رفتن به مطلب

سوالات و رفع مشکلات sli در گیم ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

دوستان این تاپیک برای کسانی که از چند کارت گرافیک بصورت  sli  استفاده میکنند  ایجاد شده تا مشکلات و پروفایل های که برای گیم های جدید از طریق درایور انویدیا ساپورت نمیشه رو اینجا در اختیار دوستان قرار بدیم . دوستانی که sli دارند  و مشکل دارند اینجا اعلام کنند تا با کمک همدیگر حل کنیم 😊

لینک به دیدگاه

بازی metro exodus یکی از عنوان های که در سری های قبل از sli  پشتیبانی میکرد اما متاسفانه در این عنوان فعلا پروفایلی نیومده اما کاربران مثل همیشه خودشون دستبکار شدن و sli  و فعال کردند 😊

single 

MetroExodus_2019_03_14_17_56_29_071.thumb.jpg.f998f419975087568ea7591f7096562d.jpg

sli 

MetroExodus_2019_03_14_17_50_27_956.thumb.jpg.9392cccc17b427753fcfd19dc9978530.jpg

لینک به دیدگاه

تغییرات sli چقدره؟ آیا ارزش داره که مثلا 6-7 ت پوله گرافیک دوم 1080ti  بدی ؟ یا خرید 1گرافیک بهتر مثل RTX 2070-2080 یا آپگرید بخش های دیگر سیستم بهتره؟

ویرایش شده توسط AlirezaBaghi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، AlirezaBaghi گفته است :

تغییرات sli چقدره؟ آیا ارزش داره که مثلا 6-7 ت پوله گرافیک دوم 1080ti  بدی ؟ یا خرید 1گرافیک بهتر مثل RTX 2070-2080 یا آپگرید بخش های دیگر سیستم بهتره؟

خوب این بستگی به شرایط هر کسی داره، اگر 4K بازی کنی هیچ تک کارتی همچنان نمی تونه در تمام شرایط 60 فریم با بالاترین تنظیمات بده حتی 2080ti یا Titan RTX

اگر رزلوشن پایینتر بازی کنی تک کارت high end  جوابگو هست

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، AlirezaBaghi گفته است :

1080Ti همین الان هم رقیب 2080 هستش !

در مجموع SLI و کراس شرایط خاص خودشون رو دارن .

جالبه بدونید که عموما کراس نتایج بهتری داره اما هر دو دارای مشکلات خاص خودشون هستند .

کراس در شرایطی که بازی مورد نظر ساپورت کنه تا  حدودی ارزش هزینه داره ( مقدار ساپورت هم بستگی به بازی داره ) .

در مواردی هم کراس تنها گزینه هستش مثلا اگر با کارتهای ای ام دی قدرتی بیشتر از VII رو نیاز داشته باشید چاره ای جز کراس باقی نمیمونه .

لینک به دیدگاه

فکر کنم فقط خودم از sli استفاده میکنم 😅 تعداد اونهایی که از sli استفاده میکنن تو ایران خیلی کمه 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، mamalicool گفته است :

فکر کنم فقط خودم از sli استفاده میکنم 1f605.png تعداد اونهایی که از sli استفاده میکنن تو ایران خیلی کمه 

تعداد کم نیست ...دیگه sli و کراس مثل سابق طرفدار نداره.گرونی هم دست همه رو بسته  

میخوام 2تا 1070 sli کنم باید پاور هم ارتقا بدم پس عقل سلیم میگه یدونه 1080ti بگیر دنبال دردسر و پول الکی خرج کردن نباش

اونی که داره و اطلاعات نداره میره 4 تا 2080ti میبنده براش هم مهم نیست اون تا اخری چقدر تاثیر داره تو قدرت

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در در 24 اسفند 1397 در 09:34، m!dn!ght گفته است :

خوب این بستگی به شرایط هر کسی داره، اگر 4K بازی کنی هیچ تک کارتی همچنان نمی تونه در تمام شرایط 60 فریم با بالاترین تنظیمات بده حتی 2080ti یا Titan RTX

