رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کیبورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام، قبلش معذرت میخوام توضیحات اضافه دادم

دوستان من یه سال و خوردی پیش یه موس و کیبورد برای بازی دوتا2 از تهران گرفتم اونموقع زیاد بازی نمیکردم و دید درستی نسبت به موس و کیبورد حرفه ای نداشتم واسه همین یه کیبورد فقط میخواستم تو شب که توی اتاق خواب استفاده میکنم یکم بی صدا و بک لایت داشته باشه یه کیبورد تسکو بک لیت دار و یه موس چینی مدل fmouse x8  (dpi 3200) گرفتم الان که وقت آزاد بیشتری دارم و بیشتر بازی میکنم و با این اوضاع اقتصادی که درست شد برامون مثل چی پشیمونم که چرا اون موقع یه کیبورد و موس حرفه ای نگرفتم 

سوالای که داشتم میخواستم بدونم تفاوت بین کیبوردای مکانیکال و معمولی توی بازی مثل دوتا زیاده؟ اخه بعضی وقتا با این کیبوردم احساس میکنم بعضی کلیدارو وقتی قراره 4 5 تا کلید پشت سرهم بزنم یکم اذیتم میکنه و درست نمیزنه بازی دوتا 2 هم جوریه یه اشتباه بعضی وقتا روند بازی برمیگرده و کلی بد و بیراه میخوری 

الانم با این قیمتای نجومی کیبوردای مکانیکال که در و ور 1 تومن در میاد راستش ادم زورش میاد اینقدر پول بده برا کیبورد

گزینه ارزون قیمت و با کیفیت چیزی تو بازار پیدا میشه؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

قطعا کیبورد msi gk40 بسیار عالی خواهد بود و عملکرد 70 درصدی نزدیک به کیبورد های مکانیکال داره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

با سلام، قبلش معذرت میخوام توضیحات اضافه دادم

دوستان من یه سال و خوردی پیش یه موس و کیبورد برای بازی دوتا2 از تهران گرفتم اونموقع زیاد بازی نمیکردم و دید درستی نسبت به موس و کیبورد حرفه ای نداشتم واسه همین یه کیبورد فقط میخواستم تو شب که توی اتاق خواب استفاده میکنم یکم بی صدا و بک لایت داشته باشه یه کیبورد تسکو بک لیت دار و یه موس چینی مدل fmouse x8  (dpi 3200) گرفتم الان که وقت آزاد بیشتری دارم و بیشتر بازی میکنم و با این اوضاع اقتصادی که درست شد برامون مثل چی پشیمونم که چرا اون موقع یه کیبورد و موس حرفه ای نگرفتم 

سوالای که داشتم میخواستم بدونم تفاوت بین کیبوردای مکانیکال و معمولی توی بازی مثل دوتا زیاده؟ اخه بعضی وقتا با این کیبوردم احساس میکنم بعضی کلیدارو وقتی قراره 4 5 تا کلید پشت سرهم بزنم یکم اذیتم میکنه و درست نمیزنه بازی دوتا 2 هم جوریه یه اشتباه بعضی وقتا روند بازی برمیگرده و کلی بد و بیراه میخوری 

الانم با این قیمتای نجومی کیبوردای مکانیکال که در و ور 1 تومن در میاد راستش ادم زورش میاد اینقدر پول بده برا کیبورد

گزینه ارزون قیمت و با کیفیت چیزی تو بازار پیدا میشه؟ 

با سلام 

داداش این نظر شخصیه منه ،من هم تابحال با کیبورد مکانیکی کار نکردم،اما زیاد در فروم های خارجی برای پیشنهادات و اینا خوندم در موردش

اگه کیبورد دکمه هاش مشکل دارن و هرز رفتن،صرفا یدونه بهتر مثل کیبوردا a4tech که گرون هم در نمیاد بخرید.

