رفتن به مطلب

مباحث ، مشکلات ، باگها ، عکسها ، گیم پلی و ... بازی Sekiro Shadows Die Twice

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

دوستان سعی میکنیم هر بازی جدیدی اومد یه تاپیک جدا براش بزنیم که هم پیدا کردن مطلب مربوط راحتر باشه و هم تاپیکهای دیگه شلوغ نشه

هر مطلبی راجب بازی مورد نظر ، بحث راجب گرافیک گیم پلی و ... مشکلات باگها ، گیم پلی (نمرتون به بازی) نقد بازی ، عکسها و اسکرینهاتون و هر چیزی که مربوط به این بازی باشه اینجا قرار بدید ، 

فقط از توهین به دیگران و بحث های سی اسی جدا خودداری کنید

Image result for sekiro shadows die twice

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازیو تازه شروع کردم این راهنمای بازی دکمه ها رو بر اساس کنترلر کنسول نمایش میده چجوری میشه به کیبورد سوئیچ کرد که وقتی راهنمایی میکنه راجب یه مطلبی دکمهاشو از مال کیبورد نشون بده ؟

لینک به دیدگاه

تو تنظیمات بازی گزینه device input رو کیبورد و موس قرار بدین درست میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نسخه فیتگریل رو گرفتم

کارکترها وقتی با هم صحبت میکنن صدا نداره

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

من نسخه فیتگریل رو گرفتم

اینو تو نت پیدا کردم ،شاید بدرد بخوره:

• Open the Windows sound settings (right click the speaker symbol in the task bar.)
  • Choose "Playback devices"
  • Choose your Audio device.
  • Click "Configure"
  • Set it to "Stereo" if it is not set that way.  (Or to 5.1/7.1 if you have such hardware.)
  • Press "Next" until you get to "Finish" > Finish > test.
لینک به دیدگاه

Sekiro_3_28_2019_12_03_49_PM.png

خوبه بازیش بد نیست برای یک بار تجربه ولی به دارک سولز نمیرسه

لینک به دیدگاه

سلام مجدد خدمت حسن جان :x

خب باید بگم من به شدت توی این ژانر نوبم :D از اونجایی که فن سری بازی های سولز و بلادبرن نیستم این عنوان رو هم نمیخواستم تجربه کنم ولی یک بار برای تست نصبش کردم و خب بعد از یک ساعت به پاک کردن بازی از روی سیستم ختم شد.

امروز دوباره بازی رو نصب کردم و گفتم حداقل اون ژنرال اول که دم در خروجی قلعه ایستاده رو بکشم، خب با تلاش های مضاعف موفق به شکستش شدم و بعد از اون نفهمیدم چطوری رفتم جلو ولی دیدم نمیتونم از پای بازی پاشم :D سیستم مبارزاتش به شدت چالش بر انگیز هست، درسته دشمنای معمولی هوش مصنوعی ضعیفی دارن و خیلی راحت میشه حرکاتشون رو پیشبینی کرد اما مینی باس ها و دشمنان قوی تر تا حد زیادی برای من که تازه کار حساب میشم توی اینجور بازی ها به شدت چالش آفرین میشن.

دوستان من بعد از وارد شدن به دومین قلعه که فکر کنم اسم محلش Ashina Outskirts بود تمامی دشمنان رو کشتم اما اون Ogre وحشی بدجوری از خجالتم در اومد، وقتی که مردم یه کاتسین از به هوش اومدن دوباره شخصیت Wolf نمایش داده شد و دوباره با شخصیت The Sculptor صحبت کردم اما اینبار به نظر می رسید که به مریضی Dragonrot که توی بازی بهش اشاره میشه دچار شده و وقتی هم که با Emma صحبت کردم گفت که درمانی برای این بیماری وجود نداره. متوجه نشدم چی شد، بخاطر اینکه اون Ogre منو کشت اینطوری شد داستان؟ :D یا جزئی از سناریوی بازی هست و در هر صورت باید میمردم و این اتفاق می افتاد؟

