رفتن به مطلب

کمک در انتخاب فن سی پی یو مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من تازه با فروم آشنا شدم چند روزی هست تو اینترنت میگردم ولی نتونستم جمع بندی کنم

من یه سی پی یو intel core i5 750 دارم و یه مادربورد P7P55D

دمای سی پی بو حالت عادی روی 40 یا کمتر هست ولی کافیه یه مقدار فشار روی سی پی یو باشه تا دماش تا 80 یا بالاتر بره

میخواستم راهتماییم کنید که مشکل از کجاست؟؟

البته خودم فکر میکنم از فن و خمیر باشه

در مورد فن چند مورد بهم پیشنهاد بدید تا 50 هزار تومان

ممنون

لینک به دیدگاه

عزیز عضویتتون رو توی انجمن تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوب و خوشی رو اینجا داشته باشید .

دمای حالت بیکاری تقریبا خوبه ؛ ولی حالت لود خیلی بالاست ؛ شما خمیر سیلیکون پردازنده رو عوض کنید و خود فن استوک رو هم اگه گرد و خاک گرفته باشه تمیزش کنید و دوباره ببندید رو سیستم و یه تستی بکنید . اگه دما پایین اومد که هیچ در غیر این صورت باید فن رو عوض کنید.

پیشنهاد من :

COOLER MASTER Hyper 212 Plus اگه بتونید پیدا کنید فن خیلی خوبیه

Green Twiser هم فن بد نیست منتها یخورده صداش زیاده

این مورد هم بد نیست ؛ فقط 9 تومن از بودجتون گرون تره http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=3481

ویرایش شده توسط red30b
لینک به دیدگاه

درود .

بنده هم ورود و عضویتتون رو در انجمن های گفتوگو لیون تبریک می گم و امیدوارم مشکلاتتون رو بتونیم برطرف کنیم و حتی از تجربیات شما هم اینجا استفاده کنیم.

کارتون با سیستم چی هست ؟ دمای حدودی اتاقتون چنده ؟ کیستون چی هستش ؟ با چه نرم افزاری دمای پردازنده رو دیدی ؟

با توجه به جواب این سوالات می شه بهتر راهنمایی تون کرد.

در کل کولرهایی که دوست عزیزم red30b فرمودند بسیار کولرهای مناسبی توی این رنج قیمتی هستند البته اگر می خواهید کمتر هم هزینه کنید Buffalo گرین هم می تونه انتخاب خوبی باشه.

در مجموع با توجه به این تاپیک :

http://lioncomputer....showtopic=10037

توصیه می کنم اگر می تونید کمی صبر کنید.

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی سریعتون

در مورد خمیر توی اصفهان فقط خمیرهای ارزون قیمت رو دیدم و جایی خمیر خوب ندیدم و از همین خمیرهای ارزون استفاده کردم

میتونه دلیل اینکه تا 80 میره خمیرش باشه؟

کار من با سیستم معمولا آهنگساری و کلا موسیقی هست که موقع رندر کار دما خیلی بالا میره

دمای اتاق حدود 20 - 22 درجه هست فکر میکنم

دما رو هم با pc probe 2 چک میکنم

کیس هم green magnum 2 هست که خودش دوتا فن داره

در کیس هم جلوی سی پی یو حفره داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد خمیر توی اصفهان فقط خمیرهای ارزون قیمت رو دیدم و جایی خمیر خوب ندیدم و از همین خمیرهای ارزون استفاده کردم

میتونه دلیل اینکه تا 80 میره خمیرش باشه؟

درود

خمیرهای استار تو همه ی ایران گیر میان کیفیت مناسبی دارند و تو همه نقاط ایران قابل تهیه هستند.کلا نحوه خمیر زدن و کیفیت خمیر نهایتا 4-5 درجه تاثیر داشته باشه.ولی خمیر نزدن و خمیر خشک شده ای که از قدیم رو پردازنده مونده باشه حدود 10 تا 15 درجه میتونه دمای پردازنده رو بالا ببره!

مشکل رو باید از جای دیگه چک کنید:

دور فن پردازنده در زمان لود چقدر هست؟بعضی وقتا فنهای اینتل بعداز یه مدت کار مشکل پیدا میکنن و با 200-300دور میچرخن که این میتونه باعث بالا رفتن دما بشه.

(این برنامه رو openhardwaremonitor رو دانلود کنید و اونو اجرا کنید و تو زمان لود و رندر هم بذارید بمونه و بعد یه شات ازش بذارید اینجا)

هت سینک فنتون رو به خوبی غبارروبی کنید.

چک کنید پایه های فنتون به خوبی جا افتاده باشه و همینطور تمام سطح هت سینک با سطح پردازنده تماس داشته باشه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام.

و ممنون

فن درست کار میکنه از 1500 تا 2200 متغیره

gzchuzry2jwrpkze6yr2.gif

این عکس رو وقتی سی پی یو رو تحت فشار قرار دادم گرفتم.

هیت سینک رو هم جدیدا تمیز کردم

پایه ها رو هم وقتی میخواستم فن رو جا بزنم سفت کردم

دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون بابت عکس ؛ دما بالاست و بنظرم بهتره یه کولر تهیه کنید

راستی یه سوال ؟ پردازنده در فرکانس دیفالت داره کار میکنه یا اور شده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگر میشه یه شات کامل از این برنامه تو لود بذارید.اگر هم سخته ولتاژ هسته چقدره(CPU Vcore)؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.

post-9558-0-28437400-1322580742_thumb.gif

البته توی این عکس چون سی پی یو 100 درصد بود pc probe درجه حرارت رودرست نشون نداد.

با intel extreme utility سی پی یو رو تحت فشار گذاشتم و دما تا 78 رفت ولی وقتی رفت برای تست رم یه دفعه درجه تا 90 رفت منم کنسلش کردم.

اینم بگم که سی پی یو رو اور نکردم

دوستان با فن حل میشه مشکلم؟

ویرایش شده توسط saeit
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تا اونجایی که چک کردم ولتاژ پردازنده هم طبیعی هست و خیلی دما بالاست.شما یه زحمت بکش پردازنده رو یه سیستم مشابه خودت تست کن اگه امکانش هست.من توصیه میکنم خیلی بهش فشار نیار.چون این دما هم به پردازنده آسیب میرسونه و هم به مینتون.شما دمای 90 درجه رو هسته هات داری که تازه چند درجه ای از دمای کلی پردازنده خنکتره!

راستی شما پاورت چیه؟البته نمیدونم چقدر میتونه به پاور ربط داشته باشه ولی شنیدم یه پاور نامناسب میتونه همچین موردی رو ایجاد کنه.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز فقط برای اینکه یک ایده از تاثیر فن داشته باشید خدمتتون عرض کنم.که بنده با فن استوک ، وقتی cpu را تحت فشار میگذاشتم دما تا 80 هم رسید که بنده تست را متوقف کردم . الان فن گرین بوفالو نصب کردم که در حالت لود ماکزیم ، دما به 64 درجه میرسه . ^_^

لینک به دیدگاه

سلام.

پاورم گرین 535GP AB هست

فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه

نهایتا با توجه به حرفای همه دوستان فکر میکنم مشکل از فن باشه

ممنون از همه بابت راهنمایی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...