رفتن به مطلب

استفاده از تبدیل Molex به Sata برای تامین برق هارد دیسک

g.ali.h
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

شرح ماجرا:

من اخیرا یه سیستم جمع کردم که پاور 700w گرین بدون مشکل به همه قطعات برق میرسونه ولی از اونجایی که این پاور نیمه ماژولار هست برای تامین برق هارد دیسک باید از سوکت 6 پین خروجی از پاور بگیرم که سه تا خروجی Sata/IDE/Molex بهم میده ولی متاسفانه کابل sata power که همراه پاور بود مشکل داره و برق نمیرسونه و از چند نفر که پرسیدم گفتن که این کابل رو جایی پیدا نمیکنی 

میخواستم بدونم نظر دوستان اینجا چی هست؟ روش خاصی هست که مستقیم بتونم اون کابل رو تهیه کنم؟

سوال دیگر اینکه چون مجبور شدم یه تبدیل Molex به Sata بخرم و از خروجی molex پاور برق بگیرم، توی بلند مدت هارد دیسک آسیب نمیبینه؟ چون molex برق 3.3 ولت رو نمیتونه تامین کنه و هارد به این ولتاژ نیاز داره

متشکر از وقت تون

لینک به دیدگاه

درود استفاده از مولکس پیشنهاد نمیشه. باگارانتی گرین تماس بگیر برات کابلو میفرستن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

به آقای محبی پیام بدید ایشون کابل های پاور رو دارند و میتونید از ایشون خریداری کنید. 

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/profile/12348-mmohebbi/

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود استفاده از مولکس پیشنهاد نمیشه. باگارانتی گرین تماس بگیر برات کابلو میفرستن.

متاسفانه پاور کارت گارانتی نداره و حدس میزنم به علت منقضی شدن گارانتی فروشنده کارتشو بهم نداده..

در 2 ساعت قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

به آقای محبی پیام بدید ایشون کابل های پاور رو دارند و میتونید از ایشون خریداری کنید. 

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/profile/12348-mmohebbi/

ممنون پیام میدم بهشون

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، ddccsdad گفته است :

متاسفانه پاور کارت گارانتی نداره و حدس میزنم به علت منقضی شدن گارانتی فروشنده کارتشو بهم نداده..

ممنون پیام میدم بهشون

مشکلی نداره شما تماس بگیرین با هزینه براتون انجامش میدن. از گارانتی بگیری حداقل مطمعنی کابل خودشه و دردسر نداره.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده با استفاده از تبدیل Molex به Sata دو عدد هارد 500 گیگ خراب کردم یکی کیت پشتیش سوخت دومی هم اونجوری که تعمیرکار گفت کپسولش مورد پیدا کرد.

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

عجب من هم در شرف همچین کاری بودم اما خوشبختانه کابل تبدیل مولکس به ساتا رو هر چی گشتم پیدا نکردم. اما بعد درست شدن پاور این کابل تبدیل یهو اومد جلو چشمم که خوب با توجه به گفته دوستان دیگه ازش استفاده نمی کنم.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

مشکلی نداره شما تماس بگیرین با هزینه براتون انجامش میدن. از گارانتی بگیری حداقل مطمعنی کابل خودشه و دردسر نداره.

بله ممنون از طریق گارانتی تهیه کنم بهتره.

در 2 ساعت قبل، (WarCraft) گفته است :

دوست عزیز بنده با استفاده از تبدیل Molex به Sata دو عدد هارد 500 گیگ خراب کردم یکی کیت پشتیش سوخت دومی هم اونجوری که تعمیرکار گفت کپسولش مورد پیدا کرد.

دقیقا من هم به همین علت پرسیدم ممنون از شما

بعضی از این فروشنده ها برای اینکه جنس شون فروش بره دروغ زیاد میبافن یا اینکه سوادشون کافی نیست! میگفت من ده ساله دارم هاردهارو با تبدیل مولکس میبندم و چیزی نشده

الان به صورت موقت تبدیل مولکس زدم تا بعد تعطیلات کابل اورجینال تهیه کنم

لینک به دیدگاه

من باشم موقتم کابل مولکس نمیبندم

چون کار پاور تو یه لحظس. یه لحظه درست ولتاژ نرسه هارد مرخص میشه. باز انتخاب با خودته

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

من باشم موقتم کابل مولکس نمیبندم

چون کار پاور تو یه لحظس. یه لحظه درست ولتاژ نرسه هارد مرخص میشه. باز انتخاب با خودته

همین الان هارد رو باز کردم  و موقت  از ssd m.2 استفاده میکنم

علاج واقعه قبل ازوقوع بایدکرد

مجددا سپاس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...