لینک به دیدگاه

با سلام ،،همین دوساعت پیش بازی رو نصب کردم

چرا دیالوگ های بازی صدا ندارن؟؟

بعد دوستان بنظرتون اون chained ogre کشتی کج کار نیست؟

بخدا حرکتاشو که پیاده کرد یاد جان سینا افتادم

بعد ده بار کشتمش😂

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

با سلام ،،همین دوساعت پیش بازی رو نصب کردم

چرا دیالوگ های بازی صدا ندارن؟؟

بعد دوستان بنظرتون اون chained ogre کشتی کج کار نیست؟

بخدا حرکتاشو که پیاده کرد یاد جان سینا افتادم1f602.png

سلام باید برید تو  بخش Language 

Voice رو بزارید رو English 

فک کنم نسخه ای که گرفتید فقط انگلیسی داره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، nobody گفته است :

سلام باید برید تو  بخش Language 

Voice رو بزارید رو English 

فک کنم نسخه ای که گرفتید فقط انگلیسی داره

دستت درد نکنه درست شد

واقعا میازاکیم با این باس ساختنش خخخخ

لینک به دیدگاه

در در 8 فروردین 1398 در 15:26، Ruby گفته است :

سلام مجدد خدمت حسن جان :x

خب باید بگم من به شدت توی این ژانر نوبم :D از اونجایی که فن سری بازی های سولز و بلادبرن نیستم این عنوان رو هم نمیخواستم تجربه کنم ولی یک بار برای تست نصبش کردم و خب بعد از یک ساعت به پاک کردن بازی از روی سیستم ختم شد.

امروز دوباره بازی رو نصب کردم و گفتم حداقل اون ژنرال اول که دم در خروجی قلعه ایستاده رو بکشم، خب با تلاش های مضاعف موفق به شکستش شدم و بعد از اون نفهمیدم چطوری رفتم جلو ولی دیدم نمیتونم از پای بازی پاشم :D سیستم مبارزاتش به شدت چالش بر انگیز هست، درسته دشمنای معمولی هوش مصنوعی ضعیفی دارن و خیلی راحت میشه حرکاتشون رو پیشبینی کرد اما مینی باس ها و دشمنان قوی تر تا حد زیادی برای من که تازه کار حساب میشم توی اینجور بازی ها به شدت چالش آفرین میشن.

دوستان من بعد از وارد شدن به دومین قلعه که فکر کنم اسم محلش Ashina Outskirts بود تمامی دشمنان رو کشتم اما اون Ogre وحشی بدجوری از خجالتم در اومد، وقتی که مردم یه کاتسین از به هوش اومدن دوباره شخصیت Wolf نمایش داده شد و دوباره با شخصیت The Sculptor صحبت کردم اما اینبار به نظر می رسید که به مریضی Dragonrot که توی بازی بهش اشاره میشه دچار شده و وقتی هم که با Emma صحبت کردم گفت که درمانی برای این بیماری وجود نداره. متوجه نشدم چی شد، بخاطر اینکه اون Ogre منو کشت اینطوری شد داستان؟ :D یا جزئی از سناریوی بازی هست و در هر صورت باید میمردم و این اتفاق می افتاد؟

تبریک میگم به صبر و استقامتت  ادامه بده🤘🤩 بعد این وحشیه یه غول رو اسبه که اونم اگه بکشی تازه بنظرم از اون ببعد سختی اصلی بازی رو میشه 😁

قضیه اینه که چندبار که بمیری npc ها این مریضی رو میگیرن که باید با یه آیتمی دم مجسمه بودا همه رو خوب کنی. آیتمه رو هم میشه پیدا کرد هم بعضی جاها میفروشه تو بازی.

