رفتن به مطلب

Ryzen 2600x - 2600 خریدار پردازنده

saitama
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خریدار پردازنده های ذکر شده در عنوان تاپیک هستم مورد بالاتر مثل 2700 - 2700x هم بود پیشنهاد بدید به صورت باندل هم باشن بهتر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود جناب  این موارد موجود اگه به کارتان می آید

ASUS PRIME A320M-C R2.0
b350m-kآکبند
1300x
1500xنو
1600

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، 780ti گفته است :

درود جناب  این موارد موجود اگه به کارتان می آید

ASUS PRIME A320M-C R2.0
b350m-kآکبند
1300x
1500xنو
1600

واله خودم 6600k دارم میخواستم بفروشم 2600X بگیرم ولی ظاهرا پیدا نمیشه امروز هم چند تا فروم دیدم بعضیا میگن مشکل ساپورت فرکانس رم داره

فکر کنم بهتر باشه تاپیکو ببندم و برای نسل بعدیش صبر

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، saitama گفته است :

واله خودم 6600k دارم میخواستم بفروشم 2600X بگیرم ولی ظاهرا پیدا نمیشه امروز هم چند تا فروم دیدم بعضیا میگن مشکل ساپورت فرکانس رم داره

فکر کنم بهتر باشه تاپیکو ببندم و برای نسل بعدیش صبر

خیلی وقته مشکل رم سی پی یو های رایزن حل شده با اپدیت بایوس و اینکه این مشکل فرکانس رم مربوط ب نسل اول بود نه نسل دوم

اگر پیدا کردید در خریدش شک نکنید داخل بازی ب اندازه 8700k  فریم دهی داره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، nightwolf گفته است :

داخل بازی ب اندازه 8700k  فریم دهی داره 

درود توی بازی هر چند خودم طرف دار amd هستم  اینتل به خاطر فرکانس بالا وسازگاری بیشتر بازیها همیشه بالا هست .( کدام پردازنده رایزن می توانید به فرکانس بالاتر از 4.2 برسانید درحالی که این فرکانس پایه برای اینتل هست)پس لطفا واقعیت همانطور که هست منتقل کنید.

در مورد سازگاری رم بستگی به مدل رم  ومادربرد دارد خودم 2700x ,1800x را با دو مدل مادربرد ایسوس وگیگا تست کردم رفتار کاملا متفاوت داشتن فرکانس متفاوتی ساپورت می کردند

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، 780ti گفته است :

درود توی بازی هر چند خودم طرف دار amd هستم  اینتل به خاطر فرکانس بالا وسازگاری بیشتر بازیها همیشه بالا هست .

داخل بعضی بازی هایی ک سی پی یو محور هستند منظور بنده هست بعدشم این دلیلی وجود نداره عزیز من بخام ب ایشون دروغ بگم نمیخاد از من سی پی یو بخرند ک

و بله پردازنده های رایزن هر چی فرکانس رم بالاتر باشه کارایی بالاتری پیدا میکنن بسته ب مدل مادربرد و ساپورت فرکانس رمش

https://www.techspot.com/article/1616-4ghz-ryzen-2nd-gen-vs-core-8th-gen/page3.html

اینم تست بازی  هیچ دلیلی وجود نداره موقعهی ک تقریبا با 2500 تا 3 تومن میشه ی سی پی یو با این قدرت گرفت ادم بره ی سی پی یو  5 6 تومنی برای 5 الی 10 فریم بده

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، 780ti گفته است :

image.thumb.png.03c25e3e092afcf6a12296e425c7b140.pngimage.thumb.png.6b839cfe9d4886415cf2f18a603b209f.pngimage.thumb.png.8d996be9dca371ae0023bcd531f9210a.pngimage.thumb.png.9f7f0db45ab2c66cc2870a8837d4a9be.pngimage.thumb.png.73107d3984eb05f21541df32196b0f1c.png

خخخخخخخخخ ینی  سی پی یو های رایزن از کور ای فایو کمتره؟ باشه داداش منبع خوبی داره موفق باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

خخخخخخخخخ ینی  سی پی یو های رایزن از کور ای فایو کمتره؟

ارزش ادامه بحث علمی وتکنولوژی  با شما بی فایده هست. شما از رایزن یک بت ساخته اید وآ ن رامی  پرستید متاسفانه

لینک به دیدگاه

نه برادر شما همچی 2 اتیشه چسبیدی ب اینتل فکر کردی خداست وگرنه میتونیم مباحثه علمی بکنیم اگر فکر میکنین اطلاعات علمی بالایی داری بلکه بنده هم خشنود میشم  موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 26 فروردین 1398 در 05:06، nightwolf گفته است :

نه برادر شما همچی 2 اتیشه چسبیدی ب اینتل فکر کردی خداست

توی مباحثRENDERING 3D SCENESوVIDEO ENCODING و  3D CREATION AND VIDEO پردازنده رایزن قابل ستایش وتمجید دارند نه گیم

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

توی مباحثRENDERING 3D SCENESوVIDEO ENCODING و  3D CREATION AND VIDEO پردازنده رایزن قابل ستایش وتمجید دارند نه گیم

https://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_5_2600x_review,21.html

درسته شاید در بعضی بازی ها ب اینتل نرسه ولی اختلاف  زیاد نیست و از نظر گیمینگ هم حرف واس گفتن زیاد داره

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

دوستان برای ادامه بحث تخصصی راجع به معایب و مزایای پردازنده های رایزن تاپیکی خارج از بازارچه باید ایجاد بشه برای اینکه up نخوره بنده مجبورم  ختم تاپیک رو اعلام کنم چون هیچ پیشنهادی هم نیست

اگر پیشنهادی بود توی پ خ برای تعویض با باندل  i5 6600k و giga z170x gaming 7 در خدمتم

با تشکر از همه ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...