رفتن به مطلب

خرید دو عدد vega 64 یا یک عدد 1080ti?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من قصد ارتقاع سیستم رو دارم

الان یه 1070 gaming x روش هست که 4K با تلویزیونم بازی میکنم.خداوکیلی هم بد نیست.4k همه رو اجرا میکنه تا رو حالت oc نیست

ولی میخوام ارتقاع بدم

میخوام بدونم من 2 عدد vega 64 بگیرم بهتره یا یک عدد 1080ti??

البته دست دوم

و اینکه من رو تلویزیون بازی میکنم و فقط 4k بازی میکنم.

میدونم crossfire یه سری دردسر داره و اینکه حد اقل فکر کنم یه پاور 1000 وات میخوام درسته؟

یه سوال دیگه

مثلا vega 64 من دوتا بندازم مموری گرافیک سیستم من میشه 16 گیگ یا همون 8 گیگ میمونه؟

نظرتون چیه؟کدوم رو انجام بدم؟؟؟

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرم 1080ti بگیر حرارت و مصرف وگا 64 به کنار و همه بازیها از کراس فایر پشتیبانی نمیکنن

مموری گرافیک هم تا اونجایی که اطلاع دارم همون 8 گیگ باقی میمونه 

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

به نظرم 1080ti بگیر حرارت و مصرف وگا 64 به کنار و همه بازیها از کراس فایر پشتیبانی نمیکنن

مموری گرافیک هم تا اونجایی که اطلاع دارم همون 8 گیگ باقی میمونه 

اخه جالبیش میدونی چیه

من تو این ویدیو که لینکش رو میزارم ببین.حتی rtx2080ti رو هم تو 4K به دوتا vega64 نرسید.

یعنی vega 64 crossfire فریم بیشتری میده.

این عجیب بود واسم.

https://www.youtube.com/watch?v=qsIl-0HDuTM

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، ehsanps3 گفته است :

اخه جالبیش میدونی چیه

من تو این ویدیو که لینکش رو میزارم ببین.حتی rtx2080ti رو هم تو 4K به دوتا vega64 نرسید.

یعنی vega 64 crossfire فریم بیشتری میده.

این عجیب بود واسم.

https://www.youtube.com/watch?v=qsIl-0HDuTM

تستهای کرایس فایر وگا 64 نگاه نکردم ولی همیشه تک کارت انتخاب بهتریه ، پاور کمتری میخواد مصرف و حرارت کمتری داره و کراس هم همه بازیها ازش پشتیبانی نمیکنن

بازم منتظر سایر دوستان باشید اونایی که تجربه کراس یا sli دارن 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

تستهای کرایس فایر وگا 64 نگاه نکردم ولی همیشه تک کارت انتخاب بهتریه ، پاور کمتری میخواد مصرف و حرارت کمتری داره و کراس هم همه بازیها ازش پشتیبانی نمیکنن

بازم منتظر سایر دوستان باشید اونایی که تجربه کراس یا sli دارن 

دمت گرم داداش

لینک به دیدگاه

شما با 2 عدد 64 رسما یه بخاری میتونی داشته باشی که زمستونا گرمت هم کنه

اصلا و ابدا پیشنهاد نمیدم مصرف بالا و حرارتش ادمو دیونه میکنه

• لایک 3
لینک به دیدگاه

به نظر منم یدونه 1080 تی ای بهتره  هزینه ی کمتر ، مصرف برق کمتر ، حرارت به مراتب کمتر ، و  تو بیشتر بازیا بازدهی بیشتری هم خواهد داشت .