اما اینکه فکر کنید با خرید کیبورد مکانیکی قراره گیمر بهتری بشید سخت در اشتباهید.

همینطور که حرفه ای ترین گیمر ها اونایین که وقت بیشتری برا گیم میزارن نه اونایی تجهیزاتشون بهتره

پولو بزارید برای کار بهتر

اما موس بهتر بخرید،ارزششو داره

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

با سلام 

داداش این نظر شخصیه منه ،من هم تابحال با کیبورد مکانیکی کار نکردم،اما زیاد در فروم های خارجی برای پیشنهادات و اینا خوندم در موردش

اگه کیبورد دکمه هاش مشکل دارن و هرز رفتن،صرفا یدونه بهتر مثل کیبوردا a4tech که گرون هم در نمیاد بخرید.

اما اینکه فکر کنید با خرید کیبورد مکانیکی قراره گیمر بهتری بشید سخت در اشتباهید.

همینطور که حرفه ای ترین گیمر ها اونایین که وقت بیشتری برا گیم میزارن نه اونایی تجهیزاتشون بهتره

پولو بزارید برای کار بهتر

اما موس بهتر بخرید،ارزششو داره

راستش کیبوردم سالمه هیچ مشکلی نداره فقط بعضی وقتا خیلی کم احساس میکنم تو صحنه های شلوغ که چند تا کلید پشت سرهم میزنم زیاد سریع عمل نمیکنه و کلیدارو جا میندازه

کیبورد قبلیمم مارک a4tech هنوز دارمش اونم کاملا سالمه

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

راستش کیبوردم سالمه هیچ مشکلی نداره فقط بعضی وقتا خیلی کم احساس میکنم تو صحنه های شلوغ که چند تا کلید پشت سرهم میزنم زیاد سریع عمل نمیکنه و کلیدارو جا میندازه

این برمیگرده به input lag و پینگ شما،و چون بازی انلاینه مسلما همچین چیزی نمیشه درستش کرد،پینگتون ۱۰۰ایناست درسته؟،الان مثلا خوده اروپاییا چون سرور اروپا هست اونجا اکثرا پینگ ۵۰یا کمتر دارن،این مشکلاتو کمتر دارن

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

این مشکل  دقیقا یکی از مواردی هست که توی gk40 به طور ویژه روش مانور دادن

توی کیبورد های عادی فشردن پشت سر هم و سریع چند تا دکمه میتونه باعث بشه یکی از کلید های که فشار دادین اصلا تشخیص داده نشه با بر عکس یکی از کلید های کیبورد که فشار ندادین به طور خودکار دستورش برای سیستم ارسال بشه این مشل به هیچ وجه تو کیبوردی که بهتون گفتم وجود نداره

لینک به دیدگاه

در در 20 فروردین 1398 در 17:16، silvermanhhh گفته است :

این برمیگرده به input lag و پینگ شما،و چون بازی انلاینه مسلما همچین چیزی نمیشه درستش کرد،پینگتون ۱۰۰ایناست درسته؟،الان مثلا خوده اروپاییا چون سرور اروپا هست اونجا اکثرا پینگ ۵۰یا کمتر دارن،این مشکلاتو کمتر دارن

با پینگ 130 140 به بالا همیشه بازی میکنم

در در 20 فروردین 1398 در 17:45، Alirezatha گفته است :

این مشکل  دقیقا یکی از مواردی هست که توی gk40 به طور ویژه روش مانور دادن

توی کیبورد های عادی فشردن پشت سر هم و سریع چند تا دکمه میتونه باعث بشه یکی از کلید های که فشار دادین اصلا تشخیص داده نشه با بر عکس یکی از کلید های کیبورد که فشار ندادین به طور خودکار دستورش برای سیستم ارسال بشه این مشل به هیچ وجه تو کیبوردی که بهتون گفتم وجود نداره