اگر رزلوشن پایینتر بازی کنی تک کارت high end  جوابگو هست

توی بازی های قبل و بازی های جدید مثل metro exodusو بازی هایی که بعدا میاد 1080 ti با بالاترین تنظیمات 60فریم و بالاتر رو جواب میده (به مشخصات دیگه ی سیستم مثل cpu خیلی ربط داره و فقط گرافیک ملاک نیست . با cpu i7 7820x 16gb ram گفتم)

اون مقدار ناچیز فریم بهتر در 4k هم ارزش هزینه کردن برای SLI  نداره  حالا مگر یه زمانی مثلا 2سال دیگه انقدری تاثیر sli باشه که ارزش هزینه داشته باشه .

من خودم مانیتور full HD دارم حتی بخوام 4K بازی کنم هم مانیتور جواب نمیده !

ویرایش شده توسط AlirezaBaghi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 37 دقیقه قبل، AlirezaBaghi گفته است :

توی بازی های قبل و بازی های جدید مثل metro exodusو بازی هایی که بعدا میاد 1080 ti با بالاترین تنظیمات 60فریم و بالاتر رو جواب میده (به مشخصات دیگه ی سیستم مثل cpu خیلی ربط داره و فقط گرافیک ملاک نیست . با cpu i7 7820x 16gb ram گفتم)

اون مقدار ناچیز فریم بهتر در 4k هم ارزش هزینه کردن برای SLI  نداره  حالا مگر یه زمانی مثلا 2سال دیگه انقدری تاثیر sli باشه که ارزش هزینه داشته باشه .

درسته و حرف من هم در مورد اینکه ارزش داره یا نداره نیست، استاتر این تاپیک در رزلوشن 4k بازی می کنه و  قطعا بدون SLI نمی تونه فریم 60 ثابت بگیره با تک کارت

لپ کلام  اینه که اگر کسی بخواد 4k 60FPS بازی کنه ( در صورتی که سایر شرایط مثل مانیتور 4k و پردازنده و... فراهم باشه) بازم هیچ تک کارتی در حال حاضر نمی تونه در تمام شرایط 60 فریم ثابت در 4k بده

البته این تاپیک هم کلا در مورد ارزش داشتن یا نداشتن sli نیست در مورد خود SLI و رفع مشکلاته :D

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، AlirezaBaghi گفته است :

درود

گرافیک 1080ti,بصورت تک کارت با  رزولیشن 4k   در بازی  metro exodus  تو مرحله پاییز فریم  به زیر 20 هم میاد البته تو تنظیمات اکستریم  و حتی 2080ti  هم تو بهترین شرایط 30 الی 35 فریم میده در واقع احتیاج زیادی به  sli  حس میشه 😊 در کل  sli  یکسری دردسر های خودشو داره که تو این فروم  👇 کاربرهای زیادی  هستن که مشکلات رو با هم حل میکنن 😊 صرفا این تاپیک رو زدم که اونهایی که از  sli  استفاده میکنند بیان تو این فروم  و یک تاپیک ایرانی  داشته باشیم 👍

https://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?t=509912&page=163

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است :

درسته و حرف من هم در مورد اینکه ارزش داره یا نداره نیست، استاتر این تاپیک در رزلوشن 4k بازی می کنه و  قطعا بدون SLI نمی تونه فریم 60 ثابت بگیره با تک کارت

لپ کلام  اینه که اگر کسی بخواد 4k 60FPS بازی کنه ( در صورتی که سایر شرایط مثل مانیتور 4k و پردازنده و... فراهم باشه) بازم هیچ تک کارتی در حال حاضر نمی تونه در تمام شرایط 60 فریم ثابت در 4k بده

البته این تاپیک هم کلا در مورد ارزش داشتن یا نداشتن sli نیست در مورد خود SLI و رفع مشکلاته :D

