رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد هارد وسترن بلک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان 

من یه هارد وسترن بلو 1 ترا و یه ssd sam evo 850 120 دارم و کاربردم بیشتر گیم هست

الان مدتی میشه که فضای هارد و ssd هر دو پر شدن 

یه موردی برام تو انجمن پیدا شده که قطعات بالا رو با هارد بلک 2 ترا که 6 ماه گارانتیش مونده با کارکرد 500 روز تعویض میکنه و 100 سر میگیره

من چند جا خوندم که سری بلک احتمال مشکل پیدا کردنشون از همه هاردها بیشتره و چون یه سری اطلاعات دارم که برام مهمن به شک افتادم

شما راهنمایی کنین که این مسِله درسته و یا اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بفرمائید. ضمن اینکه نمیخوام زیاد هزینه کنم و بیشتر تعویض مد نظرم هست

ویرایش شده توسط SilentBrunt
لینک به دیدگاه

سلام ssd اصلا نفروشید پیشنهاد می کنم هارد 1ترا خودتون بفروشید و با یه مقدار هزینه یه هادر 2ترا وسترن یا سیگیت دست دوم یا نو تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

بهترین حالت این است که یک هارد 2 یا 4 ترا یایت تهیه کنید  ssd  را نفروشید 

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، AORUS.Zz گفته است :

سلام ssd اصلا نفروشید پیشنهاد می کنم هارد 1ترا خودتون بفروشید و با یه مقدار هزینه یه هادر 2ترا وسترن یا سیگیت دست دوم یا نو تهیه کنید 

در 4 دقیقه قبل، bahman55 گفته است :

بهترین حالت این است که یک هارد 2 یا 4 ترا یایت تهیه کنید  ssd  را نفروشید 

جه نوع هاردی پیشنهاد میکنن که سرعت لود خوبی تو بازی داشته باشه ؟

لینک به دیدگاه

بودجه خودتون را بگید ssdبرای نصب ویندوز و بازی لازم است و ببینید هارد 1 ترا بایتی که دارید چند سال هست که استفاده میکنید در ضمن تنها چیزی که نباید دست دوم خرید هارد است

ویرایش شده توسط bahman55
لینک به دیدگاه

سلام

بنده چندین ساله از هارد های بلک استفاده میکنم و مشکلی ندیدم و اتفاقا هارد های بلک هارد هایی هستن که نسبت به هارد های دیگه کمتر به مشکل میخورن برعکس اون چیزی که میفرمایید

پیشنهادم خرید هارد های ۲ ترابایتی از سریSKY HAWK سیگیت هست

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Hamed2G گفته است :

سلام

بنده چندین ساله از هارد های بلک استفاده میکنم و مشکلی ندیدم و اتفاقا هارد های بلک هارد هایی هستن که نسبت به هارد های دیگه کمتر به مشکل میخورن برعکس اون چیزی که میفرمایید

این هارد جدیدا تو بازار اومده ؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، SilentBrunt گفته است :

و اینکه سری  Entrprise یا همون RE  وسترن چطورن ؟

مربوط به محیط های سروری هست، سرو صداشون غیر قابل تحمله

لینک به دیدگاه

با سلام و درود

بیشتر میبینم دارید رو مدل و اسم هارد دقت میکنید که به نظرم غلطه به هر حال هر هاردی خرابی داره و نمیشه یه برند رو بهترین گزینه دونست مثلا توشیبا کلا پیشنهاد نمیشه ولی جدیدا هاردای با کیفیتی داره میزنه یا مثلا سری بلک وسترن گفته میشه آمار خرابیش بیشتره در صورتی که در مدلای مشابه هم همین مقدار یا بیشتر خرابی هست و شاید چون هزینه بیشتری خریدار بابتش میده بیشتر به چشش میادیا مثلا صدای بلندش که ازش گله دارن افراد ولی برای من در برابر سری گرین صداش کمتره ، حتی در زمان فعالیتم همینطوره !

یه عزیزی هم گفتن تنها چیزی که دست دوم نباید خرید هارده ولی هیچ ربطی نداره این واسه پاور میگن نه هاردهر چیزی بالاخره استعلاک داره.(خودم هارد دارم 4.5 سالی روشن بوده هنوزم عین رخش کار میده )

کلا داداش شما بودجت کمه واسه خرید هارد نو کلا باس ssd رو نگه داری هارد فعلیت رو رد کنی بره بعد با کل پول مانده دنبال هارد بگردی تا ببینی چی گیرت میاد وگرنه نظرات فعلی هیچکدوم به دردت نمی خوره الا بخوای  نو بخری دست دوم معلوم نیست چی گیرت بیاد

اون پیشنهاد اولم کاملا غلطه هیچ هاردی جای ssd رو نمیگیره

در کل یکم بگرد و حتما به مشخصات هارد دقت کن و سعی کن کش و مدل چرخش بالا 7200 رو انتخاب کنی سرعت کاملا محسوسه موفق باشید 😉

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Hamed2G گفته است :

سلام

سلام

sky Hawk چه برتری نسبت به وسترن بلک داره؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mahddi گفته است :

سلام

sky Hawk چه برتری نسبت به وسترن بلک داره؟

سلام مهدی جان

از نظر قیمت بصرفه هست 

در 10 ساعت قبل، SilentBrunt گفته است :

این هارد جدیدا تو بازار اومده ؟

جدید که نه مدتی میشه هستن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...