نظرتون در مورد کیبوردای مکانیکال رپو چیه؟

چه موسی رو برای ارتقا پیشنهاد میدید با توجه به اینکه موس خودم دقت 3200 dpi رو داره، البته شاید میتونست کلیدهای سریعتری داشته باشه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

با پینگ 130 140 به بالا همیشه بازی میکنم

نظرتون در مورد کیبوردای مکانیکال رپو چیه؟

چه موسی رو برای ارتقا پیشنهاد میدید با توجه به اینکه موس خودم دقت 3200 dpi رو داره، البته شاید میتونست کلیدهای سریعتری داشته باشه

کیبورد های مکانیکال رپو  خوب و راضی کننده هستن ولی خوب واقعا تفاوت زیادی بین  کیبورد gk40 و کیبورد های مکانیکی نمیبینم که ارزش دو یا سه برابر هزینه رو داشته باشه.

بی شک بهترین انتخاب برای موس g402 هست

لینک به دیدگاه

در در 23 فروردین 1398 در 06:36، Alirezatha گفته است :

کیبورد های مکانیکال رپو  خوب و راضی کننده هستن ولی خوب واقعا تفاوت زیادی بین  کیبورد gk40 و کیبورد های مکانیکی نمیبینم که ارزش دو یا سه برابر هزینه رو داشته باشه.

بی شک بهترین انتخاب برای موس g402 هست

داداش این کیبورد gk40 هیچ سایتی پیدا نمیشع، الان قیمتش چنده اگه گیر بیاد؟ من از بندرعباسم چند جاهم رفتم پیدا نکردم

درمورد موس با توجه به اینکه موس خودم dpi3200 و نور rgbداره و موس g402 dpi 4000 هست آیا بنظرت ارزش ارتقا داره؟ 

Original-FMOUSE-X8-Dazzle-Colour-Diamond-Edition-Gaming-Mouse-Wired-Mouse-Gamer-Optical-Computer-Mouse-For-1.jpg_640x640-1.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

داداش این کیبورد gk40 هیچ سایتی پیدا نمیشع، الان قیمتش چنده اگه گیر بیاد؟ من از بندرعباسم چند جاهم رفتم پیدا نکردم

درمورد موس با توجه به اینکه موس خودم dpi3200 و نور rgbداره و موس g402 dpi 4000 هست آیا بنظرت ارزش ارتقا داره؟ 

Original-FMOUSE-X8-Dazzle-Colour-Diamond-Edition-Gaming-Mouse-Wired-Mouse-Gamer-Optical-Computer-Mouse-For-1.jpg_640x640-1.jpg

اگه از موس خودتون راضی هستید ،نیازی نیست پول بدید جا موس بهتر

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

کیبورد Gk40 رو با نام ds4200 هم جستجو کنید شاید به نتیجه برسید

درباره موس هم هم بی شک ارزش داره.

dpi فقط بخش کوچکی از ماجرا هست کیفیت موس های لاجیتک واقعا واقعا نظیر نداره

لینک به دیدگاه

در مورد خرید موس بنده هم با سایر دوستان موافق هستم . موس های لاجیتک کارایی بسیار بالا و ویژگی های فنی ارزشمند وکاربردی به همراه قیمت واقعا مناسب  نسبت به رقبا گزینه های بسیار خوبی برای خرید هستند وتاثیر گزاری رو مطمعنا حس خواهید کرد.

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

در مورد کیبورد به نظرم اگه میخوایین توی بازی بهتر بازی کنین و سریعتر باشین کیبورد خوب خیلی تاثیر داره.
ولی نه اندازه موس. موس رو اگه حرفه ای بردارین بهتره به نظرم.
کیبورد یه برند خوب باشه به نظرم کافیه
مثلا گیمی که بازی میکنی پلیرهای حرفه ایش رو ببین چه کیبوردی دارن. میتونی از برند اونا الگوبرداری کنی.
در ضمن یه G213 دارم اگه مایل بودین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...