رفتن به مطلب

پروژه ساخت سیستم صوتی 5.3!

Mahdi D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 3 اردیبهشت 1399 در 15:24، kaveevel گفته است :

یه سوال، شما نمیتونید از 3 آمپلی فایری که دارید، از قسمت پتانسیومترهای سه تا با سیم به یک پتانسیومتر وصل کنید؟ 

نه متاسفانه امکانش نیست تداخل به وجود میاد

در در 3 اردیبهشت 1399 در 21:19، Trevor گفته است :

اضافه کردن این خازن برق ورودی آمپ رو صاف میکنه و اون صدای انفجار مانند تا حد زیادی میخوابه (نوسان گیری میشه)

برای از بین بردن نویز سویچ آف بعد از کلید قطع و وصل برق اصلی یک خازن رده X2 تقریبا 470 تا 680 نانو فاراد موازی شده با یک مقاومت 560k نیم وات به فاز و نول موازی کنید. به همین راحتی غیر از نویز کلید نویز های مزاحم در جریان برق شهر از بین میره :)

ولی اگر نظر منو بخواید با آیسی TDA7294 آمپ بریج تک کانال 180 وات روی 8 اهم میگرفتید برای ساب و با سه عدد TDA2050 دو کانال اصلی و یک سنتر هر کدام 40 وات روی 6 اهم کار میکردید. ساخت پری آمپلیفایر و فیلتر ساب + بالا گذر برای سه خروجی های رنج کار سختی نیست. ترانس مورد نیاز این مجموعه باید دوبل 5 سر باشه (یک رشته گراند ، دو رشته 14 ولت 10 امپر و دو رشته 24 ولت 10 امپر.) هیولایی وصف نشدنی و کاملا با کیفیت! خوبی آیسی 7294 عدم حساسیت به برق ورودی هست و پاپ نویز خیلی کمی داره.

بسیار ممنونم هستم از راهنمایی شما ، یک نگاه کلی به این ای سی ها انداختم و به نظر مناسب میان ، راجب سه عدد ای سی 2050 که قضیه تقریبا واضح هست ، ممنون میشم مقدار بیشتری راجب به 7294 توضیح بدین و این که فرایند گرفتن بین از اون سه کانال چطوری میشه ، ممنون:x

لینک به دیدگاه

• ارسال 135
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 4 ساعت قبل، Mahdi D گفته است :

نه متاسفانه امکانش نیست تداخل به وجود میاد

بسیار ممنونم هستم از راهنمایی شما ، یک نگاه کلی به این ای سی ها انداختم و به نظر مناسب میان ، راجب سه عدد ای سی 2050 که قضیه تقریبا واضح هست ، ممنون میشم مقدار بیشتری راجب به 7294 توضیح بدین و این که فرایند گرفتن بین از اون سه کانال چطوری میشه ، ممنون:x

درود

سنتر که کار خاصی نمیکنه ، ترکیبی از صدای چپ و راست با مقداری کاهش گین و مقداری تمرکز روی صدای مید ، با فیلتر پسیو میشه تکمیلش کرد. 

در مورد آیسی 7294 فقط کنار پری آمپ یه فیلتر LPF اکتیو نیاز دارید تا از هر دو کانال چپ و راست سیگنال رو تحویل بگیره و فرکانسهای زیر 400 هرتز رو تحویل پاور 7294 بده برای تقویت بسمت سابووفر. فرکانسهای بالای 500 هرتز میره برای سه کانال دیگه ، در واقع ما سیگنال اصلی رو به دو قسمت تقسیم کردیم و قسمت فرکانس پایین تنها به یک امپلیفایر مونو میرسه

آیسی 7294 به اندازه کافی قوی هست ! اگر دو عدد داشته باشیم میتونیم با پیاده سازی نقشه بریج این آیسی و کمی تغییر پارامتر های خازنی و مقاومتی حجم بیس فراگیری داشته باشیم. 180 وات کم قدرتی نیست ساب JBL 1000 براحتی تا مرز فول درایو میره :)

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Trevor گفته است :

درود

سنتر که کار خاصی نمیکنه ، ترکیبی از صدای چپ و راست با مقداری کاهش گین و مقداری تمرکز روی صدای مید ، با فیلتر پسیو میشه تکمیلش کرد. 

