رفتن به مطلب

مشکل در لبتاب DellVostro 1520

Recommended Posts

با سلام خدمت کاربران انجمن لیون 

دوستان یک لبتاب نسبتا قدیمی داریم Dell Vostro 1520 این لبتاب مدتی با باطری خراب میشه گفت دیگه بدون باطری فقط با اداپتورش روشن میشد حدود یک سال کمتر ! باطری جدید رو 8 ماه پیش خریدم متاسفانه لبتاب قادر نبود باطری رو شارژ کنه یعنی باطری رو میزارم اداپتورو وصل میکنم چراغ آبی مربوط به شارژ حدود 6-7 ثانیه روشن میمونه و خاموش میشه اداپتور رو تعغیر دادم مشکل حل نشد دیگه گذاشتمش و بهش دست نزدم الان قصد تعمیر دارم ، لبتاب رو باز کردم خودم تعمیر کارم یه کم سر در میارم لبتابو که باز کردم مادربردش هیچ مشکل ظاهری نداشت فقط تنها نکته ای که بود وقتی اداپتورو وصل میکنه حدود 4 ولت برق بیشتر به قسمت سوکت شارژر نمیاره این مقدار عادیه ؟! با بعضی همکارا هم صحبت کردم یکی میگه مادربرد یکی میگه باطری عوض کن کلا این مدل هم این نزدیکی ها نیست کسی به همچین مشکلی خورد ؟! شرمنده طولانی شد <3

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، milads2 گفته است :

با سلام خدمت کاربران انجمن لیون 

دوستان یک لبتاب نسبتا قدیمی داریم Dell Vostro 1520 این لبتاب مدتی با باطری خراب میشه گفت دیگه بدون باطری فقط با اداپتورش روشن میشد حدود یک سال کمتر ! باطری جدید رو 8 ماه پیش خریدم متاسفانه لبتاب قادر نبود باطری رو شارژ کنه یعنی باطری رو میزارم اداپتورو وصل میکنم چراغ آبی مربوط به شارژ حدود 6-7 ثانیه روشن میمونه و خاموش میشه اداپتور رو تعغیر دادم مشکل حل نشد دیگه گذاشتمش و بهش دست نزدم الان قصد تعمیر دارم ، لبتاب رو باز کردم خودم تعمیر کارم یه کم سر در میارم لبتابو که باز کردم مادربردش هیچ مشکل ظاهری نداشت فقط تنها نکته ای که بود وقتی اداپتورو وصل میکنه حدود 4 ولت برق بیشتر به قسمت سوکت شارژر نمیاره این مقدار عادیه ؟! با بعضی همکارا هم صحبت کردم یکی میگه مادربرد یکی میگه باطری عوض کن کلا این مدل هم این نزدیکی ها نیست کسی به همچین مشکلی خورد ؟! شرمنده طولانی شد ❤️

درود دوست عزیز

کانکتور باتری همینطور که میدونید دیاگرامش اینطوریه:

kk-1.jpg.c03ba67c47a3a2d059b07bc762361b5b.jpg

اگه درست برق رو تست کرده باشید روی برد  در هنگام سالم بودن با توجه به باتریتون باید  کمینه ی 10 ولت رو داشته باشه و روی برد یعنی  شارژ یکمی باید بیشتر باشه یعنی معمولا 11.1 ولت .

4 ولت اگه خروجی میده به احتمال زیاد یا یکی از ترانریستور های smd شارژ سوخته یا خازنها به مشکل خوردن(یه اتصال زمین یا گروند پیدا کنید مثل هیت سینک  و مثبت رو روی یکی از پایه های خازنsmd بذارید .  باید یکیشون اتصال داشته باشه ولی دیگری نه . اگر دو پایه اتصال داشت اون خازن اتصال کوتاه شده ). یه چیپ شارژ هم هست ‌که اون هم باید ببینید کدوم پایه ها گروند هستن از توی دیتاشیتش . اگه بیشتر از اون پایه گروند شده بود اون چیپ به مشکل خورده . 

در ضمن من متوجه نشدم الان لپ تاپ بدون باتری کار میکنه یا خیر ؟

موفق باشید

ویرایش شده توسط Ratchet Wrench
لینک به دیدگاه

سلام بله لبتاب بدون باطری کار میکنه خیلی راحت ، باطری خودشو میزارم روش باطری اولی یعنی نارنجی میشه بعد آبی و چندثانیه بعد خاموش میشه led شارژر ولی خب باطری نو اصلا انگار شناساییی نمیشه این مشکلو سرچ کردم خیلیا داشتن یکی اشاره به اپدیت بایوس هم کرده که اپدیت کردم و فایده ای نداشت بله همونطور که تست کردم 4ولت فقط خروجی داد بقیه موارد رو تست نکردم استاد اگه میشه یه توضیع واضع تر بدید خیلی عالی میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...