رفتن به مطلب

کار نکردن کلید DPI موس کولر مستر

Majiz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، من باندل masterkeys lite L دارم ، موسش  کلید DPI   ش 4 حالت تنظیم میکرد با یه بار زدن روش ولی الان این کار رو نمیکنه ، عجیب اینه که بقیه دستورات با کلید DPI درست کار میکنه مثل خاموش کردن نور که ترکیب کلید DPI با راست کلیکه یا ثابت کردنه رنگ که با ترکیب دکمه فروارد کنار موسه ، همش کار میکنه ، هیچ ضربه ای هم نخورده ولی از همونوقت که قبل از بالا اومدنه ویندوز کلید ِDPI رو زدم اینطوری شده و رو کند ترین حالت ممکنه کار میکنه ، به زور از طریق تنظیمات ویندوز تونستم سرعتش رو معقول کنم (pointer speed رو تا آخرین سطحش  گذاشتم ولی بازم تو بازی ها کند میچرخه که اونو به زور از طریق تنظیمات بازی حساسیتش رو بالا بردم ) ، راهی هست که بتونم مثل قبل درستش کنم ؟

میشه موس رو تو ویندوز طوری ریستش کرد که انگار اولین باره به کامپیوتر متصل شده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، Nvidia Soldier گفته است :

میشه موس رو تو ویندوز طوری ریستش کرد که انگار اولین باره به کامپیوتر متصل شده ؟

سلام

اگر نرم افزاری از کولر مستر برای موس و کیبورد داری که نصب هست پاکش کنید(اگر هم نرم افزاری برای موس و کیبوردتون در وبسایت کولرمستر موجوده که نصبش نکردید ضرری نداره یکبار نصبش کنید تا برنامه ریزی کلیدهای موستون به دیفالت برگرده) ، درایور و خود دیوایس (موس رو)رو هم از device manager میتونید پاک کنید . توی ویندوز 7 که کار میکرد اما توی ویندوز 10 که الان دارم تا حالا پیش نیومده تست کنم :D

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام

اگر نرم افزاری از کولر مستر برای موس و کیبورد داری که نصب هست پاکش کنید(اگر هم نرم افزاری برای موس و کیبوردتون در وبسایت کولرمستر موجوده که نصبش نکردید ضرری نداره یکبار نصبش کنید تا برنامه ریزی کلیدهای موستون به دیفالت برگرده) ، درایور و خود دیوایس (موس رو)رو هم از device manager میتونید پاک کنید . توی ویندوز 7 که کار میکرد اما توی ویندوز 10 که الان دارم تا حالا پیش نیومده تست کنم :D

متاسفانه این موس و کیبرد هیچ نرم افزاری نداره و اپ کولر مستر رو هم که نصب کردم گفت (( هیچ دستگاهی یافت نشد )) ، چون این باندل کنترلش توسط شورتکات های خودشه (خیلی کنجکاوم بدونم با چه نرم افزاری تشخیص داده میشه و ذخیره میکنه این دستورات رو )

درایور رو پاک کنم اونوقت نمیدونم از کجا پیدا کنم درایورشو دوباره

لینک به دیدگاه

من این باندل موس و کیبورد رو دارم.فک کنم یه سال اول موسش مرخص شد ! :| 

متاسفانه موسش اصلا کیفیت نداشت.ولی کیبوردش خیلی عالیه.امیدوارم شما به سرنوشت من دچار نشده باشین :D  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...