رفتن به مطلب

آبدیت بایوس Asus x370 pro

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من دو هفته پیش  یک مادربرد x370 Asus pro و یک سپیو 2600 از سایت مازستا خریدم فراموش کردم بگویم مادربرد رو آبدیت کنند بعد از سه  روز تماس گرفتم گفتندخود شرکت مادربرد رو آبدیت کردند احتیاج به تعویض نیست با 470. امروز که وقت کردم سیستم رو  اسمبل کنم دیدم تصویر نمیده به نطر دوستان الان من چه طور می تونم مین رو آبدیت بایوس بزنم  به سپیو نسل قبل دست رسی ندارم البته فن سپیو چرخش دارد 

ویرایش شده توسط HEGMATANE
لینک به دیدگاه

درود بر شما دوسته عزیز

با موبایل وارد سایت اسوس میشی  اخرین ورژن اپدیت بایوس مادربردت رو دانلود میکنی  اکسترکت میکنی  بعدش  فایل اکسترکت شده رو داخل فلش میریزی 

,وارد بایوس میشی سربرگ tool  بعدش  asus ez flash ultiliti رو انتخاب کن  ی گزینه داره ب نامه via storage اونجا وارد فلش شو و اپدیتی ک دانلود کردیو سلک کن یکم طول میکشه بسته ب سیستمت بعدش ریست میشه سیستم و انشالله همه چی حله دیگ

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

درود بر شما دوسته عزیز

با موبایل وارد سایت اسوس میشی  اخرین ورژن اپدیت بایوس مادربردت رو دانلود میکنی  اکسترکت میکنی  بعدش  فایل اکسترکت شده رو داخل فلش میریزی 

,وارد بایوس میشی سربرگ tool  بعدش  asus ez flash ultiliti رو انتخاب کن  ی گزینه داره ب نامه via storage اونجا وارد فلش شو و اپدیتی ک دانلود کردیو سلک کن یکم طول میکشه بسته ب سیستمت بعدش ریست میشه سیستم و انشالله همه چی حله دیگ

سلام سیستم  اصلا تصویر نداره

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام سیستم  اصلا تصویر نداره

پ ن : ویرایش اشتباه متوجه شدم

فکر کنم همه چی اوکی باشه  ب قوله دوستمون وینر نیاز ب سی پی یو نسله قبله 

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یا باید سی پی یو نسل قبل پیدا کنی

یا باید ببری شرکت گارانتی کننده برای شما اپدیت کنن

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

با نظره اول این دوستمون هم موافقم

اینطوری احتمال اینکه سیستم بالا بیاد زیاده بعدش ک بالا اومد همون مراحل رو برین اوکی باید باشه

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

اها اخه شما نوشتی ک چطوری بایوس رو  اپدیت بزنی در هر حال 

خب اگر تصویر نمیده
اگر از سلامت پاور مطمئن هستی 
یا برق مادربرد درست وصل نشده
یا برق گرافیک وصل نشده

ممکنه تغذیه سی پی یو هم وصل نشده باشه البته اینطور ک قناش میچرخه یحتمل وصل شده ولی بازم شما چک کن بعد از تمام شدن این مراحل شما میرسی ب گرافیک
چون اگر رمت با سیستم مشکل داشته باشه همش بلو اسکرین میدی تو رایزن طوری نیست ک سیستم سیاه باشه  و بالا نیاد کلن حالا بازم واس خاطر جمع بودن اسلات رمت رو تغییر بده یا اگر رم دورو برت با باس 2400 هست چکش کن 

اگر ایناها  همش  اوکیه باید تصویر داشته باشی اگر نداشته باشی ممکنه از کابلی ک واس مانیتور استفاده میکنی باشه اگر پورت دیگه هست چک کن  

همه این مواردی که علام کردید رو قبلا مشکل نداشتم چه با گارفیگ و پاور رمهای که دارم 2400 هستند چون باندل قبلی رو فروختم این رو گرفتم 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

نه سپیو نسل قبل دست رسی دارم نه در تهران هستم نمی دونم چه‌کار کنم

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

نه سپیو نسل قبل دست رسی دارم نه در تهران هستم نمی دونم چه‌کار کنم

با مدیران لیون صحبت کنین اگر داشتن سی پی یو  و مقدور بود براشون کیس رو ارسال کنید تا برات اپدیتش کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در شهر ما شرکت گارانتی کننده نمایندگی نداره ؟

تو بازار کامپیوتر شهرتون برید شاید کسی سی پی یو نسل قبل داشته باشه و با گرفتن مبلغی برای شما اپدیت کنه

اگر نتونستین کسی رو گیر بیارین

تنها راهش اینه زنگ بزنید شرکت گارانتی کننده در تهران و توضیح بدین و مادربرد رو ارسال کنید تا برای شما اپدیت کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عزیز ببینید شاید از قابلیت کرش فری بتونید استفاده کنید.

یه فلش خالی بردارید ترجیحا با فرمت Fat32

آخرین نسخه بایوس برد رو از سایت بگیرید و از زیپ خارج کنید. محتویات فولدر رو داخل فلش بریزید.

سیستم رو روشن کنید.

فلش رو به usb پشت برد وصل کنید.

منتظر بمونید تا خودش فایل بایوس  رو پیدا و نصب کنه.

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

آخرین نسخه بایوس برد رو از سایت بگیرید و از زیپ خارج کنید. محتویات فولدر رو داخل فلش بریزید.

