رفتن به مطلب

اوورکلاک RX 580 NITRO +8GB OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

میخواستم کارت گرافیک رو اوور کنم. من یسری سرچی تو اینترنت کردم و دیدم که تا 1500 کلاک و 2250مگاهرتز اوور کرده بودن بدون مشکل دما و..

ولی من با این تنظیمات که اوور میکنم تو بازی دماش تا 80 میره بالا و بدون بالا آوردن کور کلاک هم تو بازی کرش میشه. در حالی که تو تجربیات دیگران تو یوتوب دیدم اونا مشکلی ندارن. چیکار کنم؟ چه تنظیماتی بهتره برای اوور؟

A.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.

اول اینکه همه چیز بستگی به کیفیت چیپ داره. همه کارت ها حتی برند یکسان و مدل یکسان مثل هم اور نمیشن. مثلا ی کارت ممکنه راحت 1500 مگاهرتز بزنه ولی اون یکی با ولتاژ تا خرخره هم نزنه. هرچقدر کیفیت چیپ شما بالاتر باشه بیشتر اورکلاک میشه با کمترین ولتاژ و دمای خنک تر و این معقوله هم کاملا شانسیه.

دوم اینکه بحث کولینگ هم هست. شما برای اورکلاک باید تهویه کیس و دمای محیطت مناسب باشه تا کارت اورهیت نشه و تراتل نکنه .

سوم اینکه اون اورکلاک های 1500 و بالاتر از اون برای استفاده 24/7 واقعا خطرناکن. هم عمر کارت رو کم میکنه همچین اورکلاک سنگینی هم گرمای زیادی تولید میشه که نیاز به کولینگ بهتر مثل واترکولینگ داره.

برای کارت های AMD در کلاس 580 اورکلاک بالای 1460 مگاهرتز نوصیه نمیشه درکل. چون کارت های پتانسیل اورکلاک کمتری نسبت به انویدیا دارن هم بخاطر مصرف بیشتر هم دمای بالاتر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز این کارت اور شده مدل 480 هستش یعنی چیپش همون 480 هستش که اورکلاک کردن به اسم 580 به ملت غالب کردن به نظرم اور نکنید بهتره چون 580 همینجوری دمای بالایی داره حالا تو اور که دما و مصرفش بیشتر میشه و دوستمون توضیح دادن که کارتهای amd زیاد واسه اور خوب نیستن همین 580 هم تقریبا تمامی بازیهای الان رو 60 فول اچ دی میزنه اور میخوای چیکار ؟

واسه گرفتن فرکانس استیبل هم تست تایم اسپای و Unigine_Heaven خوبه ، اگه این دوتا رو پاس کرد بعد تو بازی تست کنید اگه مشکلی نداشت استیبل هستش

اسیک کارت هم چی بالاتر باشه بهتر اور میشه مثلا واسه کارت خودم 73 هستش که واسه کارت amd خوبه

1.thumb.gif.817b89ab24112988de5ea0dd1b9e335c.gif

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، 𝕶𝖎𝖓𝖌𝖕𝖎𝖓 گفته است :

سلام.

اول اینکه همه چیز بستگی به کیفیت چیپ داره. همه کارت ها حتی برند یکسان و مدل یکسان مثل هم اور نمیشن. مثلا ی کارت ممکنه راحت 1500 مگاهرتز بزنه ولی اون یکی با ولتاژ تا خرخره هم نزنه. هرچقدر کیفیت چیپ شما بالاتر باشه بیشتر اورکلاک میشه با کمترین ولتاژ و دمای خنک تر و این معقوله هم کاملا شانسیه.

دوم اینکه بحث کولینگ هم هست. شما برای اورکلاک باید تهویه کیس و دمای محیطت مناسب باشه تا کارت اورهیت نشه و تراتل نکنه .

سوم اینکه اون اورکلاک های 1500 و بالاتر از اون برای استفاده 24/7 واقعا خطرناکن. هم عمر کارت رو کم میکنه همچین اورکلاک سنگینی هم گرمای زیادی تولید میشه که نیاز به کولینگ بهتر مثل واترکولینگ داره.

