رفتن به مطلب

سوال در مورد رم (باید تست کنم خبر سلامت رم رو بدم)

rostam2142
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز یه پک دو عددی رم جی اسکیل تاخیر ده خریدم مجموع ظرفیت ۸ گیگ مادربوردم هم m5a99fx pro rev2 هست با پردازنده 8350

فرکانس رم 2400 هست وقتی رو این فرکانس میزارم تست استرس ایدا رو رد نمیکنه ولی وقتی رو 1866 میزارم رد میکنه در ضمن خودش اتومات 2400 ست کرده بود تست دیاگنوستیک ویندوز هم اروری روی رم پیدا نمیکنه ایا سالمه ممنون میشم اطلاع بدین

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

دوستان عزیز یه پک دو عددی رم جی اسکیل تاخیر ده خریدم مجموع ظرفیت ۸ گیگ مادربوردم هم m5a99fx pro rev2 هست با پردازنده 8350

فرکانس رم 2400 هست وقتی رو این فرکانس میزارم تست استرس ایدا رو رد نمیکنه ولی وقتی رو 1866 میزارم رد میکنه در ضمن خودش اتومات 2400 ست کرده بود تست دیاگنوستیک ویندوز هم اروری روی رم پیدا نمیکنه ایا سالمه ممنون میشم اطلاع بدین

سلام. برای تست به ابزارای ویندوز اعتماد نکنین. بهترین راه برای تست رم استفاده از برنامه ی memtest اون هم به صورت بوتیبل هست. برای یک ماژول هشت گیگی حداقل 4 ساعت باید بذارید تست بشه اگه حتی یک ارور هم داد یعنی مشکل داره. توصیه میکنم رمای دیگه رو دربیارید فقط رم مورد نظرو وصل کنین و به صورت تک ماژول تست کنین. توصیه میکنم حتما به صورت بوتیبل انجام بدین این کارو.

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سلام. برای تست به ابزارای ویندوز اعتماد نکنین. بهترین راه برای تست رم استفاده از برنامه ی memtest اون هم به صورت بوتیبل هست. برای یک ماژول هشت گیگی حداقل 4 ساعت باید بذارید تست بشه اگه حتی یک ارور هم داد یعنی مشکل داره. توصیه میکنم رمای دیگه رو دربیارید فقط رم مورد نظرو وصل کنین و به صورت تک ماژول تست کنین. توصیه میکنم حتما به صورت بوتیبل انجام بدین این کارو.

این قد زمان‌ندارم

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

این قد زمان‌ندارم

حاجی میتونی کمتر بذاری ولی اصولا ارور همون اول میده. اگه میخای خیالت راحت شه مجبوری 4 ساعت بذاری

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

حاجی میتونی کمتر بذاری ولی اصولا ارور همون اول میده. اگه میخای خیالت راحت شه مجبوری 4 ساعت بذاری

این برنامه رو بوت کردم این انگار بیشتر پردازنده رو تست میگیره memtest86 v8.1

ویرایش شده توسط rostam2142
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

این برنامه رو بوت کردم این انگار بیشتر پردازنده رو تست میگیره memtest86 v8.1

هم تست پردازنده داره هم رم شما باید به قسمت رمش بری. از اسم نرم افزار مشخصه مموری تست

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

هم تست پردازنده داره هم رم شما باید به قسمت رمش بری. از اسم نرم افزار مشخصه مموری تست

رو یکی از رما وسط تست خاموش میشه سیستم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، rostam2142 گفته است :

رو یکی از رما وسط تست خاموش میشه سیستم

مشکل از همون رمه. رو یه سیستم دیگه هم تست کن اگه باز همون مشکل بود یعنی رم معیوبه. اورکلاک که نکردی سیستمو؟ بایوس اپدیته؟ رم تو حالت دیفالته؟ این خیلی مهمه که رمارو تکی تست کنی.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

مشکل از همون رمه. رو یه سیستم دیگه هم تست کن اگه باز همون مشکل بود یعنی رم معیوبه. اورکلاک که نکردی سیستمو؟ بایوس اپدیته؟ رم تو حالت دیفالته؟ این خیلی مهمه که رمارو تکی تست کنی.

تکی تست کردم بازم تست میزنم

لینک به دیدگاه

سلام
دوست عزیز از ورژن جدید memtest استفاده کنین که سریعتر انجام میده. (برای هر رم 8 گیگ حدودا 2 ساعت و 20 دقیقه)
ورژنهای قدیمی که صفحه آبی داشت خیلی زمانبر بود.
لینک دانلود
https://downloadly.ir/software/system/memtest86/

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، 005 گفته است :

سلام
دوست عزیز از ورژن جدید memtest استفاده کنین که سریعتر انجام میده. (برای هر رم 8 گیگ حدودا 2 ساعت و 20 دقیقه)
ورژنهای قدیمی که صفحه آبی داشت خیلی زمانبر بود.
لینک دانلود
https://downloadly.ir/software/system/memtest86/

والا دارم با رم ها جدا جدا تست میکنم ولی گویا فقط رو اسلات ابی اینطور میشه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

والا دارم با رم ها جدا جدا تست میکنم ولی گویا فقط رو اسلات ابی اینطور میشه

دقیقا باید تک تک تست کنین تا مشخص بشه کدوم رم مشکل داره
اگر دیدین یکی از رمها ارور داد اون رم رو یکبار روی اسلات دیگه هم بزارین و تست کنین شاید اسلات مشکل داشته باشه

ویرایش شده توسط 005
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...