رفتن به مطلب

مشاوره برای جمع آوری سیستم حرفه ای گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من ی سیستم دارم به مشخصات زیر 
Case : Green Striker 
Motherboard : Asus rog strix B360 F Gaming 
CPU : Coffe Lake i5 8400
Ram : DDR4 Ripjaws V 16GB 2400 x2
SSD : Samsung evo 970 plus 250 GB m.2 
Power : Green GP550A-UK 550W
میخواستم روی این سیستم کارت گرافیک 1080ti ببندم که دوستان بهم گفتن برا اینکه بخوای از نهایت قدرت گرافیکت استفاده کنی باید از سی پی یو 8700K استفاده کنی 
میخواستم نظر شما دوستان رو در این مرد بدونم و اینکه اگر بخوام  سی پی یو 8700K  ببندم  چقدر باید بابت خنک کننده سی پی یو هزینه کنم چون اگر بخوام 8700K ببندم باید سی پی یو خودم رو هم بفروشم 
و یا اینکه اگر بعدا بخوام رم ها مو ارتقا بدم  ی ripjaws دیگه بخرم اوکی میشه یعنی در واقع بشه 4 تا 8 گیگ ؟ 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

بستگی به رزولوشنی داره که بازی میکنید دوست عزیز 

من پیشنهادم اینه بجای 1080 تی ای یه 2080 تهیه کنید و در کل سی پی یو تون ضعیف هست برای این گرافیک و بهتره حداقل تا 8600کا برید 

و برای 8700 کا هم یه رادیاتور 240 میلیمتری توصیه میشه و اگر بتونید سی پی یو رو دیلید کنید که دما بهتر شه راحت میتونید با 240 گرین هم کنار بیاید 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

بستگی به رزولوشنی داره که بازی میکنید دوست عزیز 

من پیشنهادم اینه بجای 1080 تی ای یه 2080 تهیه کنید و در کل سی پی یو تون ضعیف هست برای این گرافیک و بهتره حداقل تا 8600کا برید 

و برای 8700 کا هم یه رادیاتور 240 میلیمتری توصیه میشه و اگر بتونید سی پی یو رو دیلید کنید که دما بهتر شه راحت میتونید با 240 گرین هم کنار بیاید 

یعنی از نظر شما 2080 معمولی  از 1080 تی آی بهتره؟
1080 تی آی هم میشه دست دوم تمیز و با گارانتی و قیمت کمتری نسبت به 2080 پیدا کرد
برای کولینگ سی پی یو هم این  اوکیه؟
https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/water-&-liquid-cooling/green-glc360-evo-glacier-360-evo-aio-liquid-cooler.html

ویرایش شده توسط idin93
لینک به دیدگاه

اگه بخوای 8700k بگیری باید یه مادربرد بهتر هم بگیری،  (مثل سری z)  تا بتونی از قابلیت اور کلاک استفاده کنی وگرنه با 8700 معمولی فرقی نمی کنه ولی اگه اهل اورکلاک نیستی می تونی همون 8400 یا i7 8700 رو بگیری. 

کلا این بحث باتل نک شدن cpu ( یعنی استفاده از نهایت قدرت گرافیک)  یکم بی خوده. شما ببین چه مانیتوری داری  و رفرش ریتش چقدره (مثلا 120hz) همون رو بزار معیار و کاری کن توی بازی ها نهایت 120 فریم بگیری. بیشتر از اون عملا دیده نمی شه و برات فایده ای نداره. پس اگه cpu بتونه بازی رو 120 فریم بده برای تو کافیه، حتی اگه کارت گرافیکت بتونه بیشتر بده و این طوری بحث بی خود باتل نک شدن رو حل می کنی.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

یعنی از نظر شما 2080 معمولی  از 1080 تی آی بهتره؟
1080 تی آی هم میشه دست دوم تمیز و با گارانتی و قیمت کمتری نسبت به 2080 پیدا کرد
برای کولینگ سی پی یو هم این  اوکیه؟
https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/water-&-liquid-cooling/green-glc360-evo-glacier-360-evo-aio-liquid-cooler.html

اگر قصد خرید نو دارید 2080 معمولی از نظر قدرت کاملا با 1080 تی ای برابر هست و از rtx هم پشتیبانی میکنه و قدرت اورکلاک بهتری هم داره 

اگر دست دوم تهیه میکنید قضیه چیز دیگس چون سری 2000 دوست دوم گیرتون نمیاد کلا 

برای کولینگ هم بله 360 گرین کاملا کافیه ! 