حالا اگه درمانشون نکنی اتفاق خیلی بدی نمیوفته میتونی بازیو ادامه بدی فقط بعضی npc های فرعی باهات حرف نمیزنن و یه سری آیتما و و کوئستارو بهت نمیدن.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

کسی اینجا بازی رو تا آخر رفته؟

بهترین مبارزات بازی از نظر شما با کیا بود؟

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

سلام

من بازیو نصب کردم  میخوام با دسته بازی کنم فقط دکمه های حرکتش کار میکنه بقیه دکمه هاش عمل نمی کنه تو تنظیمات دسته هم رفتم وقتی میخوام تنظیم کنم وقتی انتخاب میکنم این دکمه چی باشه دکمه دسترو میزنم کار نمیکنه مشکل از چیه؟!

تو بقیه بازی ها دسته درسته و همه دکمه هاش کار می کنه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mohammada13801 گفته است :

سلام

من بازیو نصب کردم  میخوام با دسته بازی کنم فقط دکمه های حرکتش کار میکنه بقیه دکمه هاش عمل نمی کنه تو تنظیمات دسته هم رفتم وقتی میخوام تنظیم کنم وقتی انتخاب میکنم این دکمه چی باشه دکمه دسترو میزنم کار نمیکنه مشکل از چیه؟!

تو بقیه بازی ها دسته درسته و همه دکمه هاش کار می کنه

دسته مارکش چیه؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان

به مشکل برخوردم واسه شنا کردن زیر آب!

جریان چیه کار خاصی باید بکنم؟

فقط با زبان ساده بگین تازه کارم تو این بازی🤦‍♂️😂

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 18 دی 1398 در 12:26، Silvermanhhh گفته است :

دسته مارکش چیه؟

سلام ،منم همین مشکل دارم چیکار باید کنم فقط جهت ها کار میکنه 

دسته مارکش چیه؟

Top tech مارک دسته

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mohammadhosein.shahbazi گفته است :

سلام ،منم همین مشکل دارم چیکار باید کنم فقط جهت ها کار میکنه 

Top tech مارک دسته

از این برنامه استفاده کن ببین جواب میگیری

https://www.dlfox.com/دانلود-شبیه-ساز-دسته-بازی-و-آموزش-xbox-360-controller-emulator/

لینک به دیدگاه

زیرنویس فارسی رایگان این بازی هم توی دلتافاکس و هم گیم ساب هست.

دوستانی که مثل من زبانشون ضعیفه حتما با زیرنویس برن تا داستان و بعضی معماهاشو متوجه بشن.

من همین امروز بازی تموم کردم. به شدت سخته این بازی :|

لینک به دیدگاه

در در 8 فروردین 1398 در 12:19، WINNER گفته است :

من نسخه فیتگریل رو گرفتم

برنامه open L احتمالا درستش کنه

لینک به دیدگاه

هر جا سخن از H&S است نام DMC میدرخشد

اینم ی جمله کاملا بی ربط خدمت اساتید

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام 

من بازیرو نصب کردم ولی صفحه سیاه بالا میاد همچیم اپدیته سیستمم هم بالاست لطفا کمک کنید😭

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام خسته نباشید

من تو مرحله main hall هستم ولی اون گزینه ای که منو از اون مرحله میبره یک جای دیگ برام نمیاد

آیا باید باس خاصی رو بکشم

یعنی منظورم اینه که از اونجا جلوتر نمیره

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

یه دفعه یادم افتاد بچه ها معمولا یه تاپیک برای هر گیمی که عرضه میشد میزدن

شاید یکم دیر شده باشه ولی این راهنمای منه از بازی

https://www.youtube.com/playlist?list=PLY5r03sM4LU-ck5K7uDHX8V-NMbDdEg1o

شاید به درد خورد😅

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
  • کاربر ویژه

سلام سیو بازی به چه صورت هست ؟ من احساس می کنم نسخه codex که دانلود کردم مشکل سیو داره یعنی مثلا همون تو مراحل ابتدایی تا جنگ باژنرالی که اندازه چیز شمشیر داره سیو نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...