رفتن به مطلب

سوال در مورد استریم بازی ، و اینترنت مورد نیاز

Daniel110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان
راستش سوالم اینه که چه اینترنتی برای استریم بازی مناسبه؟
چون الآن نت خونه رو 9 مگابیت دان و 512 کیلوبیت آپ بسته شده و موقع بازی معمولی هم هر از گاهی لگ دارم برای همین مطمئنم که کم میاره؛
یک سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که آیا میشه دو تا سیستم داشته باشم ، سیستم اولی سخت افزار قدرتمند و همین نت خونه باشه و سیستم دومی یه سیستم معمولی و نت خیلی خوب ، به طوری که سیستم دومی بازی رو استریم کنه یا خیر؟
و اینکه راهی نیست اینترنت درست و حسابی (100 مگ دان و 10 مگ آپ) بگیرم؟ چون خونه فیبر نوری هست اینترنت شاتل و ... نمی تونم استفاده کنم و مجبورم با مخابرات آشغال بسازم
خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام

سرعت آپلود مورد نیاز ارتباط زیادی با بیت ریت داره 

برای استریم با کیفیت قابل قبول روی رزلوشن 720 p نیاز به بیت ریت 3000 تا 6000 هست این یعنی شما باید حداقل آپلود 3.5 مگابیت و برای بیت ریت 3000 داشته باشید یا برای استریم با بیت ریت  6000 باید سرعت آپلود 7 مگابیت و داشته باشید

در مورد سوال دوم جواب بله هست ولی نیاز به کارت کپچر دارید

در مورد سوال سوم هم تا جایی که اطلاع دارم با استانی که هستید ارتباط داره

توی یک سری از استان ها اینترنت فیبر انحصار مخابرات نیست.  لینک زیر منظور و میرسونه

https://www.asiatech.ir/آیا-آسیاتک-روی-خطوط-فیبر-و-pcm-سرویس-ارائه-میدهد

لینک به دیدگاه

سلام 

روی adsl که به هیچ عنوان امکان گرفتن دانلود و اپلود بالا نیست و شما باید یا از اینترنت td lte استفاده کنید یا ptp تا به سرعت حداقل 1 الی 1.5 مگابایت اپلود برسید و سرعت دانلود زیاد مهم نیست (برای 720p 30fps)

در مورد 2 سیستمه هم باید خدمتتون عرض کنم که از اونجایی که کپچر کارت خوب توی بازار موجود نیست این کار خیلی چرندیه و بهتره یه سیستم با پردازنده های خوب رایزن مثل 2700 یا 1700 یا 1800 تهیه کنید یا کارت گرافیک انویدیا یا ای ام ای قوی تر از حد نیاز گیمینگ خودتون بخرید و encode رو در حالت سخت افزاری گرافیک بزارید ! 

البته راه هایی هست که میشه بدون کپچر کارت از 2 سیستم برای این کار استفاده کرد که با فیلتر بودن 90% بازی های روز انلاین و استفاده از شبکه شخصی انتقال داده اون راه خیلی دردسر داره ! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...