در مورد آیسی 7294 فقط کنار پری آمپ یه فیلتر LPF اکتیو نیاز دارید تا از هر دو کانال چپ و راست سیگنال رو تحویل بگیره و فرکانسهای زیر 400 هرتز رو تحویل پاور 7294 بده برای تقویت بسمت سابووفر. فرکانسهای بالای 500 هرتز میره برای سه کانال دیگه ، در واقع ما سیگنال اصلی رو به دو قسمت تقسیم کردیم و قسمت فرکانس پایین تنها به یک امپلیفایر مونو میرسه

آیسی 7294 به اندازه کافی قوی هست ! اگر دو عدد داشته باشیم میتونیم با پیاده سازی نقشه بریج این آیسی و کمی تغییر پارامتر های خازنی و مقاومتی حجم بیس فراگیری داشته باشیم. 180 وات کم قدرتی نیست ساب JBL 1000 براحتی تا مرز فول درایو میره :)

سنتر که اتفاقا چه توی فیلم و چه موزیک نقش مهمی داره ، توی اکثر گیم و فیلم ها صدای اصلی شخصی که صحبت میکننه از سنتر پخش میشه و سایر کانال ها به پخش افکت های صدای وقایع اطراف میپردازن 

البته از اون سوال منظوم این نبود ، با استفاده از ۵ عدد ای سی ۲۰۵۰ میشه خروجی خوبی برای کانال های اصلی صدا گرفت ، کراس اور هم آره درست می فرمایید ، ای سی ۷۲۹۴ هم که به نظر مورد خیلی خوبی میاد ، تنها چیزی که برام واضح نیست اینه که چطوری میشه صدای همه کانال ها رو به یک آی سی ۷۲۹۴ انتقال داد که بیس همه کانال ها رو بزنه 

چون اگه خیلی ساده بخوایم سیم کشی کنیم ۳ به ۱ بشه که خب اتصال کوتاه پیش میاد بین سه کانال ، حالا اگه یک ماژول یا مداری باشه که بتونه بیس همه کانال ها رو بدون تداخل بگیره و پخش کنه ممنون میشم راهنمایی کنید نمی‌دونم شاید  خود این آی سی میتونن این کارو کنه ؟! چون واقعا اطلاعی ندارم 🤔

لینک به دیدگاه

در در 5 اردیبهشت 1399 در 17:27، Mahdi D گفته است :

سنتر که اتفاقا چه توی فیلم و چه موزیک نقش مهمی داره ، توی اکثر گیم و فیلم ها صدای اصلی شخصی که صحبت میکننه از سنتر پخش میشه و سایر کانال ها به پخش افکت های صدای وقایع اطراف میپردازن 

البته از اون سوال منظوم این نبود ، با استفاده از ۵ عدد ای سی ۲۰۵۰ میشه خروجی خوبی برای کانال های اصلی صدا گرفت ، کراس اور هم آره درست می فرمایید ، ای سی ۷۲۹۴ هم که به نظر مورد خیلی خوبی میاد ، تنها چیزی که برام واضح نیست اینه که چطوری میشه صدای همه کانال ها رو به یک آی سی ۷۲۹۴ انتقال داد که بیس همه کانال ها رو بزنه 

چون اگه خیلی ساده بخوایم سیم کشی کنیم ۳ به ۱ بشه که خب اتصال کوتاه پیش میاد بین سه کانال ، حالا اگه یک ماژول یا مداری باشه که بتونه بیس همه کانال ها رو بدون تداخل بگیره و پخش کنه ممنون میشم راهنمایی کنید نمی‌دونم شاید  خود این آی سی میتونن این کارو کنه ؟! چون واقعا اطلاعی ندارم 🤔

درود

چیزی که الان ابهام شده براتون اینه که اتصال کوتاه پیش میاد. خب شاید من حواسم نبوده یا هرچی ، پری امپ رو اگر خودتون طراحیش رو تغییر بدید با استفاده از چند ایسی op-amp مثل 4558 یا موارد مشابه میشه خروجی ها رو با یه خازن ساده 1 میکرو + مقاومت در حد 1 کیلو اهم بصورت متوالی ، همگی به یک نقطه وصل و منتهی به فیلتر سابووفر بشن. بهمین سادگی ، چون از اپ امپ سیگنال میاد تاثیری در صدای اصلی پری امپ شاهد نیستیم

