رفتن به مطلب

پیشنهاد خرید گیم پد با قیمت مناسب برای پی سی ( لاجیتک F310 )

Recommended Posts

درود خدمت همه دوستان هدفم از این تاپیک کمک به اون دسته از دوستانیه که قصد خرید دسته بازی با قیمت مناسب رو برای کامپیوتر دارن

مدت ها بود دنبال یه گیم پد مناسب بودم که با بودجه من جور در بیاد انواع و اقسام مدلهای فیک در بازار موجود بود و چند مدل طرح ایکس باکس گرفتم که متاسفانه بعد مدتی بلا استفاده میشدند تا اینکه به طور اتفاقی با گیم پد لاجیتک F310 آشنا شدم که به جرات میتونم بگم در رنج قیمت خودش جزو بهترین هاست و البته اون دسته از دوستانی که گیمر باشن میدونن این برند نیاز به تعریف بیشتر نداره

از دکمه های نرم و جوی استیک شناورش گرفته تا خوش دست بودن و سبک بودن خود دسته

ولی مهمترین قابلیت سوییچ بین دو حالت XLINPUT  و DIRECTINPUT هستش که اولی برای پشتیبانی از بازی های ایکس باکس در محیط ویندوز و دومی تو سایر بازی ها هستش

برای نمونه تو فورزا 4 کاملا تست شده و همه دکمه ها و جوی استیک درست مشابه ایکس باکس بود

کافیه یه نگاه به قیمتش بندازین تا متوجه جمله های من بشین

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/joystick-&-gamepad/logitech/logitech-f310-gamepad.html

هدفم فقط کمک بود و اون دسته از دوستانی که تجربه استفاده از این گیم پد رو دارن خواهشمندم با ما در میون بزارن 

سپاس

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

سلام

این مدل رو برای یکی از دوستان گرفتیم

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/joystick-&-gamepad/tsco/tsco-tg-115-gaming-gamepad.html

همه چی فابریک مثل دسته ایکس باکس وان می شناسه

واسه من که دسته ایکس باک وان اس  دارم

قیمت و کیفیت دسته قابل توجه بود

قیمت اون موقع 55 بود الان حدود 95 

البته بی سیم هم داره من تست نکردم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mortezak87 گفته است :

درود خدمت همه دوستان هدفم از این تاپیک کمک به اون دسته از دوستانیه که قصد خرید دسته بازی با قیمت مناسب رو برای کامپیوتر دارن

مدت ها بود دنبال یه گیم پد مناسب بودم که با بودجه من جور در بیاد انواع و اقسام مدلهای فیک در بازار موجود بود و چند مدل طرح ایکس باکس گرفتم که متاسفانه بعد مدتی بلا استفاده میشدند تا اینکه به طور اتفاقی با گیم پد لاجیتک F310 آشنا شدم که به جرات میتونم بگم در رنج قیمت خودش جزو بهترین هاست 

از دکمه های نرم و جوی استیک شناورش گرفته تا خوش دست بودن و سبک بودن خود دسته

ولی مهمترین قابلیت سوییچ بین دو حالت XLINPUT  و DIRECTINPUT هستش که اولی برای پشتیبانی از بازی های ایکس باکس در محیط ویندوز و دومی تو سایر بازی ها هستش

برای نمونه تو فورزا 4 کاملا تست شده و همه دکمه ها و جوی استیک درست مشابه ایکس باکس بود

کافیه یه نگاه به قیمتش بندازین تا متوجه جمله های من بشین

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/joystick-&-gamepad/logitech/logitech-f310-gamepad.html

هدفم فقط کمک بود و اون دسته از دوستانی که تجربه استفاده از این گیم پد رو دارن خواهشمندم با ما در میون بزارن 

سپاس

دوتا ازش دارم عالین

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/joystick-&-gamepad/tsco/tsco-tg-115-gaming-gamepad.html

من اینو داشتم واقعا  بعضی دکمه هاش بی کیفیته

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

درود دوست عزیز یه سوال فنی بازی های XBOX رو پشتیبانی میکنه تو ویندوز؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

دوتا ازش دارم عالین

دقیقا همینطوره و اگر بتونم یکی دیگه هم میگیرم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

پیشنهاد میکنم یه بار این لاجیتک رو آزمایش کنین مطمین باشین که پشیمون نمیشین😉

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز یه سوال فنی بازی های XBOX رو پشتیبانی میکنه تو ویندوز؟

فورزا 3 و need  for speed pay back  بدون برنامه خواستی جواب می داد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

بله این دسته رو مدتی برای دو سه نفر از دوستان خریده بودیم اوایل آدم راضی هست ازش، اما بعد از مدتی متوجه شدیم که خیلی زود دسته خراب میشه. 

پیشنهاد میکنم یه بار این لاجیتک رو آزمایش کنین مطمین باشین که پشیمون نمیشین1f609.png

انصافا الان قیمتها رو می بینم این دسته با این قیمت خیلی خیلی عالیه. حتی دویست و پنجاه هزار تومن هم باشه باز ارزش داره . البته به نسبت قیمتهایی که الان تو بازار هست. 
این تخفیفی هم که خورده دیگه شاهکاره. اگر دسته نداشتم حتما اقدام به خریدش می کردم /

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

دیگه قیمتم باید نگاه کرد 

طولانی مدت دستم نبوده تسکو

وگر نه  وان  اس تریگر پیشتیش یه حالت چسبندگی یک ثانیه پیدا کرده

قیمتم حدود 500

لینک به دیدگاه

اگر تسکو ۹۰ تومن هست و لاجیتک با تخفیف به قیمت ۱۲۵ تومن داده میشه واقعا نباید شک کرد و درجا لاجیتک رو خرید. 

لینک به دیدگاه

لاجیتک واقعا چیز دیگه ای هست. همین الانش هم دارم از اسپیکر Z506 اش استفاده می کنم. با اینکه بیشتر از شش سال هست ازش استفاده می کنم تا حالا نشده هوس اسپیکر دیگه ای بکنم. البته Z5500 فرق می کنه.
در مورد دسته اش هم همین صادقه. مدتی این دسته رو داشتم و برای همین می گم که واقعا کارکرد خیلی عالی داره. ضد تعرق هم هست. 

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

فورزا 3 و need  for speed pay back  بدون برنامه خواستی جواب می داد

ممنون دوست عزیز 🙂

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

لاجیتک واقعا چیز دیگه ای هست. همین الانش هم دارم از اسپیکر Z506 اش استفاده می کنم. با اینکه بیشتر از شش سال هست ازش استفاده می کنم تا حالا نشده هوس اسپیکر دیگه ای بکنم. البته Z5500 فرق می کنه.
در مورد دسته اش هم همین صادقه. مدتی این دسته رو داشتم و برای همین می گم که واقعا کارکرد خیلی عالی داره. ضد تعرق هم هست. 

من خودم هم از ماوسش استفاده کردم و هم گیم پدش رو دارم و انصافا نسبت به قیمت کیفیت بالایی داره و این ضد تعرق بودنش هم تست شدست و کاملا حق با شماست ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...