رفتن به مطلب

سرعت خیلی پایین فلش

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

فلشی که قبلا با سرعت 55 کپی میکرد الان به زور 4-5 میشه همون فلشو تو یه سیستم دیگه تست میکنم سرعتش درست میشه 

چیکار میشه کرد ؟

لینک به دیدگاه

مدل فلشتون چی هست ؟

با سرعت 55 مگابایت در ثانیه چه نوع فایلی رو کپی میکردید؟ اطلاع دارید سرعت تو کپی به نوع فایل خیلی بستگی داره

بعد این فلشی که گفتید با افت سرعت کپی مواجه شده . تو سیستم دیگه با همون سرعت بالا میشه روش فایل کپی کرد؟

تا اونجا که من اطلاع دارم فلش دچار افت سرعت نمیشه..معمولا هر فلش حداقل تا 10 هزار بار قابلیت رایت داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

مدل فلشتون چی هست ؟

با سرعت 55 مگابایت در ثانیه چه نوع فایلی رو کپی میکردید؟ اطلاع دارید سرعت تو کپی به نوع فایل خیلی بستگی داره

بعد این فلشی که گفتید با افت سرعت کپی مواجه شده . تو سیستم دیگه با همون سرعت بالا میشه روش فایل کپی کرد؟

تا اونجا که من اطلاع دارم فلش دچار افت سرعت نمیشه..معمولا هر فلش حداقل تا 10 هزار بار قابلیت رایت داره

فیلم و گیم اینجور چیزا  (فایلهای حجیم)، حتی دیروز یکی از دوستان فلشو داد براش اویل 2 بریزم که متاسفانه با سرعت 5-6 کپی میکرد درحالی که میدونم همون فلش بالای50 سرعتشه

یه فلش دیگه توی سیستم خودم با سرعت 2 اینا میزنه که قبلا 24 میزد روی سیستم برادرم تست کردم برگشت به همون سرعت 24 !

کلا نمیدونم ایراد از جای ویندوز یا بایوس هستش که توی نت یکی دو تا راه حل بود که تست کردم فرقی نکرد یکیش خاموش کردن قابلیت legacy توی بایوس

اون یکی هم کامل انجام نشد و توی مرحله دوم ویندوز اجازه نمیداد اون قسمت write cching policy ویندوز اجازه تغییر نداد 

الان یه جوری شده فرقی نمیکنه چه فلشی به سیستم بزنم سرعت زیر 10 هستش یادمه اوایل همین سیستم حتی فلش برادرم تا 110 سرعتش بالا میرفت! ایراد که از هارد نیست ؟

Ø¢ÙÙزش اÙزاÛØ´ سرعت Ú©Ù¾Û ÙÙØ´ ÙÙÙرÛ

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

بایوس رو به حالت دیفالت در بیارید . اگر تونستید ویندوز هم نضب کنید .دو تا فلش به سیستم وصل کنید از داخل یک فلش به فلش دیگه کپی کنید . ببینید تغییری تو سرعت کپی به وجود میاد . البته باید فلش هاتون usb3 باشه . و سرعتش بالا باشه و به پورت usb3 هم وصل بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

بایوس رو به حالت دیفالت در بیارید . اگر تونستید ویندوز هم نضب کنید .دو تا فلش به سیستم وصل کنید از داخل یک فلش به فلش دیگه کپی کنید . ببینید تغییری تو سرعت کپی به وجود میاد . البته باید فلش هاتون usb3 باشه . و سرعتش بالا باشه و به پورت usb3 هم وصل بشه

بایوس دفالته فقط پروفایل XMP فعاله و گرافیک آنبورد غیرفعال

ویندوز هم تازه نصب کردم حدود یک ماه ، تو ویندوزهای قبلی هم مشکل داشتم

دو تا فلش USB3 هم تست کردم 3-6 الی میزد !

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بایوس دفالته فقط پروفایل XMP فعاله و گرافیک آنبورد غیرفعال

ویندوز هم تازه نصب کردم حدود یک ماه ، تو ویندوزهای قبلی هم مشکل داشتم

دو تا فلش USB3 هم تست کردم 3-6 الی میزد !