برای کارت های AMD در کلاس 580 اورکلاک بالای 1460 مگاهرتز نوصیه نمیشه درکل. چون کارت های پتانسیل اورکلاک کمتری نسبت به انویدیا دارن هم بخاطر مصرف بیشتر هم دمای بالاتر

ممنون واسه توضیح.

در 12 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دوست عزیز این کارت اور شده مدل 480 هستش یعنی چیپش همون 480 هستش که اورکلاک کردن به اسم 580 به ملت غالب کردن به نظرم اور نکنید بهتره چون 580 همینجوری دمای بالایی داره حالا تو اور که دما و مصرفش بیشتر میشه و دوستمون توضیح دادن که کارتهای amd زیاد واسه اور خوب نیستن همین 580 هم تقریبا تمامی بازیهای الان رو 60 فول اچ دی میزنه اور میخوای چیکار ؟

واسه گرفتن فرکانس استیبل هم تست تایم اسپای و Unigine_Heaven خوبه ، اگه این دوتا رو پاس کرد بعد تو بازی تست کنید اگه مشکلی نداشت استیبل هستش

اسیک کارت هم چی بالاتر باشه بهتر اور میشه مثلا واسه کارت خودم 73 هستش که واسه کارت amd خوبه

1.thumb.gif.817b89ab24112988de5ea0dd1b9e335c.gif

حالا کی گفته 1080p بازی میکنم؟ با مانیتور ایسوس بازی میکنم تو رزولیشن 2560x1440

برا همین میخواستم اوور کنم. چون 45fps میگیرم تو اکثر بازیها..

لینک به دیدگاه

سلام. داداش انتظارت از 580 حس نمیکنی یکم بالاس؟ الان 1070 تو 2کی کم میاره تو بازیای سنگین چه برسه 580! اور فک میکنی چقد تاثیر میذاره؟ اگه فک میکنی بیشتر از 2-3 فریم اشتباه میکنی. درضمن وقتی بهت کمک میکنن طلبکارانه برخورد نکن و تو این اوضاع گرونی اگه سوختن کارت برات مهم نیس هرجور که صلاح میدونی همون کارو انجام بده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سلام. داداش انتظارت از 580 حس نمیکنی یکم بالاس؟ الان 1070 تو 2کی کم میاره تو بازیای سنگین چه برسه 580! اور فک میکنی چقد تاثیر میذاره؟ اگه فک میکنی بیشتر از 2-3 فریم اشتباه میکنی. درضمن وقتی بهت کمک میکنن طلبکارانه برخورد نکن و تو این اوضاع گرونی اگه سوختن کارت برات مهم نیس هرجور که صلاح میدونی همون کارو انجام بده

دوست عزیز من کی طلبکارانه برخورد کردم؟ اوضاع گرونی چه ربطی به به تاپیک داره؟! شما حالتون خوبه؟! اگه قصدتون خراب کردن تاپیکه گزارش میشین.

لینک به دیدگاه

ملت اصلا به هیچی اعصاب نداره! جای دیگه اعصابشون خورد میشه میان اینجا بیرون میکنن. یه کمکی خواستم پشیمونم کردین. از ادمین فروم خواهشمندم این تاپیک رو ببنده. کمک نخواستم. 🙏

ختم تاپیک.

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

دوست عزیز من کی طلبکارانه برخورد کردم؟ اوضاع گرونی چه ربطی به به تاپیک داره؟! شما حالتون خوبه؟! اگه قصدتون خراب کردن تاپیکه گزارش میشین.

حاجی خیلی واضح گفتم که با اور سلامت کارتتون به خطر میفته سر هیچ و پوچ. سری نیتروپلاس همیشه تا جایی که میشه خودش اور میکنه دیگه نیازی نیس یوزر اور کنه مگه با خنک کننده های حرفه ای. اونم برای رکورد زدن نه برای استفاده روزمره. الان 580 چهار میلیون قیمتشه. اگه  بسوزه 4 تومن ناقابل میره تو پاچت الان ربطشو فهمیدی؟ در ضمن کارتت برای 1080 کم میاره چه برسه 2کی اگه میخای 2کی بازی کنی کارتتو ارتقا بده. با اور نمیتونی اون فریمی که میخوای برسی.الان 45 مییگری نهایتش بتونی با اور 47-8 فریم بگیری.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...