اون 2050 ها برای هر کانال یک عدد کافیه ، اصولا توی سیستم های سابووفر دار توان ساب باید دو یا 3 برابر کانالهای دیگه باشه تا صدا بسمت جیغ شدن نره. فرکانسهای پایین بخاطر طول موجشون در توان برابر کمتر دیده میشن

ویرایش شده توسط Trevor
لینک به دیدگاه

خیلی مشتاقم اخر کار رو ببینم

فقط من متوجه نشدم فرق امپی فایر شما با این آمپر فایر چیه اگر توضیح بدید ممنون میشم

https://echista.ir/آمپلی-فایر/532-بلوتوثی-فلش-خور.html

برای اون موردی هم که گفتید زمان روشن کردن اولیه یه صدای بد درمیاد (شوک) و از رله استفاده کردید آیا این فرق داره با اونی که شما تهیه کردید

https://echista.ir/مدارات-صوتی/750-ماژول-محافظ-بلندگو.html

ویرایش شده توسط hadi soleimanzadeh
لینک به دیدگاه

در در 15 اردیبهشت 1399 در 00:14، hadi soleimanzadeh گفته است :

خیلی مشتاقم اخر کار رو ببینم

فقط من متوجه نشدم فرق امپی فایر شما با این آمپر فایر چیه اگر توضیح بدید ممنون میشم

https://echista.ir/آمپلی-فایر/532-بلوتوثی-فلش-خور.html

برای اون موردی هم که گفتید زمان روشن کردن اولیه یه صدای بد درمیاد (شوک) و از رله استفاده کردید آیا این فرق داره با اونی که شما تهیه کردید

https://echista.ir/مدارات-صوتی/750-ماژول-محافظ-بلندگو.html

ممنونم از شما

تفاوت اصلی آمپ رو چیپش مشخص می‌کنه که توی این مدل مشخص نیست از چه چیپی استفاده شده پس نمیتونم نظر قطعی بدم 

فرقی نداره ، این هم همون کارو می‌کنه فقط با قیمت چند برابری 

آپدیت: دوستان در حال حاضر چندین مدل ولوم مختلف رو تست کردم و متاسفانه به یک دلیل نامعلومی صدا در کانال چپ و راست توازن نداره 

از مقاومت های ثابت هم استفاده کردم باز هم همین مشکل بود ، فقط در صورتی که ولوم روی مکس باشه یا در واقع اتصال مستقیم بدم بین پایه های کنترل ، توازن برقرار است 

فکر میکنم تا پیدا کردن راه حل مدتی زمان ببره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mahdi D گفته است :

ممنونم از شما

تفاوت اصلی آمپ رو چیپش مشخص می‌کنه که توی این مدل مشخص نیست از چه چیپی استفاده شده پس نمیتونم نظر قطعی بدم 

آپدیت: دوستان در حال حاضر چندین مدل ولوم مختلف رو تست کردم و متاسفانه به یک دلیل نامعلومی صدا در کانال چپ و راست توازن نداره 

از مقاومت های ثابت هم استفاده کردم باز هم همین مشکل بود ، فقط در صورتی که ولوم روی مکس باشه یا در واقع اتصال مستقیم بدم بین پایه های کنترل ، توازن برقرار است 

درود بر شما دوست توانمند. خدا قوت.

یه سوال. اگر از آمپلی فایر TDA8954TH استفاده می کردین که پتانسیومتر نداشت و توسط خوده دیوایس کم و زیاد میشد صداش آیا این مشکل حل شدنی بود؟

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا شرکت های سازنده اسپیکر هم، همه این داستانا رو طی میکنن؟ |:

حلالشون باشه پولی که میگیرن واقعا، خیلی زحمت داره این کار که ...

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Mahdi D گفته است :

ممنونم از شما

به نظر من اشتباه شما جایی هست که شما از دو آمپلی استفاده کردید اگر یک آمپلی قوی استفاده میکردید این مشکلات پیش نمیومد.