درود

یک ویندوز خام نصب کن (بدون برنامه های جانبی) تست کن. شاید یه برنامه مثل انتی ویروس داره مشکل ایجاد میکنه.

البته از خود فلش هم مطمعن بشید. روی یک سیستم دیگه تست بگیرید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

درود

یک ویندوز خام نصب کن (بدون برنامه های جانبی) تست کن. شاید یه برنامه مثل انتی ویروس داره مشکل ایجاد میکنه.

البته از خود فلش هم مطمعن بشید. روی یک سیستم دیگه تست بگیرید

علی الحساب آنتی ویروس از کاسپر به نود 32 تعویض کردم سرعت اومد روی 25 بازم تقریبا نصفه سرعت اصلیه و خیلی بهتر از 5-6 هستش

کاسپر قویتره اما مشکلات اینچنینی از زمانی که نصبش کردم روی سیستم پدیدار شده ، نمونش مشکل با دور فن اتوماتیک گرافیک از زمانی شروع شد که کاسپر به ddu گیر داد برنامه مخربه فلان !

البته زمانی که سایتها بدون اطلاع مثل دانلودها از سیستم واسه ماین استفاده میکردن کاسپر بلاکشون میکرد و نیازی به افزونه های بلاک کننده ماین نبود

لینک به دیدگاه

درود

حسن جان عیدت مبارک

درایور usb باعث چنین مشکلاتی میشود،یکبار پاک کن و دوباره نصب کن.

سلامت هارد و فلش هم با hdd tune تست کن.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

علی الحساب آنتی ویروس از کاسپر به نود 32 تعویض کردم سرعت اومد روی 25 بازم تقریبا نصفه سرعت اصلیه و خیلی بهتر از 5-6 هستش

کاسپر قویتره اما مشکلات اینچنینی از زمانی که نصبش کردم روی سیستم پدیدار شده ، نمونش مشکل با دور فن اتوماتیک گرافیک از زمانی شروع شد که کاسپر به ddu گیر داد برنامه مخربه فلان !

البته زمانی که سایتها بدون اطلاع مثل دانلودها از سیستم واسه ماین استفاده میکردن کاسپر بلاکشون میکرد و نیازی به افزونه های بلاک کننده ماین نبود

سلام

اقا درایور های چیپ i/o مادربرد رو از سایت سازنده ورژن قدیمی دانلود کن و بنصب ببین مشکلت حل میشه 

البته اینکار باید روی ویندوز جدید انجام بدید بهتر جواب میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 44 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

سلام

اقا درایور های چیپ i/o مادربرد رو از سایت سازنده ورژن قدیمی دانلود کن و بنصب ببین مشکلت حل میشه 

البته اینکار باید روی ویندوز جدید انجام بدید بهتر جواب میده

سلام

i/o همون درایورهای usb هستش ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

احادیث فراوانی در مورد نود۳۲ موجود است که دلیل بر درستی و کارایی نود ۳۲ است.

بهترین و بی دردسر ترین نود ۳۲ است.

البته یک بار فلش با روش نصب ویندوز ایکس پی پارتیشن کنید. شاید فرجی شد.

در یکی از پست هام قبلا توضیح دادم. 

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوست گرامی

دوست عزیز برای بنده که مادربرد ایسوس داشتم همچین مشکلی پیش اومده بود که با قرار دادن DVD موجود در جعبه مادربورد و نصب درایور ها مشکل به طور کامل بر طرف شد.

در ضمن آپدیت بایوس خالی از لطف نیست.

امیدوارم هر چه سریعتر مشکل شما حل بشه . موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 19 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوست گرامی

دوست عزیز برای بنده که مادربرد ایسوس داشتم همچین مشکلی پیش اومده بود که با قرار دادن DVD موجود در جعبه مادربورد و نصب درایور ها مشکل به طور کامل بر طرف شد.

در ضمن آپدیت بایوس خالی از لطف نیست.

امیدوارم هر چه سریعتر مشکل شما حل بشه . موفق و موید باشید.

سلام

بایوس آخرین ورژن هستش

درایورها هم تقریبا آخرین ورژن هستن سر فرصت ورژنهای قدیمی تست میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...