رفتن به مطلب

دمای کارت گرافیک asus 1060 6gb oc dual در furmark چند باید باشد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان  و استادان 

دمای یه کارت گرافیک سالم و بدون ماین شده باید تو نرم افزار furmark  بعد از 1 ساعت باید چند باشد ؟ ؟ ؟ 

و تفاوت  دمای کارت ماین شده با بدون ماین  چقدر هست  ؟ 

برای این میشه گفت استانداردی هست برای تشخیص این که کارت ماین هست یا نه ؟ ؟  ؟

ممنون از راهنماییاتون  ☺️☺️☺️

ویرایش شده توسط ramin_delphi
لینک به دیدگاه

یک ساعت furmark? 

میخوای بسوزونی؟

پدر چیپ درمیاری برادر. 

فشاری که این برنامه به gpu میاره هیچ بازی نمیاره. 

نکته بعدی دمای کارت به دمای محیط و تهویه کیس هم مربوط میشه 

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز 1 ساعت خیلی زیاده نهایتا 15 دقیق کافیه 

دمای هر کارتی بسته به مدل کارت متفاوت هست مثلا 1060 از 55 درجه هست تو لودتا 75 درجه این چیزی هست که من دیدم  درضمن دمای محیط هم موثر هست تو این مورد اما نهایتا 3 4 درجه تفاوت ایجاد میکنه نکته دوم کارت  ماین شده زیادی دیدم که دمای کاملا عادی داشتن و کارت های ماین نشده زیادی دیدم که دمای غیر عادی ! این ملاک ماین شدن نیست اما در کل کارت گرافیک که زیر 1 سال خمیرش خشک بشه و مشکل دما داشته باشه احتمال ماین شدنش زیاده اما کارتی بوده که بعد 2 سال ماین هم خمیرش سالم بوده و دما کاملا عادی در کل به شرایط ماین و دمایی که توش ماین می شده کارت مربوطه اینا تجربه شخصی خودم بود شما لینک کارت گرافیکتون رو بدین من بگم دمای عادیش حدودا چند هست  اما در کل خود انویدیا تا دمای 83 درجه رو برای 1060 ست کرده 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Divine گفته است :

سلام

دوست عزیز 1 ساعت خیلی زیاده نهایتا 15 دقیق کافیه 

دمای هر کارتی بسته به مدل کارت متفاوت هست مثلا 1060 از 55 درجه هست تو لودتا 75 درجه این چیزی هست که من دیدم  درضمن دمای محیط هم موثر هست تو این مورد اما نهایتا 3 4 درجه تفاوت ایجاد میکنه نکته دوم کارت  ماین شده زیادی دیدم که دمای کاملا عادی داشتن و کارت های ماین نشده زیادی دیدم که دمای غیر عادی ! این ملاک ماین شدن نیست اما در کل کارت گرافیک که زیر 1 سال خمیرش خشک بشه و مشکل دما داشته باشه احتمال ماین شدنش زیاده اما کارتی بوده که بعد 2 سال ماین هم خمیرش سالم بوده و دما کاملا عادی در کل به شرایط ماین و دمایی که توش ماین می شده کارت مربوطه اینا تجربه شخصی خودم بود شما لینک کارت گرافیکتون رو بدین من بگم دمای عادیش حدودا چند هست  اما در کل خود انویدیا تا دمای 83 درجه رو برای 1060 ست کرده 

تشکر من تو تست  بعدیم  کارت رو که 25 دیقه تست کردم تو 74 موند و دیگر بالا نرفت ؟ 

نظرتون دربارش چیه ؟ 

کشخصات کارت رو گفتم خدمتتون  asus 1060 6gb dual oc 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ramin_delphi گفته است :

تشکر من تو تست  بعدیم  کارت رو که 25 دیقه تست کردم تو 74 موند و دیگر بالا نرفت ؟ 

نظرتون دربارش چیه ؟ 

کشخصات کارت رو گفتم خدمتتون  asus 1060 6gb dual oc 

کاملا طبیعی هست این کارت ها دماشون همینه حدود 30 تا از این مدل داشتم من 

temp_power_0001

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

بستگی به خنک کننده کارت داره مدلهای حرفه ای تحت فشار کامل از 65 تا 69 و خنک کننده های ضعیف تر تا 75 درجه

لینک به دیدگاه

منم دوال ایسوس دارم و دما تا 76 درجه هم رفته وعادی هست برای این مدل!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Divine گفته است :

کاملا طبیعی هست این کارت ها دماشون همینه حدود 30 تا از این مدل داشتم من 

temp_power_0001

کاملا به جواب رسیدم و ممنون  ... 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...