رفتن به مطلب

پایه شکسته CPU

vscoder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز...

بنده یه سی پی یو Phenom II 940 داشتم که چند ماه پیش در اثر کمی بی احتیاطی یکی از 940 پایش شکست . بنده همون روز سیستم رو به Intel ارتقا دادم (سیستمی که در امضام موجوده) و سی پی یو و مادربورد به گوشه کمد مخصوص این کار پرتاب شدند. حالا امروز به سرم زد که یه خورده با سی پی یو ور برم شاید بشه کاریش کرد. یه ماربورد Biostar 790GX در همان کمد مخصوص موجود بود که سی پی یو رو روی اون تست کردم. سی پی یو ساالم می زد. ویندوز به راحتی بوت شد و حدود 4 ساعت Prime95 Blend رو پشت سر گذاشت که خودم دیگه قطعش کردم و تصمیم گرفتم برای حسن ختام تست ها یه خوردی بازی روش اجرا کنم. اما متاسفانه بعد از 30 ثانیه BSOD با پیام های متفاوت از ( IRQL گرفته تا Kernel Error) میده.

شرکت گارانتی مربوطه (دریا) بدون اینکه به خودش زحمت بده سی پی یو رو خارج از گارانتی تشخیص داد و گارانتیش رو باطل کرد و در جواب سوال من مبنی بر اینکه "خوب اگه درست میشه تعمیرش کنید و پولش رو بیگرید گفتند که نه نمیشه و خلاصه واسه ما پسش فرستادند.

تصویر:

447.jpeg

حالا سوالم از دوستان اینه که آیا میشه این سی پی یو رو کاریش کرد؟ یا دانلودباکسش کنیم و بیخیالش شیم؟

سپاس فراوان.

از دوستان هم بابت زیاده گویی عذرخواهی می کنم.

لینک به دیدگاه

بد جور شکسته اینجور که من توی عکس میبینم متالیزه هم واسش نمونده که بشه لحیم کرد

ولی دوست دارین بفرسین تا اگه شد یکاریش واستون بکنم اگه هم نشد که هیچ

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر میکنم قابل لحیم باشه.البته به سختی!

من یدونه پردازنده اینجوری داشتم که یکی از دوستانم که واقعا اینکارس برام لحیم کرد و مثل ساعت کار میکرد.

لینک به دیدگاه

با لحیم مخصوص این کار میشه یک کاریش کرد. البته باید ماهر باشی و سر لحیم هم تمیز تمیز ^^ !!. لحیم سر نازک زیاد هست و فقط باید ادمش. پیدا کنی که دقیق باشه !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر مایلید می تونید با هزینه خودتون برای آقای حسینی ارسالش کنید ، من ازشون تحویل می گیرم و براتون درستش می کنم و براتون ارسالش می کنم.

لینک به دیدگاه

با سلام...

شما بزرگوارید جناب پوریا... در همین راستا یک پ.خ. براتون ارسال کردم.

از پاسخ های دیگر دوستان عزیز و بزرگوار جنابان سالار، Hex و ابراهیمیان کمال تشکر رو دارم.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام خدمت دوستان..

فقط می خواستم اعلام وضعیت بکنم که این سی پی یو به لطف جناب شعبانی درست شد و عین ساعت کار میکنه.

از جناب شعبانی عزیز بابت کار بی عیب و نقص شان و همینطور از جناب حسینی عزیز به جهت همیاری در فرایند ارسال و دریافت این قطعه کمال تشکر رو دارم.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم یک ایمیل با عکس برای دریا میفرستادم و اعلام میکردم این همان سی پی یو پایه شکسته است.

با تشکر.

هادی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...