رفتن به مطلب

بهترین کارت گرافیک برای رنج قیمت ۵ یا نهایتا ۶ میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 4 ساعت قبل، Naughty boy گفته است :

مسلمه که نمیتونید

تو فول اچ دیم یه سری صحنه ها کم میاره تو بعضی بازی ها

حتی 1080ti

من گیگا نداشتم و در مورد نویز و این چیزام خیلی بد میگن ازش

ارمور ام اس ای تو تهویه به لعنت خدا نمی ارزه

ولی دوک و بخصوص گیمینگش با اینکه دو فنس ولی تو خنک بودن خداس(دوک البته سه فنس ولی قشنگی و ظاهر گیمینگو نداره)

نویزم وحشتناک پایینه

چه تو 1080tiچه 1080 و چه 1070

ارمور 1080 داشتم

پس اگه بخوای بازیارو تو آخرین رزولوشن بازی کنی باید هرسال کارت کرافیکو تعویض کنی

لینک به دیدگاه

• ارسال 63
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 16 دقیقه قبل، idin93 گفته است :

پس اگه بخوای بازیارو تو آخرین رزولوشن بازی کنی باید هرسال کارت کرافیکو تعویض کنی

بله متاسفانه

برا 4kکه همون اول موقع عرضه 1080ti باز هم این کارت تو یه سری بازیا کم میاورد ولی این سری با 2080tiاگه rtxروشن نشه بازی ای نیست که تو 4kزیر 60 بره و این داستان احتمالا تا زمان عرضه نسل جدید کنسول ادامه داره

در کل کنسول بخصوص برا ما ایرانیا با این وضع دلار گزینه بسیار بهتری برا بازیه مگر اینکه برای کارهای دیگتونم احتیاج به سیستم قدرتمندی داشته باشید

بهینه سازی روی کنسول بسیار بهتر انجام میشه و ادم بعضی بازی ها مثل گاد اف وار و مرد عنکبوتی رو که میبینه تعجب میکنه که چنین کیفیتی چطور روی چنین سخت افزاری روان به اجرا در میاد

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

بله متاسفانه

برا 4kکه همون اول موقع عرضه 1080ti باز هم این کارت تو یه سری بازیا کم میاورد ولی این سری با 2080tiاگه rtxروشن نشه بازی ای نیست که تو 4kزیر 60 بره و این داستان احتمالا تا زمان عرضه نسل جدید کنسول ادامه داره

در کل کنسول بخصوص برا ما ایرانیا با این وضع دلار گزینه بسیار بهتری برا بازیه مگر اینکه برای کارهای دیگتونم احتیاج به سیستم قدرتمندی داشته باشید

بهینه سازی روی کنسول بسیار بهتر انجام میشه و ادم بعضی بازی ها مثل گاد اف وار و مرد عنکبوتی رو که میبینه تعجب میکنه که چنین کیفیتی چطور روی چنین سخت افزاری روان به اجرا در میاد

کنسول هم تو ایران مشکل گرون بودن بازیاش هست که قیمت بعضی از بازی ها حتی تا ۸۰۰ تومنم میره ولی واقعا من موندم با ی گرافیک میان رده amd  تو کنسولی مثل ایکس باکس وان چطوری میتونه رزولوشن با کیفیت 4k بگیره

ویرایش شده توسط idin93
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، idin93 گفته است :

کنسول هم تو ایران مشکل گرون بودن بازیاش هست که قیمت بعضی از بازی ها حتی تا ۸۰۰ تومنم میره ولی واقعا من موندم با ی گرافیک میان رده amd  تو کنسولی مثل ایکس باکس وان چطوری میتونه رزولوشن با کیفیت 4k بگیره

نه دیگه چند ماه صبر کن قیمت بازی بیاد زیر پونصد

بعد بگیر بازی کن نهایتم با پنجاه تومن ضرر میفروشی

البته از مصرف کننده بخر و  به مصرف کنندم بفروش وگرنه مغازه دار و کاسب که...

من وقتی کنسول داشتم حتی بعضی مواقع خریدم، بازی کردم و بعد موقع فروش یه مقدارم گرون ترم  فروختم😅

فقط باید بگردی و صبر و حوصله داشته باشی

بله بازی ها در کنسول بسیار بهینه تر هستن

بطور مثال معلوم نیست اگه  گاد اف وار 4 رو  روی پی سی عرضه میکردن چه سیستم غولی برا اجرا کردنش میخواست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، idin93 گفته است :

عزیز الان اکانت هکی هست کاملا ب صرفه :دی

اکانت طرف رو بهت میدن میری توش بعد بازی هاشو اد میکنی تو اکانت خودت و تمام

کنسول ها هم با اخرین کیفیت بازی هارو اجرا نمیکنن

روی تنظیمات medium-high تنظیم میشن. کامپیوتر حالت کیفیت بصری very high - ultra و حتی extreme به اجرا در میاره در صورت داشتن قدرت سخت افزاری خوب

ویرایش شده توسط 𝕶𝖎𝖓𝖌𝖕𝖎𝖓
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 12 فروردین 1398 در 13:43، bahman55 گفته است :

صبر کنید سری 1160 بیا د یا یک 1080 بگیرید

1160 نسبت به 1080 خیلی ضعیفتر نیس؟

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، idin93 گفته است :

1160 نسبت به 1080 خیلی ضعیفتر نیس؟

ضعیفتر است ولی بالاتر از 1070

لینک به دیدگاه

من ۱۰۸۰ti دارم با گارانتی ۶۷۰۰ 

یه مدلم دارم ۶۲۰۰ 

خواستی خصوصی  پیام بده

لینک به دیدگاه

در در 20 اسفند 1397 در 20:13، DPSYS گفته است :

دوست عزیز به طور کلی هسته گارت گرافیک مهم ترین عنصر اون هست فارغ ازتمام چیزهای دیگه مثل برند یا هر چیز دیگه ای هسته گرافیم مهم هست و بی شک 1080 حتی از  برند های شناخته نشده بسیار بهتر از 1070ti برند هایی مثل ایسوس و msi و giga هست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، bahman55 گفته است :

باید صبر کرد  قیمت یک گرافیک 1080 واقعا نجومی هست

مشکل اینه با این وضع منلکت و دلار آدم نمیدونه منتظر بمونه چون ریسک یهو همه چی گرون شدن هم دوباره هست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

دوست عزیز به طور کلی هسته گارت گرافیک مهم ترین عنصر اون هست فارغ ازتمام چیزهای دیگه مثل برند یا هر چیز دیگه ای هسته گرافیم مهم هست و بی شک 1080 حتی از  برند های شناخته نشده بسیار بهتر از 1070ti برند هایی مثل ایسوس و msi و giga هست

بله دقیقا

لینک به دیدگاه

برو خرید کن چون بالا میرد که پایین نمیاد  توی این اوضاع  دلار بالاتر میرود

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...