و فکر کنم اینچوری میشد تو هر ساب هم یک ماژول مستقل گذاشت برای کم و زیاد کردن دستی ولوم ساب

چون واقعا مچ کردن دوتا امپلی به هم کار خیلی سخت و پر دردسری هستش

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، kaveevel گفته است :

یه سوال. اگر از آمپلی فایر TDA8954TH استفاده می کردین که پتانسیومتر نداشت و توسط خوده دیوایس کم و زیاد میشد صداش آیا این مشکل حل شدنی بود؟

به نظر من اشتباه اصلی دوستمون اشتباه در انتخاب آمپلی فایر هستش و باید یک آمپلی خیلی قوی پیدا میکردن که مستقل باشه

خیلی از امپلی فایر ها هستن ساب توینر اسپیکر صدای زیر رو.... جداسازی شده دارند و هر قطعه باید به همون قسمت متصل بشه

و بعد قطعات جانبی رو بهش متصل میکردن مثل بلوتوث فلش و....

به نظرم اگر لطف کنند راهنمایی کنند که چطور میشه یک آمپلی فایر ساخت که بشه باهاش این مشخصات رو گرفت عالی میشه

دو ساب  میندریج توینر صدای زیر و .... که بشه همه رو جدا گانه وصل و کنترل کرد حداقل صدای 5 کاناله و بقیه ریزه کاری ها

لینک به دیدگاه

در در 16 اردیبهشت 1399 در 11:29، kaveevel گفته است :

بله اگر از ماژول هایی که ولوم ندارن استفاده بشه این مشکل به کلی حل خواهد شد ( دست کم از نظر تئوری)

در در 16 اردیبهشت 1399 در 15:06، hadi soleimanzadeh گفته است :

به نظر من اشتباه شما جایی هست که شما از دو آمپلی استفاده کردید اگر یک آمپلی قوی استفاده میکردید این مشکلات پیش نمیومد.

و فکر کنم اینچوری میشد تو هر ساب هم یک ماژول مستقل گذاشت برای کم و زیاد کردن دستی ولوم ساب

چون واقعا مچ کردن دوتا امپلی به هم کار خیلی سخت و پر دردسری هستش

صد البته اگر چیزی به اسم آمپلی فایر ۵.۱ کانال درست حسابی تو ایران موجود بود حتما همین کارو میکردم 

اما همچین چیزی موجود نبود و نیست ، هدف این تاپیک و این کار هم همین بوده که ببینیم میشه با قطعاتی که در ایران موجود هست ی آمپلی فایر ۵.۱ کانال قابل قبول جمع کرد و یا خیر که خب جواب بله هست اما مشکلات زیادی داره 

انشالله با کمک دوستان بشه راهکار های خوبی هم واسه این مشکلات پیدا کرد 

اگر هم نشه فکر میکنم دست کم به اشتراک گذاشتن این تجربه واسه بقیه عزیزان مفید باشه :x

در در 16 اردیبهشت 1399 در 15:13، hadi soleimanzadeh گفته است :

به نظر من اشتباه اصلی دوستمون اشتباه در انتخاب آمپلی فایر هستش و باید یک آمپلی خیلی قوی پیدا میکردن که مستقل باشه

خیلی از امپلی فایر ها هستن ساب توینر اسپیکر صدای زیر رو.... جداسازی شده دارند و هر قطعه باید به همون قسمت متصل بشه

و بعد قطعات جانبی رو بهش متصل میکردن مثل بلوتوث فلش و....

به نظرم اگر لطف کنند راهنمایی کنند که چطور میشه یک آمپلی فایر ساخت که بشه باهاش این مشخصات رو گرفت عالی میشه

دو ساب  میندریج توینر صدای زیر و .... که بشه همه رو جدا گانه وصل و کنترل کرد حداقل صدای 5 کاناله و بقیه ریزه کاری ها

چالش اصلی این کار سینک کردن کانال ها با هم دیگه هست ، این مشکل اگر به خوبی حل بشه ، تفکیک فرکانس های مختلف اصلا کار پیچیده ای نیست ، در ساده ترین حالت روی هر کانال یک کراس اور میشه قرار داد و با سلیقه شخصی فرکانس ها روی درایو های مختلف صوتی تفکیک کرد .

آپدیت : دوستان عزیز ، ممنون هستم از صبوری شما و حمایت ها و راهنمایی هاتون ، اگر در کشوری مثل چین یا هند بودیم پیدا کردن قطعات برای تکمیل کردن این پروژه بسیار ارزان و راحت می‌بود.

