خدایی نکرده باز بعد از 3-4 سال خراب شه. 

و اینکه ممکنه اسیب به کودوم اجزا وارد شه؟

داداشم هر چیزی بخری باید بعد از سه چهار سال خراب بشه دیگه، خراب نشه پس کی بره محصولات جدید شرکت ها رو بخره؟ قرار باشه یه کالایی یه عمر سالم بمونه که همه شرکت ها ورشکست میشن.

سه - چهار سال عمر خوب و با برکتی برای یک اس اس دیه.

میزان رایت شما در گزارش نرم افزار HD Sentinel آماده که Lifetime Writes معادل 25.8 ترابایت. اون دوران اس اس دی ها طول عمری بین 30 تا 50 ترابایت داشتند که شما 25 ترابایت رایت کردید.

در مورد درست اسمبل شدن یا نشدن ارتباطی با این موضوع نداره.

ترسی برای خریدن یک اس اس دی دیگه نداشته باشید.

در مورد آسیب اگر دائم سیستم به واسطه Blue Screen روشن و خاموش بشه به مشکل خواهید خورد، از مادربرد و پاور گرفته تا رم و بقیه اجزا.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

داداشم هر چیزی بخری باید بعد از سه چهار سال خراب بشه دیگه، خراب نشه پس کی بره محصولات جدید شرکت ها رو بخره؟ قرار باشه یه کالایی یه عمر سالم بمونه که همه شرکت ها ورشکست میشن.

سه - چهار سال عمر خوب و با برکتی برای یک اس اس دیه.

میزان رایت شما در گزارش نرم افزار HD Sentinel آماده که Lifetime Writes معادل 25.8 ترابایت. اون دوران اس اس دی ها طول عمری بین 30 تا 50 ترابایت داشتند که شما 25 ترابایت رایت کردید.

در مورد درست اسمبل شدن یا نشدن ارتباطی با این موضوع نداره.

ترسی برای خریدن یک اس اس دی دیگه نداشته باشید.

در مورد آسیب اگر دائم سیستم به واسطه Blue Screen روشن و خاموش بشه به مشکل خواهید خورد، از مادربرد و پاور گرفته تا رم و بقیه اجزا.

اره درسته . پس یه اس اس دی دیگه باید بخرم. البته بلو اسکرینش زیاد نیست. هر از گاهی اینجوری میشه.

الان اس اس دی ها چقد طول عمر دارن؟

شما چه مدل و از چه برندی اس اس دی پیشنهاد میدین؟

ترجیحا 128 یا نهایتا 256 گیگ چون بیشتر به کارم نمیاد

ویرایش شده توسط moonstar
لینک به دیدگاه

درود بر ارمین جان و سایر دوستان

با اجازه از صاحب تایپیک

الان  ssd های نسل جدید با بیشترین طول عمر کدامند الان حدود 3 ساله که 250 evo  دارم . 12 ترا روش رایت کردم و سلامتی رو 97 درصد هست یعنی سر 75 ترا ssd به ملکوت اعلا میپیونده  در ضمن در تنظیمات فایر فکس هر کاری میکنم حتا نمایه جدیدی در درایو دیگر میسازم بازم روزی 10 ترا رایت روی ssd نوشته میشه با حدودا 5 ساعت وبگردی  ایا راهکاری هست یا این مورد  یا طبیعیه با تشکر

Capture.JPG

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، moonstar گفته است :

اره درسته . پس یه اس اس دی دیگه باید بخرم. البته بلو اسکرینش زیاد نیست. هر از گاهی اینجوری میشه.

الان اس اس دی ها چقد طول عمر دارن؟

شما چه مدل و از چه برندی اس اس دی پیشنهاد میدین؟

ترجیحا 128 یا نهایتا 256 گیگ چون بیشتر به کارم نمیاد

الان اس اس دی ها طول عمر بیشتری دارند بیش از 50 ترابایت.

بهترین گزینه برای اس اس دی مدل 250G اس اس دی سامسونگ 860 Evo هست که حدود 700 تومنه.

گزینه های دیگه پیشنهاد نمیشه. اگر بتونید اینو تهیه کنید بهتره اگر نه بودجه آماده نیست یا مشخص نیست هر زمان بودجه آماده شد پیام بدین مدل معرفی کنم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درود بر ارمین جان و سایر دوستان

با اجازه از صاحب تایپیک

الان  ssd های نسل جدید با بیشترین طول عمر کدامند الان حدود 3 ساله که 250 evo  دارم . 12 ترا روش رایت کردم و سلامتی رو 97 درصد هست یعنی سر 75 ترا ssd به ملکوت اعلا میپیونده  در ضمن در تنظیمات فایر فکس هر کاری میکنم حتا نمایه جدیدی در درایو دیگر میسازم بازم روزی 10 ترا رایت روی ssd نوشته میشه با حدودا 5 ساعت وبگردی  ایا راهکاری هست یا این مورد  یا طبیعیه با تشکر

لزوما یک اس اس دی با طول عمر بالا یک مزیت نیست باید بالانس مناسبی بین سرعت و طول عمر برقرار باشه.

شما کلا تا الان روی اس اس دی 12 ترابایت رایت کردین یعنی سه ساله داشتینش عملا سالی 4 ترابایت روی اس اس دی رایت کردید که خیلی خوبه بهتون تبریک می گم بسیار خوب ازش مراقبت کردین.

اصولا فایرفاکس به دلایل امنیتی خیلی نمیشه کاریش کرد و این میزان رایت رو داره.

