رفتن به مطلب

کابل برق مورد نیاز برای ماینینگ

aminlv
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سوال داشتم من جدیدا ریگم رو ارتقاع دادم به 2 تا  asus mining b250  هر کدوم 13 گرافیک کارت داره

مشکلی که دارم این هست که اول فیوز مینیاتوری خونه رو سوزوند 2 روزه!

عوض کردم 32 آمپر گذاشتم الان نه می پره و داغ میشه ولی وقتی ریگ کار می کنه ویز ویز می کنه!

با وات متر تست کردم حدود 9 و خورده ای آمپر مصرف می کنه با 3 و خورده کیلوات برق دائم

و سر کابل 3 راهی که  برق رو میرسونه به پاورهای ریگ داغه خود سیم نه ولی اون 2 شاخش رسما میشه املت درست کرد!

سوال من این هست لازمه کابل برق جدا بکشم تا تا اون وززه فیوز بره؟

چه کابلی باید مصرف کنم  که هم جواب گوی 24 ساعته روشن بودن رو بده

هم چکنم  که این سراهی انقدر گرم نشه!

کابل برق اصلی که اومده از کنتور هم 2*2.5 هست برای کل خونه

ممنون میشم اگر کسی از دوستان کارش برق هست راهنمایی کنه

مرسی

ویرایش شده توسط aminlv
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، aminlv گفته است :

عوض کردم 32 آمپر گذاشتم الان نه می پره و داغ میشه ولی وقتی ریگ کار می کنه ویز ویز می کنه!

اداره برق امد فیوز عوض کرد؟؟؟

چون من خواستم فیوز عوض کنم برای هر امپر میگفت حدود 130 هزارتومان.برای فیوز 32 امپر حدود 1 تومن باید میدادم.

برای جواب اون سوالت هم :

1-یک کابل مجزا از پای کنتور بکش ببر برای کار مورد نظرت. از سیم کشی خونه استفاده نکن

2-فیوز جنس خوب استفاده کن.

3-از سه راهه صنعتی امپر بالا استفاده کنید.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

من خودم برق کار هستم ... بهترین و کم هزینه ترین راه ساختن پریز سیار هست ! مستقیم از خوده جعبه فیوز به ریگ ...

با توضیحاتی که دادین همین الانشم خیلی اضواع خطرناکه هر لحظه ممکن خدای نکرده اتصالی بده !

و حتی پاور های که استفاده میکنین شدیدا" دارن زجر میکشن ! و احتمال خرابیشون بالاست !

----------------------------------------------------------------------------------------

من واسه سیستم خودم اینطور چیزی دروست کردم !  ( البته بیشتر بخاطره شارژر و ... اینقد پریز گذاشتم و مصرف خاصی هم ندارم )

w2xg_1.jpg

ولی شما ... میبایست از کابل 4.5 استفاده کنین ! و همچنین پریز های روکار سنگی ! که بسیار عالی واسه مصارف 24 ساعته هستن !

( البته الان کابل 4.5 شدیدا" گرونه شما میتونین از سیم 4.5 افشان معمولی هم استفاده کنین بصورت 2 نخ ... )

طبق همین چیزی که بنده درست کردم / درست کنین هیچ مشکلی نخواهین داشت ! و مججدا" تاکیید میکنم که حتما از جعبه فیوز برق مستقیم بگیرین ! و اصلا از پریز و دوشاخه استفاده نکنین ! چون به مرور زمان داغ میشه و احتمال اتصالیش شدیدا" بالاست ! فیوز هم حتما 32 امپر C باشه !

سوالی باشه درخدمت ام

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، invoker گفته است :

درود دوست عزیز

من خودم برق کار هستم ... بهترین و کم هزینه ترین راه ساختن پریز سیار هست ! مستقیم از خوده جعبه فیوز به ریگ ...

با توضیحاتی که دادین همین الانشم خیلی اضواع خطرناکه هر لحظه ممکن خدای نکرده اتصالی بده !

و حتی پاور های که استفاده میکنین شدیدا" دارن زجر میکشن ! و احتمال خرابیشون بالاست !

----------------------------------------------------------------------------------------

من واسه سیستم خودم اینطور چیزی دروست کردم !  ( البته بیشتر بخاطره شارژر و ... اینقد پریز گذاشتم و مصرف خاصی هم ندارم )

w2xg_1.jpg

ولی شما ... میبایست از کابل 4.5 استفاده کنین ! و همچنین پریز های روکار سنگی ! که بسیار عالی واسه مصارف 24 ساعته هستن !

( البته الان کابل 4.5 شدیدا" گرونه شما میتونین از سیم 4.5 افشان معمولی هم استفاده کنین بصورت 2 نخ ... )

طبق همین چیزی که بنده درست کردم / درست کنین هیچ مشکلی نخواهین داشت ! و مججدا" تاکیید میکنم که حتما از جعبه فیوز برق مستقیم بگیرین ! و اصلا از پریز و دوشاخه استفاده نکنین ! چون به مرور زمان داغ میشه و احتمال اتصالیش شدیدا" بالاست ! فیوز هم حتما 32 امپر C باشه !

سوالی باشه درخدمت ام

سلام

مگه سیم افشان 4.5 هم داریم؟

سیمها مگه نمرشون این جوری نیست؟ 1-1.5-2.5-4-6-10 و ... نیست؟

پریز روکار سنگی چیه؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mahddi گفته است :

سلام

مگه سیم افشان 4.5 هم داریم؟

سیمها مگه نمرشون این جوری نیست؟ 1-1.5-2.5-4-6-10 و ... نیست؟

پریز روکار سنگی چیه؟

اشتباه تایپی شد منظور همون سیم 4 هستش ...

یه توکار داریم یه روکار ... یه پریز های هست که جنسش سرامیکیه و بسیار مناسب واسه مصارف با ولتاژ بالا بصورت 24 ساعته اس !

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سلام

شاید به پریز mk هم که روی خودش کلید دارد هم میتوان فکر کرد.البته انگلیسی اصل کمیاب و نایاب است.

از بغل کنتور بخوایم سیم  بکشیم اداره برق توسط این مامورهای قرائت کنتور باخبر میشن.و اجازه نداریم؟داریم؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Elderado گفته است :

سلام

شاید به پریز mk هم که روی خودش کلید دارد هم میتوان فکر کرد.البته انگلیسی اصل کمیاب و نایاب است.

از بغل کنتور بخوایم سیم  بکشیم اداره برق توسط این مامورهای قرائت کنتور باخبر میشن.و اجازه نداریم؟داریم؟

بعد از فیوز اصلی کانتور (فاز خروجی) شما هیچ محدودیتی بابت اضافه کردن سیم ندارین !

البته این راه زمانی مورد استفاده قرار میگیره که جعبه فیوز در دسترس نباشه ! یا اینکه سیمی که به جعبه فیوز امده اون کشش و نداشته باشه !!!

تا زمانی که به برق وارد نیستین دستکاری برق شدیدا" خطرناکه ! و پیشنهاد میدم قبل از هرکاری اول بپرسین و یا اینکه یه شخص وارد کمک بگیرین !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...