اما متاسفانه الان ساده ترین کارها هم تبدیل به یک چالش بزرگ شده 

بنابراین این کار ممکنه مدتی طول بکشه ، امید وارم که که در هر زمانی که پروژه تموم بشه تبدیل به یک راهنمایی جامع و حداقل مفید واسه بقیه عزیزان بشه .

در نهایت الان تنها مشکلی که هست سینک کردن ولوم سه عدد آمپ ۲.۱ کانال هست ، به قول اون دوست عزیز ، اگر یک ماژول آمپ ۲.۱ کانال هم وجود داشته باشه که ولوم نداشته باشه و بر اساس ولوم ورودی حجم صدا تنظیم بشه ، ماژول ها رو با اون نمونه جایگزین میکنم .

به دنبال این کار هستم ، البته چند پروژه کاری هم در حال انجام دادم که وقت زیادی ازم گرفته شده و ممکنه تاپیک یکم دیرتر آپدیت بشه .

لینک به دیدگاه

در در 18 اردیبهشت 1399 در 18:46، Mahdi D گفته است :

بله اگر از ماژول هایی که ولوم ندارن استفاده بشه این مشکل به کلی حل خواهد شد ( دست کم از نظر تئوری)

صد البته اگر چیزی به اسم آمپلی فایر ۵.۱ کانال درست حسابی تو ایران موجود بود حتما همین کارو میکردم 

اما همچین چیزی موجود نبود و نیست ، هدف این تاپیک و این کار هم همین بوده که ببینیم میشه با قطعاتی که در ایران موجود هست ی آمپلی فایر ۵.۱ کانال قابل قبول جمع کرد و یا خیر که خب جواب بله هست اما مشکلات زیادی داره 

انشالله با کمک دوستان بشه راهکار های خوبی هم واسه این مشکلات پیدا کرد 

اگر هم نشه فکر میکنم دست کم به اشتراک گذاشتن این تجربه واسه بقیه عزیزان مفید باشه :x

چالش اصلی این کار سینک کردن کانال ها با هم دیگه هست ، این مشکل اگر به خوبی حل بشه ، تفکیک فرکانس های مختلف اصلا کار پیچیده ای نیست ، در ساده ترین حالت روی هر کانال یک کراس اور میشه قرار داد و با سلیقه شخصی فرکانس ها روی درایو های مختلف صوتی تفکیک کرد .

آپدیت : دوستان عزیز ، ممنون هستم از صبوری شما و حمایت ها و راهنمایی هاتون ، اگر در کشوری مثل چین یا هند بودیم پیدا کردن قطعات برای تکمیل کردن این پروژه بسیار ارزان و راحت می‌بود.

اما متاسفانه الان ساده ترین کارها هم تبدیل به یک چالش بزرگ شده 

بنابراین این کار ممکنه مدتی طول بکشه ، امید وارم که که در هر زمانی که پروژه تموم بشه تبدیل به یک راهنمایی جامع و حداقل مفید واسه بقیه عزیزان بشه .

در نهایت الان تنها مشکلی که هست سینک کردن ولوم سه عدد آمپ ۲.۱ کانال هست ، به قول اون دوست عزیز ، اگر یک ماژول آمپ ۲.۱ کانال هم وجود داشته باشه که ولوم نداشته باشه و بر اساس ولوم ورودی حجم صدا تنظیم بشه ، ماژول ها رو با اون نمونه جایگزین میکنم .

به دنبال این کار هستم ، البته چند پروژه کاری هم در حال انجام دادم که وقت زیادی ازم گرفته شده و ممکنه تاپیک یکم دیرتر آپدیت بشه .