درود بر یونس عزیز یکی از قدیمیهای  sli  🙏  

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام دوستان 

من میخوام ی ۱۰۸۰ تی آی بگیرم  که بتونم بازیارو رو آخرین رزولوشن تو مانیتور qhd 144hz بازی کنم ولی دوستان میگن که حتی  با گرافیکایی مثل ۱۰۸۰ تی آی هم نمیتونی بازی مثل metro رو رو ۱۴۴ هرتز و با روزلوشون بالا بازی کنی و نیازی به ۲۰۸۰ تی آی هستش 

حالا سوال من اینه به نظرتون با sli کردن دوتا ۱۰۸۰ تی آی میشه این بازیارو با رزولوشن بالا و۱۴۴ هرتز و ران کرد ؟

و کلا دوتا ۱۰۸۰ تی آی با sli مثل ی دونه ۲۰۸۰ تی آی قدرت و فریم میده یا نه؟

لینک به دیدگاه

اس ال ای و کراس هیچ فایده ای نذاره ، پول دور ریختن به حساب میاد ، پاور نیاز به ارتقا خواهد داشت  و هزینه برق بیشتری داره

سازنده ها باید پشتیبانی از اس ال ای و کراس رو به بازی ها اضافه کنن ، فقط در بعضی از بازی ها به صورت رسمی این پشتیبانی اضافه میشه و شاهد عملکرد بالا هستیم .

در کل توصیه بنده استفاده از تک کارت گرافیک و اورکلاک گراف برای دستیابی به فریم ریت بالاتر هستش.ضمن اینکه یک 2080ti کار ادمو راه میندازه برای 4k/60 

بنچ مارک Shadow of the tomb raider 

07F818EF-C1E0-4D67-9AD7-39FCB7310E46.png

لینک به دیدگاه

در در 23 اسفند 1397 در 23:21، AlirezaBaghi گفته است :

قطعا به دردسر هاش نمی ارزه

خرید یه 2080ti خیلی بهتر و مقرون به صرفه تر و ارزشمند تر هست

ولی 2070 و 2080 در حد 1080ti یا حتی ضعیف تر هستن حالا sli 1080ti بماند

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Aydin گفته است :

سلام دوستان 

من میخوام ی ۱۰۸۰ تی آی بگیرم  که بتونم بازیارو رو آخرین رزولوشن تو مانیتور qhd 144hz بازی کنم ولی دوستان میگن که حتی  با گرافیکایی مثل ۱۰۸۰ تی آی هم نمیتونی بازی مثل metro رو رو ۱۴۴ هرتز و با روزلوشون بالا بازی کنی و نیازی به ۲۰۸۰ تی آی هستش 

حالا سوال من اینه به نظرتون با sli کردن دوتا ۱۰۸۰ تی آی میشه این بازیارو با رزولوشن بالا و۱۴۴ هرتز و ران کرد ؟

دوست عزیز 144 صرفا برای بازی هایی مثل cs go هست که رقابتی هستن ورگمه شما بین 90 و  140 فریم هیچ تفاوتی در بازی های غیر حساس مثل مترو حس نخواهید کرد

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 23 فروردین 1398 در 16:46، Aydin گفته است :

سلام دوستان 

درود 

فعلا هیچ تک گرافیکی نمیتونه تو رزولیشن  4k  60 فریم  ثابت بده بجز تعداد کمی از بازی ها 😊  و اینکه اس ال ای  1080ti  تو بازی هایی که اس ال ای ساپورت هستن خیلی قدرت بیشتری نسبت به 2080ti  داره 😉 اما در کل اس ال ای دردسرهای خودشو داره

یه نمونه تو بازی تامپ رایدر 

gtx_1080_ti_sli_vs_rtx_2080_ti_4k_shadow_of_the_tomb_raider_frame_rate_comparison_1080ti_sli_still_2_1551013198_c90208220.thumb.jpg.62f33275ca8cea4ae0c8560bb50947a0.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...