ولی اگر مشخصات مانیتور و بازی هایی که بیشتر بازی میکنید رو بگید بهتر میتونید تصمیم بگیرید ! چون مثلا بازی های انلاین جدید مصرف سی پی یو بیشتری دارن و گرفتن مثلا یه 2070 و ارتقا سی پی یو به 8700 میارزه 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Aydin گفته است :

سلام دوستان من ی سیستم دارم به مشخصات زیر 
Case : Green Striker 
Motherboard : Asus rog strix B360 F Gaming 
CPU : Coffe Lake i5 8400
Ram : DDR4 Ripjaws V 16GB 2400 x2
SSD : Samsung evo 970 plus 250 GB m.2 
Power : Green GP550A-UK 550W
میخواستم روی این سیستم کارت گرافیک 1080ti ببندم که دوستان بهم گفتن برا اینکه بخوای از نهایت قدرت گرافیکت استفاده کنی باید از سی پی یو 8700K استفاده کنی 
میخواستم نظر شما دوستان رو در این مرد بدونم و اینکه اگر بخوام  سی پی یو 8700K  ببندم  چقدر باید بابت خنک کننده سی پی یو هزینه کنم چون اگر بخوام 8700K ببندم باید سی پی یو خودم رو هم بفروشم 
و یا اینکه اگر بعدا بخوام رم ها مو ارتقا بدم  ی ripjaws دیگه بخرم اوکی میشه یعنی در واقع بشه 4 تا 8 گیگ ؟ 

اگر 1080Ti میخوای یا 2080،  پاور رو عوض کن، 750 وات بگیر. یه چیز درست و حسابی نه، UK.

لینک به دیدگاه

با سلام

سوال مهم:روی چه فریمی میخاید بازی کنید؟۶۰فریم ؟۱۴۰فریم؟اینا بستگی به مانیتور داره

حالا بلفرض که شما روی ۶۰فریم بازی میکنید:

پردازنده اوکیه و زیر ۶۰فریم نمیگیرید

رم اوکیه۳۲گیگ به هیچ دردی نمیخوره 

گرافیک خیلیم عالی!

فقط بحث پاور میمونه،که البته خیلیا گفتن با پردازنده ۸۷۰۰ و همین گراف و پاور ۵۵۰مشکلی نداشتن،اما خب پاور بهتر برای محکم کاریه

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

اگر قصد خرید نو دارید 2080 معمولی از نظر قدرت کاملا با 1080 تی ای برابر هست و از rtx هم پشتیبانی میکنه و قدرت اورکلاک بهتری هم داره 

اگر دست دوم تهیه میکنید قضیه چیز دیگس چون سری 2000 دوست دوم گیرتون نمیاد کلا 

برای کولینگ هم بله 360 گرین کاملا کافیه ! 

ولی اگر مشخصات مانیتور و بازی هایی که بیشتر بازی میکنید رو بگید بهتر میتونید تصمیم بگیرید ! چون مثلا بازی های انلاین جدید مصرف سی پی یو بیشتری دارن و گرفتن مثلا یه 2070 و ارتقا سی پی یو به 8700 میارزه 

مانیتورم asus vc239h full hd 
بازی هایی هم که انجام میدم بیشتر بازی های انلاین مثل فیفا و دوتا و شوتر 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

اگر 1080Ti میخوای یا 2080،  پاور رو عوض کن، 750 وات بگیر. یه چیز درست و حسابی نه، UK.

من سیستمو از لیون جمع کردم و پاوری هم که خودم انتخاب کرده بودم 650 وات بود که به دلیل موجود نبودن اون پاور بدون هماهنگی قبلی با من  پاور 550 وات گرین رو جایگزین کرد ن 
سری UK  گرین مشکلات خاصی داره ؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

با سلام

سوال مهم:روی چه فریمی میخاید بازی کنید؟۶۰فریم ؟۱۴۰فریم؟اینا بستگی به مانیتور داره

حالا بلفرض که شما روی ۶۰فریم بازی میکنید:

پردازنده اوکیه و زیر ۶۰فریم نمیگیرید

رم اوکیه۳۲گیگ به هیچ دردی نمیخوره 

گرافیک خیلیم عالی!

فقط بحث پاور میمونه،که البته خیلیا گفتن با پردازنده ۸۷۰۰ و همین گراف و پاور ۵۵۰مشکلی نداشتن،اما خب پاور بهتر برای محکم کاریه

من که 60 فریم بازی میکنم 
یعنی سی پی یو 8400 خودم با 1080تی آی اوکیه مشکلی نداره؟
بله پاور رو هم باید عوض کنم حتما

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

من که 60 فریم بازی میکنم 
یعنی سی پی یو 8400 خودم با 1080تی آی اوکیه مشکلی نداره؟
بله پاور رو هم باید عوض کنم حتما

همینطور که عرض کردم ،خیلیم عالییی!