خب تو ایران موجود نیست تو سایت های خارجی هم موجود نیستش ؟

به نظرم اگه از وب سایت های خارجی هم بشه سفارش داد میصرفه چون فکر کنم الان یه سینمای خانگی 5.1 کاناله که همه چی داره زیر ده پونزده میلیون نباشه اگر اشتباه نکنم

پس بهتره حرفه ای جلو رفت و دوستان اگر لینکی دارند که  میشه یه ماژول امپلی فایر صدرصد مطمعا و همه کار خرید کرد معرفی کنند

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

یه سوالی که واسم پیش اومده اینجا کراس اور نیاز ندارید.؟

آمپلی فایر خودش تفکیک فرکانس میکنه؟ 

لینک به دیدگاه

در در 28 خرداد 1399 در 08:49، kaveevel گفته است :

درود، گرامی، چه خبر از پروژه شما؟ 

آبدیت جدیدی ندارین؟ 

درود ، فعلا متاسفانه خیر ، قرار بود یکی از دوستان اون ولوم رو بیاره که فعلا خبری نیست ، گمرک عجیب داره تأخیر میندازه تو ترخیص 

احتمالا کار طولانی مدتی بشه 

در در 28 خرداد 1399 در 10:14، kaveevel گفته است :

یه سوالی که واسم پیش اومده اینجا کراس اور نیاز ندارید.؟

آمپلی فایر خودش تفکیک فرکانس میکنه؟ 

خودش به قدر لازم تفکیک می‌کنه نیازی ب کراس نیست 

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 1 مهر 1399 در 16:44، hadi soleimanzadeh گفته است :

آقا چه خبر از پروژه

چند ماه هست که دنبال دو قطعه هستم اما به دلیل وضعیت اسف بار مملکت در گمرک و وضعیت دلار ، نه من و نه کسانی مشاغل مرتبط دارن قادر به تأمین دو قطعه فوق ساده هم نیستیم! 

بنابراین این تاپیک دیگه آپدیت نخواهد شد مگر تغییر و تحول شگرفی در شرایط فعلی به وجود بیاد که بعید هست 

از همه دوستان عذرخواهی میکنم و امید وارم که تا همین جا هم دست کم یک بخش کوچکی ازین کار واسشون مفید بوده باشه .

لینک به دیدگاه

در در 3 مهر 1399 در 07:39، Mahdi D گفته است :

چند ماه هست که دنبال دو قطعه هستم اما به دلیل وضعیت اسف بار مملکت در گمرک و وضعیت دلار ، نه من و نه کسانی مشاغل مرتبط دارن قادر به تأمین دو قطعه فوق ساده هم نیستیم! 

بنابراین این تاپیک دیگه آپدیت نخواهد شد مگر تغییر و تحول شگرفی در شرایط فعلی به وجود بیاد که بعید هست 

از همه دوستان عذرخواهی میکنم و امید وارم که تا همین جا هم دست کم یک بخش کوچکی ازین کار واسشون مفید بوده باشه .

اقا قطعه وارد میشه به صورت پستی (هوایی) شما گمرکش رو میدی ترخیص میشه مشکلی نیست که

لینک به دیدگاه

شما میتونی ولوم دیجیتال استفاده کنی

mcp41010 تو بازار وجود داره. البته من برای صدا استفاده نکردم ولی میشه استفاده کرد.یک ای سی پتانسیومتر تک کانال است که میتونی ازش به تعداد استفاده کنی با رابط spi. البته باید برنامه نویسی میکرو کنترولر بلد باشی. کد به زبان C مربوط به این ایسی قبلا برای یه پروژه ای نوشتم. 

با این روش شما هرچند تا کانال بخوای میتونی بصورت موازی کنترل کنید. و شما هرولوم انالوگی که بخری بعد یه مدت خراب میشه. ولی دیجیتال هم دقت بهتر هم کارهای جالبی میتونی باهاش بکنی. ولوم روتاری روش نصب کنی یا دکمه لمسی برای کم زیاد صدا بزاری یا هر چیز دیگه ای.

لینک به دیدگاه

چرا از سایت های واسطه استفاده نمیکنید؟ درسته کمی دزد هستن اما باز بهتر از ایست این پروژه هست.

لینک به دیدگاه

در در 4 مهر 1399 در 16:14، hadi soleimanzadeh گفته است :

اقا قطعه وارد میشه به صورت پستی (هوایی) شما گمرکش رو میدی ترخیص میشه مشکلی نیست که

در 23 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

چرا از سایت های واسطه استفاده نمیکنید؟ درسته کمی دزد هستن اما باز بهتر از ایست این پروژه هست.

