رفتن به مطلب

فریز شدن کامپیوتر روی صفحه مادربورد بعد اورکلاک

ehsanyeganeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان سیستمم سی پی یوش تند تند 100 میشد (البته سی پی یو ضعیفی بود) من خواستم از طریق بایوس اورکلاکش کنم

یکم که فرکانسش رو افزایش دادم تغییرات رو سیو کردم و ریستارت کردم

دیگه روی صفحه آرم مادربرد میمونه و نه وارد تنظیمات بایوس میشه نه ویندوز

تنطیمات بایوس رو هم از طریق جامپرش و هم از طریق خارج کردن باتری ریست کردم، بازم نمیره تو بایوس و همونجور فریز میشه.

بدون هارد هم تست کردم نشد، بدون ماوس و کیبوردم تست کردم نشد

سی پی یو به باد رفت یعنی!؟

مگه میشه اخه بدون اینکه بالابیاد اصلا!؟

لازم بذکره که دمای سی پی یو رو نگاه کردم گرم میشه موقع روشن شدن.

البته تصمیم داشتم سی پی یو رو تعویض کنم، فقط خواستم مطمئن بشم که از سی پی یو هست، و مواردی مثل رم یا مادربرد نباشه !

ممنون میشم اگر کسی از دوستان وارد هست راهنمایی بکنه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ehsanyeganeh گفته است :

سلام دوستان سیستمم سی پی یوش تند تند 100 میشد (البته سی پی یو ضعیفی بود) من خواستم از طریق بایوس اورکلاکش کنم

یکم که فرکانسش رو افزایش دادم تغییرات رو سیو کردم و ریستارت کردم

دیگه روی صفحه آرم مادربرد میمونه و نه وارد تنظیمات بایوس میشه نه ویندوز

تنطیمات بایوس رو هم از طریق جامپرش و هم از طریق خارج کردن باتری ریست کردم، بازم نمیره تو بایوس و همونجور فریز میشه.

بدون هارد هم تست کردم نشد، بدون ماوس و کیبوردم تست کردم نشد

سی پی یو به باد رفت یعنی!؟

مگه میشه اخه بدون اینکه بالابیاد اصلا!؟

لازم بذکره که دمای سی پی یو رو نگاه کردم گرم میشه موقع روشن شدن.

البته تصمیم داشتم سی پی یو رو تعویض کنم، فقط خواستم مطمئن بشم که از سی پی یو هست، و مواردی مثل رم یا مادربرد نباشه !

ممنون میشم اگر کسی از دوستان وارد هست راهنمایی بکنه

از خوده cpu هست،ولی خب ممکنه از قطعات  دیگه ای هم باشه،مدل سی پی یو چیه؟پاور؟

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

از خوده cpu هست،ولی خب ممکنه از قطعات  دیگه ای هم باشه،مدل سی پی یو چیه؟پاور؟

ممنون از پاسخگویی تون دوست عزیز

سی پی یو E2160 و پاور هم tsco atx 600

ویرایش شده توسط ehsanyeganeh
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ehsanyeganeh گفته است :

ممنون از پاسخگویی تون دوست عزیز

سی پی یو E2160 و پاور هم tsco atx 600

خواهش میکنم داداش

پردازنده دیگه عمر خودشو کرده،شما که اورش کردین دیگه بدبخت همون اخر نفسشم کشید و شهید شد رفت،،،اخرین بار کی خمیر بین پردازنده و فن عوض شده بود؟

پاور هم چیز جالبی نیست کلا 144 وات روی ریل ۱۲ولت خیلی کمه ،حتی برای سیستم ساده ای مثل این،برندشم که ایرانیه دیگه هیچ...شاید پاور هم به یکی از دلایل  خراب شدنش باشه،اگه خاستید پردازنده دیگه بخرید و خاستید مادربوردو اینا رو نگه دارید،یه پردازنده برا  همین سوکت core 2 quad بگیرید،پاور هم حتما عوض کنید،خروجیش خیلی کمه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

