رفتن به مطلب

فن RGB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، سئوالی که برام پیش اومده اینه که اگه روی سیستمی مثلاً 5 تا فن RGB باشه، چجوری میشه همرو به مادربورد وصل کرد؟ یعنی باید یه فن هاب بگیرم و وصلش کنم به کانکتور RGB مادربورد؟ یا فن هابها فقط برای کنترل فن هستند و RGB ساپورت نمی کنند؟ فکر کنم تنها فن هابی که توی بازار ایران هست فن هاب DEEPCOOL که 10 تا فن رو ساپورت می کنه، اما خوب نمی دونم که می تونه آر جی بیو هم تنظیم کنه یا نه؟ خیلی ممنون میشم اگه تجربه ای در این باره داشتین بهم بگین، و اینکه نظرتون درباری فن های آر جی بی گرین چیه؟ منظورم فن دور بالاست ( GF120 RGB) 

لینک به دیدگاه

فن هاب فقط برای فن هست

فن های rgb دو تا سوکت دارن یکیشون برای فن هست یکیشون برای rgb، برای rgb هم من هاب ندیدم بیرون ولی ساختنش کاری نداره به تعداد سوکت میخرید با سیم به هم وصلشون مکنید میشه هاب.

لینک به دیدگاه

هاب برای اتصال چند تا کابل RGB به پورت RGB مادربرد هست که با فن هاب معمولی فرق داره، البته  اگه گیرت بیاد. معمولا توی فن هایی که بسته ای فروخته می شن (مثلا بسته 3 تایی فن RGB ) یکی از آنها هست. بعضی از مادربردهای گرون یا کیس های گرون هم این اتصال رو همراهشون دارن. ضمنا یکی از برتری های کارتهای گرافیک ایسوس strix اینه که اونا هم یه هدر جدای RGB دارن که می شه بهش وصل کرد. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

سلام.

همونطور که دوستان گفتن فن هایrgbمثل سری جدید گرین دوتا کابل دارن یکی برا وصل شدن به سوکت فن ویکی هدرrgbمادربرد.

من خودم ۶تا از فنهای گرینو دارم ۲تا روی واترکولرم(از لحاظ عملکرد تفاوت زیادی بافنهای کورسیرخودش ندیدم وبه علت کیفیت بالا وزیبایی جایگزینش کردم)

4تاهم روی کیس که واقعا عمه جوره ازشون راضیم.توی خود جعبه فنهای گرین تبدیل۲به۱rgbگزاشتن کاملا کارتون رو راه میندازه ومیتونید همه رو یکی کنید واستفاده کنید(که  تبدیل گرونی هم هست)

اما برای خود فن من یدونه تبدیل۲به۱ فن از نمایندگی گرین خریدم چون مادربردم به تعداد همه فنها سوکت نداشت(تبدیلای ۲به۱که روی واترکولرای۲۴۰گرین استفاده میشه روجداگانه میفروشن)

خلاصه اینکه از بابت کیفییت سری جدید فنهای گرین gf120 haf rgbخیالتون راحت باشه ولی طرف اون کیت های۲تاییش نرید که من نه قدرت ونه زیبایی ازشون ندیدم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 24 فروردین 1398 در 08:50، alimogharehabed گفته است :

سلام.

همونطور که دوستان گفتن فن هایrgbمثل سری جدید گرین دوتا کابل دارن یکی برا وصل شدن به سوکت فن ویکی هدرrgbمادربرد.

من خودم ۶تا از فنهای گرینو دارم ۲تا روی واترکولرم(از لحاظ عملکرد تفاوت زیادی بافنهای کورسیرخودش ندیدم وبه علت کیفیت بالا وزیبایی جایگزینش کردم)

4تاهم روی کیس که واقعا عمه جوره ازشون راضیم.توی خود جعبه فنهای گرین تبدیل۲به۱rgbگزاشتن کاملا کارتون رو راه میندازه ومیتونید همه رو یکی کنید واستفاده کنید(که  تبدیل گرونی هم هست)

اما برای خود فن من یدونه تبدیل۲به۱ فن از نمایندگی گرین خریدم چون مادربردم به تعداد همه فنها سوکت نداشت(تبدیلای ۲به۱که روی واترکولرای۲۴۰گرین استفاده میشه روجداگانه میفروشن)

خلاصه اینکه از بابت کیفییت سری جدید فنهای گرین gf120 haf rgbخیالتون راحت باشه ولی طرف اون کیت های۲تاییش نرید که من نه قدرت ونه زیبایی ازشون ندیدم.

خیلی ممنون از لطفتون

لینک به دیدگاه

در در 24 فروردین 1398 در 01:39، amir44 گفته است :

هاب برای اتصال چند تا کابل RGB به پورت RGB مادربرد هست که با فن هاب معمولی فرق داره، البته  اگه گیرت بیاد. معمولا توی فن هایی که بسته ای فروخته می شن (مثلا بسته 3 تایی فن RGB ) یکی از آنها هست. بعضی از مادربردهای گرون یا کیس های گرون هم این اتصال رو همراهشون دارن. ضمنا یکی از برتری های کارتهای گرافیک ایسوس strix اینه که اونا هم یه هدر جدای RGB دارن که می شه بهش وصل کرد. 

چه جالب، با اینکه خودم asus 1080 ti دارم، اصلا فکرشو هم نمیکردم که rgb header داشته باشه!!

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...