رفتن به مطلب

راهنمایی: کاهش سرعت لن از 1GBبه100MP , کمک

saeed0c
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من 2 تا کیس دارم مدتی بود لن بودن و با سرعت 1گیگا بیت اصلاعات رو کپی می کردم ! به تازگی تصمیم گرفتم اینترنت رو هم توسط همون کابل شیر کنم بین این 2 تا کیس!

وقتی ip می دم بهش به این صورت :

کامپیوتر اول : وصل شده به مودم

192.168.0.1

255.255.255.0

---.---.---.---

192.168.0.1

کامپیوتر دوم که نت نداشت:

192.168.0.2

255.255.255.0

192.168.0.1

192.168.0.1

وقتی اینترنت وصل شد یه هو سرعت رو زد 100MIBS که خیلی واسه کار من کمه !

راه حلی هست؟ مشکل چیه؟ از IP هست؟

لینک به دیدگاه

100 مگابیت واسه اینترنت کافیه ولی واسه شبکه داخلی کمه

بیشتر اطلاعات بدین

روی ایکون کارت شبکه راستکلیک کنید و از داخل propertis گزینه advanced را انتخاب کنید و با استفاده از گزینه speed & duplix سرعتو تنظیم کنید

ویرایش شده توسط ahmad_ebrahimian
لینک به دیدگاه

درست شد مشکل از کابل بود !! اتصالی داشت ! حتی یه بار 10MB/S بالا می اومد!

لینک به دیدگاه

یک نکته مهم که دوستان باید دقت داشته باشند این است که برای رسیدن به سرت 1000mb حتما باید از کابل های با کیفیت استفاده کرد. اگر طول کابل ها کوتاه باشه ، معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی با افزایش طول کابل این قضیه بسیار اهمیت پیدا میکنه. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان واسه منم سرعت کمه.

بصورت وایرلس شبکه شده و اینترنت هم شبکه هست.

یک PC و یک لپتاپ که هر دو ویندوز 7 دارند.

PC با یک لن بیسیم Dlink DWA-125 به مودم Tplink 8901G متصل هست. لپتاپ هم که خودش وایرلس داره و به همین مودم متصل هست.

با Homegroup شبکه ای بین 2 سیستم برقرار هست که برای تماشای فیلم و عکس و موزیک جواب میده ولی سرعت انتقال فایل کم هست. چیزی زیر 2 مگابایت در ثانیه.

ولی فکر کنم باید یه چیزی بین 15 تا 20 باشه.

اینطور نیست؟

لینک به دیدگاه

دوستان واسه منم سرعت کمه.

بصورت وایرلس شبکه شده و اینترنت هم شبکه هست.

یک PC و یک لپتاپ که هر دو ویندوز 7 دارند.

PC با یک لن بیسیم Dlink DWA-125 به مودم Tplink 8901G متصل هست. لپتاپ هم که خودش وایرلس داره و به همین مودم متصل هست.

با Homegroup شبکه ای بین 2 سیستم برقرار هست که برای تماشای فیلم و عکس و موزیک جواب میده ولی سرعت انتقال فایل کم هست. چیزی زیر 2 مگابایت در ثانیه.

ولی فکر کنم باید یه چیزی بین 15 تا 20 باشه.

اینطور نیست؟

من هم از همین مودم دارم! و همین کاری که گفتید رو هم تست کردم!

1:حداکثر سرعت بصورت تئوریک 6.75 مگابایت در ثانیه هست و ممکن نیست که به 15 برسه!(حالا بماند که خود 6.75 در صورتی خواهد بود که بدون هیچگونه افت سیگنال باشه و شبکه هیچ ترافیکی هم نداشته باشه و ...)

2:وقتی دو سیستم بصورت وارلس از شبکه استفاده میکندد سرعت شدیدا کاهش پیدا میکنه! و وقتی دو سیستم به صورت وارلس استفاده میکنند حداکثر 1.5 مگابایت در ثانیه رو تجربه کردم! ولی وقتی یکی از سیستم ها کابلی باشه و یکی وارلس سرعت بالا میره!

در کل بنظر من شما مشکل فنی ندارید! یعنی چیزی که میگید طبیعی هست!

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم از راهنماییتون.

راهی وجود نداره که این سرعت رو افزایش بدیم؟

میخوام بدونم عامل محدود کننده کدوم یک از دستگاه ها هست؟

لینک به دیدگاه

من هم همین مودم رو دارم وبا سرعت بیش از 2.4 مگابایت در ثانیه نمی تونم کپی کنم. دلیلش این هست که این مودم که شما گفتید استاندارد G داره که همینطور که دوستان گفتند ماکزیم سرعتی 54 مگا بیت در ثانیه است. برای اینکه سرعت بره بالا باید از مودم نوع N استفاده کنید که از لحاظ تئوری 108 مگابیت در ثانیع قابلیت انتقال دیتا داره.

یک سری مودم هایی هم هستند که روی جعبه نوشه تا 300 مگابیت. اما باید توجه کنید که لپ تاپ شما هم باید همچین مودمی را داشته باشه تا بتونید از این سرعت بالا استفاده کنید.

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...