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، hosin گفته است :

آخ گفتی 🌹

لینک به دیدگاه

پس یعنی این تست تو اینترنت به درد نمیخوره؟

اخه از 2080ti بیشتر فریم داده

در ۱ ساعت قبل، hosin گفته است :

لینک به دیدگاه

شما اگه مصرف برق و حرارت وحشتناکش مطرح نیست واست خب برو همون وگا رو بگیر

چون معمولا بازی های معروف و مطرح از حالت دو کارتی پشتیبانی میکنن

بازی های ضعیفم که خب با یه کارت اجرا میشن

یو تیوب هم پر ویدئو های چرت و پرت و غیر واقعی هست

از منابع معتبر چک کن ببین نتایج چطوره

ولی من بودم همون 1080ti رو انتخاب میکردم

فقط حواست باشه اگه دو کارته کردی یه کیس غول تهیه کن پر از فن و تشکیلات خنک کننده😅

ویرایش شده توسط Naughty boy
لینک به دیدگاه

بنده ام طرفدار پر و پا قرص سی پی یو های ای ام دی Ryzen هستم

ولی تو گرافیک به دلیل مصرف زیاد برق  و تولید حرارت و دمای کارت  متاسفانه خیر نیستم 

خیلی از دوستان هم اشاره کردن منطق و گزینه های + خرید 1080ti بیشتر و انتخاب مناسب تری هست 

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

2 تا وگا تو یه کیس !

فکرشم آدم رو آزار میده :| یه 1080ti بخر جان برادر و خنک تر بازی کن :D 

لینک به دیدگاه

درود 

دوستان نظرتون راجب به دو تا 980ti در مقابل یک 1080ti چیه؟ اگر از مصرف برق و حرارت فاکتور بگیریم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

درود 

دوستان نظرتون راجب به دو تا 980ti در مقابل یک 1080ti چیه؟ اگر از مصرف برق و حرارت فاکتور بگیریم

زمانی که با یه کارت میتونی کارتو انجام بدی مخصوص توی گیم فکر نکنم نیاز به 2 تا باشه و اینکه همین مصرف و حرارت اصل کاره دیگه  که شما فاکتور گرفتی و اینکه ساپورت بهتر dir ها توی نسل 1000 

ولی فکنم توی رندر 2 تا 980ti  قوی تر عمل کنن  فریم  های بیشتری توی ثانیه رندر کنن  .... 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hosin گفته است :

شما با 2 عدد 64 رسما یه بخاری 

درود کارت 1080ti  حدود 10 درجه از کارت وگا گرم تره

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ehsanps3 گفته است :

سلام دوستان

من قصد ارتقاع سیستم رو دارم

درود دوسته عزیز ایام بهاری ب کامت

عرض کنم حضورت ک همینطور ک بعضی عزیزان اشاره کردن اس ال ای و کراس فایر داخل هر بازی یا نرم افزاری ساپورت نمیشه
ب طول طبیعی کارت 1080ti کمی قوی تر(ب خاطر درایور های چرتی ک انویدیا میزنه) خنک تر (در مدل های بعضی کاستوم) و مصرفش هم در حده وگا64 هست حالا 10 20 وات بالا پایین

نکاتی ک در مورد کراس یا اس ال ای وجود داره اینکه باید پاور مناسب کیس مناسب تهویه مناسب و مادربرد قوی سی پی یو مناسب و ... ک بتونه از قدرت 2 تا کارت استفاده کنی ک گلوگاه نشه و ...

من اگر باشم و همین نکاتی ک بالا عرض کردم رو داشتم و برام مشکلی نداشت خب 2 تا وگا64 رو انتخاب میکردم چون مموری جدید تره ساپورت درایور بهتری داره و اینده نگرانه تره ساپورت بهتری داره تو دایرکس ایکس 12 و ...
از طرفی چون انویدیا هم مثه اینتل شده و هر سال  یک نسل گرافیک میزنه و نسل قبل گرافیک هاشو فراموش میکنه سمتش نمیرفتم  نسل 1xxx ب لطف درایور ها همین الانم ب شدت افت فریم داشتن نسل 2xxx  هم ک تازه اول راهه و  خیلی کار داره تا ب اوج خودش برسه

یا هم میتونید و منتظر سری ناوی ای ام دی باشین با توجه با هایپ هایی ک شده گرافیک های خوبی ب نظر هستن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود 

اون که به کل ارزش نداره با مموری 6 گیگ  ، دوران سری 900 تموم شدست ، تو سری 1000 میبینم کارتی که نسبت به رقیب برتری داشته الان یا مساوی میان یا ضعیفتر شده یعنی تو درایورهای جدید واسه بازیهای جدید واسه سری 1000 بهینه سازی نمیشه

