رفتن به مطلب

فروش کیس green x3 gaming

yasharsatyr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

یک عدد کیس گرین x3 کاملا سالم و تمیز با تمام وسایل(3 عدد فن 12سانتی ال ای دی دار + 1 عدد12 سانتی بدون ای ای دی + 1 عدد فن بزرگ 20 سانتی ال ای دی دار)

کارتون کیس هم موجوده بفروش میرسد

از قیمت نوش خبر ندارم - به بالاترین پیشنهاد میفروشم

هزینه ارسال با شما - در صورت عدم اعتماد...از سیستم واصطه لیون استفاده کنید و هزینشم با شما

سپاس

uw11_1-compressed.jpgwoe4_20190412_155307-compressed.jpguv8x_20190412_155243-compressed.jpgarjl_20190412_155108-compressed.jpg

لینک به دیدگاه

خب قیمت پایه و فوری قرار بدید . اخرین پیشنهاد هم 370 بوده . کمه ؟ بیشتر باید پیشنهاد بدیم ؟! 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، D J V A H I D گفته است :

خب قیمت پایه و فوری قرار بدید . اخرین پیشنهاد هم 370 بوده . کمه ؟ بیشتر باید پیشنهاد بدیم ؟! 

بنده پیشنهادم 400 هست

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، SMN گفته است :

همین 370 به نظرم خوبه

من 350 فروختمش

الان قیمت ها یکم رفنه بالا

لینک به دیدگاه

تایید میشه  کیس از دوست خوبمون آقای وطن دوست خریداری شد و امروز زحمت ارسالش رو کشیدند

لینک به دیدگاه

کیس رسید بدستم در بسته بندی خوب و محکم 

خیلی تشکر میکنم از آقای وطندوست عزیز بخاطر متعهد بودنشون و خوش قولی شان واقعا جای تشکر داره 

کیس درست مثل عکس هایی که گذاشته بودن برای فروش بود و حتی بهتر از اون و نشان میداد که آدم بسیار با سلیقه ایی هستند

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، zoodyak گفته است :

کیس رسید بدستم در بسته بندی خوب و محکم 

خیلی تشکر میکنم از آقای وطندوست عزیز بخاطر متعهد بودنشون و خوش قولی شان واقعا جای تشکر داره 

کیس درست مثل عکس هایی که گذاشته بودن برای فروش بود و حتی بهتر از اون و نشان میداد که آدم بسیار با سلیقه ایی هستند

بازم ممنون

نظر لطف شماست تشکر

موفق باشید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...