سیستم رو روشن کنید.

با تشکر... شما تا بحال این کار رو انجام دادید؟ این روش احتیاج به دکمه خاصی ندارد؟ من شنیدم که یک دکمه دارد برای انجام این کار. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

با تشکر... شما تا بحال این کار رو انجام دادید؟ این روش احتیاج به دکمه خاصی ندارد؟ من شنیدم که یک دکمه دارد برای انجام این کار. 

درود

قدیم به این صورت بود که با دکمه انجام می شد و این قابلیت مختص سری راگ بود!

الان کرش فری 3 روی برد شما هم هست...

خیر خود بنده امتحان نکردم ولی امتحانش ضرر نداره.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

سیستم رو روشن کنید.

سلام مجدد اگه خدا کنه جواب بده از کجا بفهم آبدیت شده؟ 

لینک به دیدگاه

https://www.asus.com/us/support/FAQ/1030111

سلام این لینک میتونه کمکت کنه .

لینک به دیدگاه

در در 19 اسفند 1397 در 21:20، HeX گفته است :

درود

چی شد برادر موفق شدین؟

سلام  نشد. ارسال کردم تهران به مازستا آبدیت کردند 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام  وقت بخیر بالاخره 28/12/97مادربرد به دستم رسید نمی دونم مشکل از کجا بود مادربرد رو دوباره وصل کردم دیدم دوباره تصویر نمی دهد  بسیار ناراحت شدم  یکی رمها بیرون آوردم که سیستم رو روشن کردم دیدم تصویر آمد که متوجه شدم جای دوتا از رمها خراب است و رم رو شناسای نمی کند  نمی دونم قبلا که تصویر نمی گرفتم از همین خرابی بوده چون تماس گرفتم با مازستا گفتند خود شرکت مادربرها رو آبدیت کردندد که من مادربرد رو ارسال کردم و آبدیت بایوس رو انجام دادند .

الان سوال که دارم این است که مشکل ممکنه است از سی بیو باشد یا حتما مادربد خراب است

لینک به دیدگاه

در در 19 اسفند 1397 در 21:20، HeX گفته است :

درود

چی شد برادر موفق شدین؟

در در 18 اسفند 1397 در 19:39، masooyan گفته است :

https://www.asus.com/us/support/FAQ/1030111

سلام این لینک میتونه کمکت کنه .

در در 17 اسفند 1397 در 18:51، WINNER گفته است :

در شهر ما شرکت گارانتی کننده نمایندگی نداره ؟

تو بازار کامپیوتر شهرتون برید شاید کسی سی پی یو نسل قبل داشته باشه و با گرفتن مبلغی برای شما اپدیت کنه

اگر نتونستین کسی رو گیر بیارین

تنها راهش اینه زنگ بزنید شرکت گارانتی کننده در تهران و توضیح بدین و مادربرد رو ارسال کنید تا برای شما اپدیت کنن

در در 17 اسفند 1397 در 17:52، nightwolf گفته است :

با نظره اول این دوستمون هم موافقم

اینطوری احتمال اینکه سیستم بالا بیاد زیاده بعدش ک بالا اومد همون مراحل رو برین اوکی باید باشه

سلام  وقت بخیر بالاخره 28/12/97مادربرد به دستم رسید نمی دونم مشکل از کجا بود مادربرد رو دوباره وصل کردم دیدم دوباره تصویر نمی دهد  بسیار ناراحت شدم  یکی رمها بیرون آوردم که سیستم رو روشن کردم دیدم تصویر آمد که متوجه شدم جای دوتا از رمها خراب است و رم رو شناسای نمی کند  نمی دونم قبلا که تصویر نمی گرفتم از همین خرابی بوده چون تماس گرفتم با مازستا گفتند خود شرکت مادربرها رو آبدیت کردندد که من مادربرد رو ارسال کردم و آبدیت بایوس رو انجام دادند .

الان سوال که دارم این است که مشکل ممکنه است از سی بیو باشد یا حتما مادربد خراب است

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

درود

احتمال داره پین های پردازنده موردی داشته باشه که به شما توصیه می کنم دست کاری نکنین.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

احتمال داره پین های پردازنده موردی داشته باشه که به شما توصیه می کنم دست کاری نکنین.

کمی شک کردم وقتی این مشکل برخورد کردم بینهای سبیو رو نگاه کردم مشکلی نداشت

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

کمی شک کردم وقتی این مشکل برخورد کردم بینهای سبیو رو نگاه کردم مشکلی نداشت

درود دوسته عزیز اگر پین های سی پی یو مشکلی نداشته پس یا برد مشکل داره یا فرکانس رما ب سی پی یو نمیخوره یا هم ک اسلات های رمت مشکل داره همونطور ک خودت احضار نظر کردی عزیز

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

درود دوسته عزیز اگر پین های سی پی یو مشکلی نداشته پس یا برد مشکل داره یا فرکانس رما ب سی پی یو نمیخوره یا هم ک اسلات های رمت مشکل داره همونطور ک خودت احضار نظر کردی عزیز

فکر نکنم رم ها مشکل داشته باشد چون الان 16 گیگ 2*8 دارند به صورت تک کانال کار می کنند باس رم 2400 است

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

فکر نکنم رم ها مشکل داشته باشد چون الان 16 گیگ 2*8 دارند به صورت تک کانال کار می کنند باس رم 2400 است

پس میمونه مادربرد

الان شما تصویر داری میری داخل ویندوز من اینو متوجه نشدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...