قطعه مورد نظر بنده فقط در علی اکسپرس موجود هست که با 4 واردکننده صحبت کردم گفتن به دلیل سایز کوچیک احتمال آسیب فیزیکی زیاده و هیچ تضمینی نیس ، البته همشون هم گفتن فعلا هیچ ثبت سفارشی ندارن

در در 4 مهر 1399 در 17:08، ali-0098 گفته است :

شما میتونی ولوم دیجیتال استفاده کنی

mcp41010 تو بازار وجود داره. البته من برای صدا استفاده نکردم ولی میشه استفاده کرد.یک ای سی پتانسیومتر تک کانال است که میتونی ازش به تعداد استفاده کنی با رابط spi. البته باید برنامه نویسی میکرو کنترولر بلد باشی. کد به زبان C مربوط به این ایسی قبلا برای یه پروژه ای نوشتم. 

با این روش شما هرچند تا کانال بخوای میتونی بصورت موازی کنترل کنید. و شما هرولوم انالوگی که بخری بعد یه مدت خراب میشه. ولی دیجیتال هم دقت بهتر هم کارهای جالبی میتونی باهاش بکنی. ولوم روتاری روش نصب کنی یا دکمه لمسی برای کم زیاد صدا بزاری یا هر چیز دیگه ای.

این روش منطقیه هست به محض این که اطلاعات بیشتری در این رابطه به دست بیارم سعی میکنم پروژه رو ادامه بدم ، البته با مقاومت ثابت هم تلاش کردم که ولوم رو حدودا نصف کنم اما توازن صدای کانال چپ و راست خیلی بهم ریخت که دلیلش رو نمیدونم چون مقاومت های ثابت دقیقا یکی بودن .

لینک به دیدگاه

در در 5 مهر 1399 در 18:09، Mahdi D گفته است :

قطعه مورد نظر بنده فقط در علی اکسپرس موجود هست که با 4 واردکننده صحبت کردم گفتن به دلیل سایز کوچیک احتمال آسیب فیزیکی زیاده و هیچ تضمینی نیس ، البته همشون هم گفتن فعلا هیچ ثبت سفارشی ندارن

بله درست میگید علت این موضوع هم اینکه متاسفانه سایت های واسطه وارد کننده محصولات در اینجور وب سایت ها به صورت قاچاق محصولات رو وارد میکنند در صورتی که پول گمرکی و هزینه کرایه رو گرفتن ولی در واقع اکثرشون به صورت قاچاقی اجناس رو وارد می کنند و به همین علت اجناس دچار اسیب دیدگی میشن و اینکه بهتره یک سایت معتبر پیدا کنید اراسل کنه و یا اینکه به صورت پستی دوستی برای شما ارسال کنه

لینک به دیدگاه

پارت نامبر دقیق برام بفرس اگه تونستم برات میخرم. البته چون یه دونه است احتمالش خیلی کم است که همکار چینی من به خودش زحمت تهیه بده.

لینک به دیدگاه

در در 5 مهر 1399 در 18:09، Mahdi D گفته است :

این روش منطقیه هست به محض این که اطلاعات بیشتری در این رابطه به دست بیارم سعی میکنم پروژه رو ادامه بدم ، البته با مقاومت ثابت هم تلاش کردم که ولوم رو حدودا نصف کنم اما توازن صدای کانال چپ و راست خیلی بهم ریخت که دلیلش رو نمیدونم چون مقاومت های ثابت دقیقا یکی بودن .

راستش من تمام پست ها رو نخوندم . اگه زحمت نیست یه توضیح بده چرا این همه طبقه ولوم نیاز داری. و این که ورودی کانال صدا چندا تا داری و خروجی کانال صدا چند تا داری  شاید یه راه حل بهتر ارایه دادم.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
در در 9 مهر 1399 در 19:05، ali-0098 گفته است :

پارت نامبر دقیق برام بفرس اگه تونستم برات میخرم. البته چون یه دونه است احتمالش خیلی کم است که همکار چینی من به خودش زحمت تهیه بده.

درود ، ممنونم از شما دوست عزیز 

بعد از مدت ها پروژه رو از سر گرفتم و مشکل ولوم رو به شکل دیگه ای حل کردم .

به دلیل مشغله کاری تاپیک کند تر از قبل اپدیت خواهد شد که بابتش از همه شما عزیزان عذر خواهی میکنم ، اما قطعا این پروژه به اتمام خواهد رسید و نسبت به پارسال عملکرد بسیار بهتر و تقریبا بی نقصی خواهد داشت .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...