خواهش میکنم داداش

پردازنده دیگه عمر خودشو کرده،شما که اورش کردین دیگه بدبخت همون اخر نفسشم کشید و شهید شد رفت،،،اخرین بار کی خمیر بین پردازنده و فن عوض شده بود؟

پاور هم چیز جالبی نیست کلا 144 وات روی ریل ۱۲ولت خیلی کمه ،حتی برای سیستم ساده ای مثل این،برندشم که ایرانیه دیگه هیچ...شاید پاور هم به یکی از دلایل  خراب شدنش باشه،اگه خاستید پردازنده دیگه بخرید و خاستید مادربوردو اینا رو نگه دارید،یه پردازنده برا  همین سوکت core 2 quad بگیرید،پاور هم حتما عوض کنید،خروجیش خیلی کمه

بله سفارش سی پی یو زدم، q6700 گرفتم یدونه با یک رم 2 که با قبلی بشه چهار، فقط یک سوال برند متفاوت باشه که مشکلی پیش نمیاد؟ تکنولوزی اینارو چک کردم عین همن

با این اوضاع اقتصادی نمیشه زیاد هزینه کرد :)

خمیر سیلیکون رو حدود دو سه ماه ماه قبل ولی قبلش فک کنم همون عدم خمیر سیلیکون باعث اسیب بهش شده بود که من دیر عوضش کردم

ببخشید داداش شما چه پاوری پیشنهاد میکنید؟ که بصرفه باشه نمیخوام زیاد خرج کنم،باز هم ممنونم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ehsanyeganeh گفته است :

بله سفارش سی پی یو زدم، q6700 گرفتم یدونه با یک رم 2 که با قبلی بشه چهار، فقط یک سوال برند متفاوت باشه که مشکلی پیش نمیاد؟ تکنولوزی اینارو چک کردم عین همن

با این اوضاع اقتصادی نمیشه زیاد هزینه کرد :)

خمیر سیلیکون رو حدود دو سه ماه ماه قبل ولی قبلش فک کنم همون عدم خمیر سیلیکون باعث اسیب بهش شده بود که من دیر عوضش کردم

ببخشید داداش شما چه پاوری پیشنهاد میکنید؟ که بصرفه باشه نمیخوام زیاد خرج کنم،باز هم ممنونم

سلام ، پاور بسته به گرافیک و آینده نگری ، حدوداً کمتر از 430 گرین و سری جدید که 8 پین گرافیک داره و سری قدیم یه شش پین داشت .

برند متفاوت مشکلی نیست ، توی لیست رم ها سایت سازنده مادربورد تون باشه ، البته چیپ رم مهمه ، برند مثلا hp و چیپش میکرون هست .

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، پاور بسته به گرافیک و آینده نگری ، حدوداً کمتر از 430 گرین و سری جدید که 8 پین گرافیک داره و سری قدیم یه شش پین داشت .

برند متفاوت مشکلی نیست ، توی لیست رم ها سایت سازنده مادربورد تون باشه ، البته چیپ رم مهمه ، برند مثلا hp و چیپش میکرون هست .

من گرافیک 1گیگ دارم، با یک هارد ساتا سه ترا وسترن، و یک اس اس دی سامسونگ و یک ide مکستور، و یک دی وی دی رایتر ide ، دیگه این سیستم حداکثر ارتقاش همینه، اینده نگری نداره، چند سال بعد باید مجدد کلا عوض بشه واس همین نمیخوام زیاد خرجش کنم، با همون پاور خودم نمیشه بالا اوردش؟

لینک به دیدگاه

کم کم یه 330 گرین بگیرید ، ترو تمیز سری جدید حدود 120 تا 140 گیر میاد ، تو پخ برات می فرستم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان، ببخشید من سی پی بو رو تغییر دادم، (یدونه دست دو گرفتم) و پاور 380 گرین گرفتم و یک رم دو، بازم رو همون حالت میمونه فرقی نکرد، یعنی مشکل از مادربرد بود!؟ رو همون ارم مادربرد میمونه فقط، تورو خدا راهنمایی کنین، اعصابم خرد شد این قدرم خرج بیخود کرد، اگر میدونستم اینجوریه کلا مادربرد و عوض میکردم!

