رفتن به مطلب

مشکل اجرای بازی Assassins Creed Rogue

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

من امروز بازی Assassins Creed Rogue رو دانلود و نصب کردم

دو نسخه ازش موجود بود:

1: CODEX

2: BlackBox

هردو رو دانلود کردم اما موفق نشدم CODEX رو نصب کنم چون موقع نصب میگفت این بازی نصبه درحالی که نصب نیست همه جارو هم چک کردم با هر ترفندیم که فک کنین چک کردم اما هیچ اثری ازش نبود (البته اینم بگم چن روز پیش نصبش کرده بودم البته یه نسخه دیگه از این بازی رو اما آنیستالش کردم)

الان که نسخه BlackBox  رو نصب کردم وقتی رو آیکونش رو دکستاپ کلیک میکنم هیچی نمیاره ینی یه لحظه وارد میشه بعد ازش میاد بیرون در اون چند لحظه هم تصویر سیاه هست و هیچ اتفاقی نمیوفته

به صورت واضح: بعد از کلیک روی آیکون بازی صفحه حدودا 3 ثانیه سیاه میشه و ازش میاد بیرون

چیکار کنم؟

این رو هم اضافه کنم که ویندوزم 10 هست

ویرایش شده توسط victorrrrrrrr
لینک به دیدگاه

خب اول از همه اون نسخه‌ای که نصب داشتید رو دوباره نصب کنید و سپس به کمک نرم‌افزار های حذف کننده مثل your uninstaller تمامی ردپاهای برنامه رو حذف کنید.

بعد از اینکه حذف رو با موفقیت انجام دادید به نصب یکی از این نسخه هایی که دانلود کردی د اقدام کنید.

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، MojArch گفته است :

خب اول از همه اون نسخه‌ای که نصب داشتید رو دوباره نصب کنید و سپس به کمک نرم‌افزار های حذف کننده مثل your uninstaller تمامی ردپاهای برنامه رو حذف کنید.

بعد از اینکه حذف رو با موفقیت انجام دادید به نصب یکی از این نسخه هایی که دانلود کردی د اقدام کنید.

مرسی همینکارو انجام دادم و موفق شدم نسخه CODEX رو نصب کنم اما بازم همون مشکل سیاهی تصویر هست به نظرتون از چی میتونه باشه؟ ویندوز + درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم

اما این دفه یه لحظه تصویر بازی میاد بعد ازش میاد بیرون

لینک به دیدگاه

سخته گفتنش به نظرم میتونه از کرک باشه یه سرچ کنید ببینید که کسی مشکلی مثل شما رو داشته!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...