لینک به دیدگاه

حاجی من یه 580 دارم از پس دماش برنمیام اونموقع شما دنبال دوتا وگایی؟ شوخی میکنی؟ شما جای هزینه ی الکی بهتره برین سمت سری 2000 انویدیا نتیجه ی خیلی بهتری میگیری. چون 1070 داری 1080 پیشنهاد نمیشه چون دیگه عمر سری 10 سر اومده یا 16 بگیر یا 20

من بودم 2060 میگرفتم شما میتونی حتی 2070 هم بگیری. مونده به بودجت. اگه نمیتونی کوچ کنی به سری 20 یا 16 همون ارتقا ندی بهتره چون فک نکنم تفاوت زیادی ببینی با رفتن از 1070 تی ای به 1080 تی ای.

لینک به دیدگاه

به نظر منم همون 1080 ti رو بگیری بهتره. ضمنا شما خیلی گیر دادی به فریم بالای دو تا vega ولی سوال اصلی اینه که مشخصات تلویزیونت چیه؟ اگه مثلا رفرش ریتش 30 یا 60hz باشه، شما به بیشتر از 30 یا 60 فریم نیازی نداری (چون بیشتر تفاوتش دیده نمی شه) برای همین  برای کاربرد شما منطقی همون 1080 ti هستش. 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

به نظر منم همون 1080 ti رو بگیری بهتره. ضمنا شما خیلی گیر دادی به فریم بالای دو تا vega ولی سوال اصلی اینه که مشخصات تلویزیونت چیه؟ اگه مثلا رفرش ریتش 30 یا 60hz باشه، شما به بیشتر از 30 یا 60 فریم نیازی نداری (چون بیشتر تفاوتش دیده نمی شه) برای همین  برای کاربرد شما منطقی همون 1080 ti هستش. 

49x8000e

۶۰ هستش فکر‌کنم

لینک به دیدگاه

سلام داداشی

با سابقه ایی که انویدیا داره اصلا به صلاحت نیست بری سراغ سری ۱۰ چون در تمام نسل ها ثابت کرده با ورود نسل جدید نسل قدیمش به کلی فراموش میکنه .به نظر شخصی بنده یا با این هزینه ایی که میخوای بکنی یدونه rtx2070 بگیر یا اینکه چند ماه صبر کن سری جدید amd بگیر

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

حاجی من یه 580 دارم از پس دماش برنمیام اونموقع شما دنبال دوتا وگایی؟ شوخی میکنی؟ شما جای هزینه ی الکی بهتره برین سمت سری 2000 انویدیا نتیجه ی خیلی بهتری میگیری. چون 1070 داری 1080 پیشنهاد نمیشه چون دیگه عمر سری 10 سر اومده یا 16 بگیر یا 20

من بودم 2060 میگرفتم شما میتونی حتی 2070 هم بگیری. مونده به بودجت. اگه نمیتونی کوچ کنی به سری 20 یا 16 همون ارتقا ندی بهتره چون فک نکنم تفاوت زیادی ببینی با رفتن از 1070 تی ای به 1080 تی ای.

سری ۲۰ خیلی گرونه

من یه گیگابایتaorus 1080ti extrem دیدم

با ۲ سال گارانتی گفت ۶۵۰۰

میرزه با این قیمت؟

میگه ماین نشده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داداشی

با سابقه ایی که انویدیا داره اصلا به صلاحت نیست بری سراغ سری ۱۰ چون در تمام نسل ها ثابت کرده با ورود نسل جدید نسل قدیمش به کلی فراموش میکنه .به نظر شخصی بنده یا با این هزینه ایی که میخوای بکنی یدونه rtx2070 بگیر یا اینکه چند ماه صبر کن سری جدید amd بگیر

گرونه اخه سری جدید ها

لینک به دیدگاه

به نظر من 

شما 1070 رو بفروش

یه وگا بگیر

و یه مانیتور 120هرتزی FHD

هنوز برای مهاجرت به 4k زوده 

با 120 هرتز لذت روون بودن و واقعی بودن بازی ها یه چیز دیگست 

بازم میل خودته😅

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...