لینک به دیدگاه

سلام ،  رم ها رو تکی تست کن ، گرافیک هم جدا در بیار با یه گرافیک دیگه یا آنبرد تست کن .

کلیر سیموس هم بزن و باطری رو خارج کن برعکس جا بزن واسه چند دقیقه بعد برگردون سر جاش ، تست کن ببین چه

در 3 ساعت قبل، ehsanyeganeh گفته است :

سلام دوستان، ببخشید من سی پی بو رو تغییر دادم، (یدونه دست دو گرفتم) و پاور 380 گرین گرفتم و یک رم دو، بازم رو همون حالت میمونه فرقی نکرد، یعنی مشکل از مادربرد بود!؟ رو همون ارم مادربرد میمونه فقط، تورو خدا راهنمایی کنین، اعصابم خرد شد این قدرم خرج بیخود کرد، اگر میدونستم اینجوریه کلا مادربرد و عوض میکردم!

جوره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ،  رم ها رو تکی تست کن ، گرافیک هم جدا در بیار با یه گرافیک دیگه یا آنبرد تست کن .

کلیر سیموس هم بزن و باطری رو خارج کن برعکس جا بزن واسه چند دقیقه بعد برگردون سر جاش ، تست کن ببین چه

جوره

ممنون داداش ولی نشد هیچ کدوم، البته گرافیک انبورد نداره مادربردم، با یه گرافیک دیگه تست کردم (البته فک کنم خرابه) کلا تصویر نداد، باز خوبه این یکی تصویر میده!

نمیدونم دیگه چیکار کنم پاک دارم دیوانه میشم!!

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ehsanyeganeh گفته است :

ممنون داداش ولی نشد هیچ کدوم، البته گرافیک انبورد نداره مادربردم، با یه گرافیک دیگه تست کردم (البته فک کنم خرابه) کلا تصویر نداد، باز خوبه این یکی تصویر میده!

نمیدونم دیگه چیکار کنم پاک دارم دیوانه میشم!!

احتمال مادربورد هست

من 775 داشتم پاور رفت

بعد یه ماه یه پاور 430 گرین گرفتم 150 تومن نو

گذاشتم دیدم مادربورد بالا نمی یاد چیپش رفته بود 

دیگه رفتم دوباره 775 گرفتم با دو تا رم 4 

یه سال استفاده کردم دیگه رفتم سراغ 1155

راحت شدم تا الانم جوابگو بوده 

3220 رو کردم 3570

رم همون 8

گرافیک هم از 650 یک گیگ شد 960  دو گیگ بعد هم 460 چهار گیگ الانم 480 8 گیگ رفرنس

پاور 650  optc  گرین

لینک به دیدگاه

به یه  تعمیر کار مطمئن نشون بده

انشالله که کارت راه بیافته

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

به یه  تعمیر کار مطمئن نشون بده

انشالله که کارت راه بیافته

ممنون داداش... اگر مادربرد باشه که دیگه به باد رفتم!

لینک به دیدگاه

دوستان ببخشید من با دیباگر تست کردم خطای 5d میده!

که فکر میکنم مربوط به همون تغییر فرکانس بایوس هست!

راهی هست بشه فرکانس رو ریست کرد؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ehsanyeganeh گفته است :

دوستان ببخشید من با دیباگر تست کردم خطای 5d میده!

که فکر میکنم مربوط به همون تغییر فرکانس بایوس هست!

راهی هست بشه فرکانس رو ریست کرد؟

با ریست بایوس مشکل حل نمیشه؟ جامپر بزنی و باطری برداری کلا سیستم تو برق نباشه؟ اگه اوکی نشه باید ببری برای پروگرام چیپ بایوس.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...