رفتن به مطلب

مشکل نشناختن هارد اکسترنالم توسط ویندوز

film 370
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان،‌ يه مشكل بسيار مهم.

يه هارد به تازگي گرفتم پر از اطلاعات. ماركش هيتاچي هست. وقتي به برق مي زنم،‌ شروع به كار مي كنه (صداشو مي شنوم)،‌ ولي توي سيستم انگار نه انگار كه چيزي وصل شده باشه،‌هيچي نشون نمي ده. هم ويندوز XP و هم سون و هم چند دستگاه امتحان كردم. جواب نداد. توي Disk Management هم چيزي نشون نمي ده.

به نظرتون مشكل از هارده؟ مي شه اميدوار بود كه حل بشه؟

من چند هارد ديگه هم دارم،‌ اونا بدون هيچ مشكلي كار مي كنن،‌ ولي با اين مشكل دارم.

ممنون مي شم راهنماييم كنيد

برندش رو كه ذكر كردم هيتاچي هست. اما مدلش اينه: XL2000

attachment-87492d1322571299-thumbnail.aspx-q%3D1307882292294-id%3D3887f1cfc67e8ba45cc850c0c57b60f4-url%3Dhttp%25u00253a%252f%252fimage.e.jpg

لینک به دیدگاه

شما هارد رو دست دوم گرفتی ؟ موقع خرید تستش کردی ؟ ممکنه هد هارد خراب باشه . یا اینکه کلا سوخته باشه . اون صدا هم خوب ممکنه از چرخش دیسک باشه ولی چرخش بیخودی . شما هارد رو ببر یک جای مطمئن نشون بده .

لینک به دیدگاه

بله دست دوم تهيه شد. احتمالا در راه ضربه اي بهش خورده و همون هدش دچار آسيب شده. بايد بدم گارانتي.

لینک به دیدگاه

اگر ایراد فیزیکی ظاهری پیدا کرده باشه که گارانتی قبول نمیکنه . قبل از اینکه ببری گارانتی خوب چک کن که اگر مشکل ظاهری نداشت ایراد روش نذارن .

لینک به دیدگاه

90% موقع حمل و ضربه خوردن ایجاد شده. هارد حساس ترین قطعه کامپیوتر هست . اگر از شهرستان باشه که دیگه 100% مال ضربه خوردنه . شما فقط بیا ببین موقع بار زدن اجناس تو وانت تیپاکس یا پست چطور این جنسا رو پرت میکنن !!! من یک بار داشتم PS3 پست میکردم 10 تومان پول عایق و ضربه پیر و بسته بندی دادم و تازه بردمش اداره پست مرکزی که مثل ادم با اجناس برخورد میکنن !

هد هارد اینقدر راحت دچار مشکل میشه که حد نداره. موقع حمل باید لای پر بزاریش ^^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...