الان همه چیز سیستم شما طبیعیه مشکلی من نمیبینم.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

الان اس اس دی ها طول عمر بیشتری دارند بیش از 50 ترابایت.

بهترین گزینه برای اس اس دی مدل 250G اس اس دی سامسونگ 860 Evo هست که حدود 700 تومنه.

گزینه های دیگه پیشنهاد نمیشه. اگر بتونید اینو تهیه کنید بهتره اگر نه بودجه آماده نیست یا مشخص نیست هر زمان بودجه آماده شد پیام بدین مدل معرفی کنم.

مرسی

دیگه فک نکنم زیر 700 اس اس دی خوب و با کیفیتی پیدا شه. نه؟

بعد مدل پرو چقدر از نظر کیفیت و سرعت و همه چی تفاوتشه؟ میارزه 500 بیشتر داد؟  کلا نظر خودتون چیه؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، moonstar گفته است :

مرسی

دیگه فک نکنم زیر 700 اس اس دی خوب و با کیفیتی پیدا شه. نه؟

بعد مدل پرو چقدر از نظر کیفیت و سرعت و همه چی تفاوتشه؟ میارزه 500 بیشتر داد؟  کلا نظر خودتون چیه؟

مدل Pro رو من توصیه نمی کنم مگر اینکه پول اضافی داشته باشید. نه اینکه بد باشه، من خودم هم Pro دارم و هم Evo به غیر از هزینه ای که متحمل شدم فرق خاصی در سرعتشون نیست.

گارانتی Pro در دنیا بیشتره که اون مزیت هم در ایران نیست. بنابراین هزینه دادن بیشتر برای مدل Pro به نظرم اصلا اقتصادی نیست.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

مدل Pro رو من توصیه نمی کنم مگر اینکه پول اضافی داشته باشید. نه اینکه بد باشه، من خودم هم Pro دارم و هم Evo به غیر از هزینه ای که متحمل شدم فرق خاصی در سرعتشون نیست.

گارانتی Pro در دنیا بیشتره که اون مزیت هم در ایران نیست. بنابراین هزینه دادن بیشتر برای مدل Pro به نظرم اصلا اقتصادی نیست.

درود 

عذر میخوام طول عمر مفید ssd های pro سامسونگ هم همون 3-4 سال هست‌؟ یعنی فرقی با EVO نداره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ShQringQn گفته است :

درود 

عذر میخوام طول عمر مفید ssd های pro سامسونگ هم همون 3-4 سال هست‌؟ یعنی فرقی با EVO نداره

طول عمر اس اس دی ها با میزان رایت قابل تحملشون مشخص میشه، که اینو در مشخصاتش نوشته مثلا مدل Samsung 860 Evo 250G تا 150 ترابایت طول عمر داره. حالا شما میخوای صفر تا 100 این 150 ترابایت رو در یک دقیقه طی کن، یا 15 سال. این بخشش بر عهده شماست.

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

عمرشون واسم مهمه، اینکه میگن  پرو فناوری  mlc استفاده میکنه منظور چیه؟ سرعت که شبیهن  بقیه موارد چی؟

یه چیزی میخوام که کیفیتی سر باشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، moonstar گفته است :

عمرشون واسم مهمه، اینکه میگن  پرو فناوری  mlc استفاده میکنه منظور چیه؟ سرعت که شبیهن  بقیه موارد چی؟

یه چیزی میخوام که کیفیتی سر باشه

در مورد MLC و تفاوتش با TLC این ویدیو توضیح میده: https://www.aparat.com/v/Ra8Ng

در مورد برترین مدل، با توجه به سیستم شما این SSD رو تهیه کنید:Samsung 860 Pro 256GB

با گارانتی MIT و قیمت 1.100

لینک به دیدگاه

در در 17 اسفند 1397 در 00:25، ARMIN گفته است :

در مورد MLC و تفاوتش با TLC این ویدیو توضیح میده: https://www.aparat.com/v/Ra8Ng

در مورد برترین مدل، با توجه به سیستم شما این SSD رو تهیه کنید:Samsung 860 Pro 256GB

با گارانتی MIT و قیمت 1.100

مرسی عزیز , همین نسخه PRO  860 256GB رو گرفتم. به مادربوردم میخوره دیگه؟ ساتا باید باشه.

فقط  چیکار باید بکنم خوب نگهداری شه ازش و کاربردش بهتر شه؟ مثلا برنامه هایی مثل بروزر کروم و فایر فاکس و ... جور خاصی باید تنظیمش کنم؟

و کلا در روز 5-6 ساعت از سیستم استفاده میکنم یا بیشتر

ویرایش شده توسط moonstar
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، moonstar گفته است :

مرسی عزیز , همین نسخه PRO  860 256GB رو گرفتم. به مادربوردم میخوره دیگه؟ ساتا باید باشه.

فقط  چیکار باید بکنم خوب نگهداری شه ازش و کاربردش بهتر شه؟ مثلا برنامه هایی مثل بروزر کروم و فایر فاکس و ... جور خاصی باید تنظیمش کنم؟

و کلا در روز 5-6 ساعت از سیستم استفاده میکنم یا بیشتر

داداش کار خاصی نمیخواد بکنی، فقط از ویندوز 10 استفاده کن، و درایور های سیستم رو حتما نصب کن.

درایو Pro طول عمر زیادی داره بیش از 300 ترابایت، مبارکه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...