پردازنده شما برابری داره با ۷۷۰۰که اونم غوله برا خودش!

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

اگه بخوای 8700k بگیری باید یه مادربرد بهتر هم بگیری،  (مثل سری z)  تا بتونی از قابلیت اور کلاک استفاده کنی وگرنه با 8700 معمولی فرقی نمی کنه ولی اگه اهل اورکلاک نیستی می تونی همون 8400 یا i7 8700 رو بگیری. 

کلا این بحث باتل نک شدن cpu ( یعنی استفاده از نهایت قدرت گرافیک)  یکم بی خوده. شما ببین چه مانیتوری داری  و رفرش ریتش چقدره (مثلا 120hz) همون رو بزار معیار و کاری کن توی بازی ها نهایت 120 فریم بگیری. بیشتر از اون عملا دیده نمی شه و برات فایده ای نداره. پس اگه cpu بتونه بازی رو 120 فریم بده برای تو کافیه، حتی اگه کارت گرافیکت بتونه بیشتر بده و این طوری بحث بی خود باتل نک شدن رو حل می کنی.

یعنی 8700K بدون اورکلاک هیچ فرقی با 8700 معمولی نداره ؟
و اینکه با 8700 میشه 120hz رو راحت بازی کرد؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

همینطور که عرض کردم ،خیلیم عالییی!

پردازنده شما برابری داره با ۷۷۰۰که اونم غوله برا خودش!

خیلی ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

یعنی 8700K بدون اورکلاک هیچ فرقی با 8700 معمولی نداره ؟
و اینکه با 8700 میشه 120hz رو راحت بازی کرد؟

-اگه اورکلاک نکنی فرق 8700 با 8700k  خیلی کمه. 

-ببین بستگی به خودت داره و هر کسی یه نظری داره. بعضی ها می خوان حداکثر فریم رو داشته باشن، من خودم می گم در هر صورت من بازی ها رو روی 120 فریم  بازی می کنم. این طوری داخل بازی می رم و اگه با بالاترین تنظیمات فریم 120 بود  مشکی نداره ولی اگه کمتر بود یکم تنظیم ها مثل سایه و آنتی الیاسینگ رو کم و زیاد می کنم تا 120 ثابت رو بده. 

مانیتور شما که به نظر میاد  60 hz باشه و شما به بیشتر از 60 فریم نیازی نداری. این باعث می شه بتونی بازی رو با تنظیم های خیلی بالاتر از 120 فریم اجرا کنی. کلا فریم بالاتر در بازی های شوتر سریع مثل کانتر و اینا اثر داره، به شرط اینکه مانیتورش رو هم داشته باشی. یه نکته مهم دیگه هم اینه که نت ما توی ایران خوب نیست و تاخیری که به خاطر پینگ داریم خیلی بیشتر از همه این کارهایی هست که بعضی ها برای فریم بالا و مانیتور خفن، ماوس سریع و... می کنن. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

جدا از بحث cpu , power و ... پیشنهاد من اینه که اگر فقط برای گیم می خوای سیستمو ببیندی، به جای NVME 250 یه ssd حجم بالاتر مثلا 500 بگیر و بقیشو بذار روی پاورت، توی لودینگ گیم، NVME و SSD فرق چندانی ندارن و داری هزینه الکی می کنی

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

-اگه اورکلاک نکنی فرق 8700 با 8700k  خیلی کمه. 

-ببین بستگی به خودت داره و هر کسی یه نظری داره. بعضی ها می خوان حداکثر فریم رو داشته باشن، من خودم می گم در هر صورت من بازی ها رو روی 120 فریم  بازی می کنم. این طوری داخل بازی می رم و اگه با بالاترین تنظیمات فریم 120 بود  مشکی نداره ولی اگه کمتر بود یکم تنظیم ها مثل سایه و آنتی الیاسینگ رو کم و زیاد می کنم تا 120 ثابت رو بده. 

مانیتور شما که به نظر میاد  60 hz باشه و شما به بیشتر از 60 فریم نیازی نداری. کلا فریم بالاتر در بازی های شوتر سریع مثل کانتر و اینا اثر داره، به شرط اینکه مانیتورش رو هم داشته باشی. 

اگه من ی 8700K بگیرم  با گرافیک 1080 تی آی بدون اورکلاک میتونم همون  120 فریم رو بگیرم ؟
چون منم مثل خودت دوست دارم تو ماکسیمم رزولوشن بازی کنم 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، satchboogy گفته است :

جدا از بحث cpu , power و ... پیشنهاد من اینه که اگر فقط برای گیم می خوای سیستمو ببیندی، به جای NVME 250 یه ssd حجم بالاتر مثلا 500 بگیر و بقیشو بذار روی پاورت، توی لودینگ گیم، NVME و SSD فرق چندانی ندارن و داری هزینه الکی می کنی

ممنون از پیشنهادت ولی سیستمو بستم  ودارم استفاده میکنم 
کلا از ssd استفاده میکنم و هارد معمولی ندارم 
آره باید حتما پاورو عوض کنم 
به نظرت چه پاوری ببندم که تو آینده هم کم نیاره؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Aydin گفته است :

ممنون از پیشنهادت ولی سیستمو بستم  ودارم استفاده میکنم 
کلا از ssd استفاده میکنم و هارد معمولی ندارم 
آره باید حتما پاورو عوض کنم 
به نظرت چه پاوری ببندم که تو آینده هم کم نیاره؟

قربانت، والا اگر قصد اضافه کردن کارت گرافیک دیگه ای نداری یعنی نمی خوای SLI کنی، پاور 750 خیلی مناسبه، یعنی برای بعدها هم کاملا کافی هست، الان متاسفانه قیمتها سر به فلک می کشه و گرنه بهت پیشنهاد می دادم که یه پاور خارجی خوب بخری، البته الان سری جدید گرین هم خوبه، ولی به هیچ عنوان پاور دست دوم نگیر، اینو واقعاً می گم، بعدا ممکنه پشیمون بشی

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

اگه من ی 8700K بگیرم  با گرافیک 1080 تی آی بدون اورکلاک میتونم همون  120 فریم رو بگیرم ؟
چون منم مثل خودت دوست دارم تو ماکسیمم رزولوشن بازی کنم 

خب این به بازی ای که شما  انجام می دی و رزولوشون مانیتورت ربط داره. من 1080p با 120 فریم بازی می کنم چون مانیتورم  این طوریه. شما تا وقتی مانیتورت رو عوض نکردی، همه چی رو برای 60 فریم حساب کن. 

با" گرافیک ti 1080" در "رزولوشن 1080p" و با "60 فریم" و  cpu هم هر چی از 8400 به بالا،  شما هیچ مشکلی توی اجرای بازی ها با تنظمی های high  و اکثرا ultra  نداری.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، satchboogy گفته است :

قربانت، والا اگر قصد اضافه کردن کارت گرافیک دیگه ای نداری یعنی نمی خوای SLI کنی، پاور 750 خیلی مناسبه، یعنی برای بعدها هم کاملا کافی هست، الان متاسفانه قیمتها سر به فلک می کشه و گرنه بهت پیشنهاد می دادم که یه پاور خارجی خوب بخری، البته الان سری جدید گرین هم خوبه، ولی به هیچ عنوان پاور دست دوم نگیر، اینو واقعاً می گم، بعدا ممکنه پشیمون بشی

نه sli هم نمیکنم چون مثل اینکه تاثیر چندانی نداره و هزینه بیخوده
نه دست دوم نمیگیرم 

لینک به دیدگاه

راستی بهت پیشنهاد میدم برای اینکه خیالت راحت بشه، به این لینک یه سری بزنی 

https://outervision.com/power-supply-calculator

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

خب این به بازی ای که شما  انجام می دی و رزولوشون مانیتورت ربط داره. من 1080p با 120 فریم بازی می کنم چون مانیتورم  این طوریه. شما تا وقتی مانیتورت رو عوض نکردی، همه چی رو برای 60 فریم حساب کن. 

با" گرافیک ti 1080" در "رزولوشن 1080p" و با "60 فریم" و  cpu هم هر چی از 8400 به بالا،  شما هیچ مشکلی توی اجرای بازی ها با تنظمی های high  و اکثرا ultra  نداری.

خیلی ممنونم از توضیحاتت

لینک به دیدگاه

سی پی یو یی که داری کاملا مناسبه و مشکلی نداره، واقعا احتیاجی نیست که عوضش کنی، من i7 4790 داشتم و 1 ماه پیش فروختمش، راحت داشتم همه چیو 4K بازی می کردم، سی پی یوت از I7 من قویتره، خیالت راحت

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-4790-vs-Intel-Core-i5-8400/2293vs3939

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، satchboogy گفته است :

راستی بهت پیشنهاد میدم برای اینکه خیالت راحت بشه، به این لینک یه سری بزنی 

https://outervision.com/power-supply-calculator

ممنون 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

من سیستمو از لیون جمع کردم و پاوری هم که خودم انتخاب کرده بودم 650 وات بود که به دلیل موجود نبودن اون پاور بدون هماهنگی قبلی با من  پاور 550 وات گرین رو جایگزین کرد ن 
سری UK  گرین مشکلات خاصی داره ؟

والا اون بخشش رو من اطلاعی ندارم.

برای اون کارت گرافیک که در نظر داری پاورت کمه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...