رفتن به مطلب

لگ زدن کارت گرافیک 1050ti بعد از تست furmark

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید. من یه کارت گرافیک giga 1050ti g1 gaming دارم. حدود یک سال پیش نو بود خریدم. دنبال تست ها برای سلامت کارت گرافیک  بودم که تو اینترنت  خیلی از سایتانرم افزار furmark  رو توصیه کرده بودن .

متاسفانه بعد از تست 1 دقیقه ای کارت 1050ti تو سط این نرم افزار کارت بهم ریخته. قبلا تو هر بازی که میرفتم کارت رو 98٪ عملکرد تا 100٪ میرفت اما الان بهم ریخته و تا 45٪ تا 98٪ در نوسان کامل هست و کارت تو همه بازیا لگ میزنه.

یه تست 1 دقیقه ای همین نرم افزار furmark فقط انجام دادم. پاور هم 750 گرین هست. رو سیستم دیگه هم  امتحان کردم بازم همین مشکل لگ زدن رو داشت.  به نظر شما مشکل از چی هست؟ بفرستم برا گارانتی چه توضیحاتی بدم براشون؟

اینم gpu-z

47k8_111.gif

ویرایش شده توسط raptor22
لینک به دیدگاه

سلام

تست فورمارک یه تست اشغال و غیر استاندارد هست و به کارت فشار الکی میاره 

کارتتون خراب شده و میتونید بفرستین گارانتی 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، The.13east گفته است :

سلام

تست فورمارک یه تست اشغال و غیر استاندارد هست و به کارت فشار الکی میاره 

کارتتون خراب شده و میتونید بفرستین گارانتی 

آیا نرم افزاری  نیست که کارت رو پایدار باهاش کنم حالا چند فریم هم کم بشه مهم نیست.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، raptor22 گفته است :

آیا نرم افزاری  نیست که کارت رو پایدار باهاش کنم حالا چند فریم هم کم بشه مهم نیست.

کارت کلا نیم سوز شده احتمال 90 % و هیچ راهی نداره !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

کارت کلا نیم سوز شده احتمال 90 % و هیچ راهی نداره !

ممنون از شما دوست عزیز. گفتم چون شهرستان هستم و پروسه اینکه برسه گارانتی تهران و برگرده زمان بر میشه اگه راهی هست با چندافت فریم حل کنم مشکل رو که با این اوصاف حتما باید بفرستم گارانتی- ممنون از شما که وقت گذاشتین و پاسخ دادین

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، raptor22 گفته است :

ممنون از شما دوست عزیز. گفتم چون شهرستان هستم و پروسه اینکه برسه گارانتی تهران و برگرده زمان بر میشه اگه راهی هست با چندافت فریم حل کنم مشکل رو که با این اوصاف حتما باید بفرستم گارانتی- ممنون از شما که وقت گذاشتین و پاسخ دادین

تنها چیزی میتونم پیشنهاد بدم که شاید مشکل رو حل کن پاک کردن درایور با ddu و نصب مجدد نسخه جدیده ...

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، The.13east گفته است :

تنها چیزی میتونم پیشنهاد بدم که شاید مشکل رو حل کن پاک کردن درایور با ddu و نصب مجدد نسخه جدیده ...

همین کارو کردم. هم درایور قدیمی ریختم روش هم آخرین آپدیت رو

با نرم افزار  Display.Driver.Uninstaller هم پاک کردم تا ورژن های مختلف رو نصب کنم

این نکته رو هم بگم از بازی بیرون نمیپره و فریز تصویر هم نداره. فقط لگ میزنه تو فواصل زمانی نامشخص

لینک به دیدگاه

اگر گارانتی این کارت رو میگیره و نوش رو براتون میده حتما بفرستید گارانتی. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، raptor22 گفته است :

این نکته رو هم بگم از بازی بیرون نمیپره و فریز تصویر هم نداره. فقط لگ میزنه تو فواصل زمانی نامشخص

شما وقتی این نرم افزار غیر استاندارد رو اجرا میکنید علاوه بر فشار بیش از حد به کارت باعث میشه توان بالایی رو هم از پاورتون بکشه و منبع تغذیه توان خروجیش بیاد پایین(البته در صورت قدیمی بودن و یا اشکالات فنی که از قبل داشته و به یکباره نشون میده وگرنه منبع تغذیه کم کارکرد و بدون اشکال با چنین چیزی خراب نمیشه)

با توجه به توضیحاتی که دادید و بخصوص اگر پاور شما مدت زمانی بیش از دو سال کار کرده حتما توان خروجی پاور رو هم تست کنید

در مواردی کاهش توان خروجی پاور هم میتونه چنین مشکلاتی رو پیش بیاره که خودم به شخصه چنین مشکلی رو تجربه کردم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

شما وقتی این نرم افزار غیر استاندارد رو اجرا میکنید علاوه بر فشار بیش از حد به کارت باعث میشه توان بالایی رو هم از پاورتون بکشه و منبع تغذیه توان خروجیش بیاد پایین(البته در صورت قدیمی بودن و یا اشکالات فنی که از قبل داشته و به یکباره نشون میده وگرنه منبع تغذیه کم کارکرد و بدون اشکال با چنین چیزی خراب نمیشه)

با توجه به توضیحاتی که دادید و بخصوص اگر پاور شما مدت زمانی بیش از دو سال کار کرده حتما توان خروجی پاور رو هم تست کنید

در مواردی کاهش توان خروجی پاور هم میتونه چنین مشکلاتی رو پیش بیاره که خودم به شخصه چنین مشکلی رو تجربه کردم

لعنت به این نرم افزار کذایی و کسی که میگه با این تست کرد.

پاور رو قبل عید خریدم برند ocpt گرین 750 هست و نو هست. با پاور دیگه هم کارت رو امتحان کردم همین مشکل رو داشت.

مطمئنا تو نمایندگی شهرستان ببرم شاید بامبول بازی در بیارن و بگن کارت ایرادی نداره نمیدونم چکا رکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تنظیمات بازیو بیارید پایین ، ویندوز تعویض کنید درایور همیشه نسخه استاندارد بریزید پاور قدرتمندی دارید و مشکلی از سمت اون نیست بقیه مشخصات سیستم چی هست ، هاردتون اسکن کنید و از تبهای hd tune pro اینجا اسکرین بزارید ، شاید بی ربط باشه ولی دفراگ هم بد نیست

بهترین تست هم تایم اسپای و فایر استرایک هستش  فورمارک فشار بیخودی به کارت وارد میکنه و حتی سوختن کارت دیدیم به خاطر فورمارک

مشکلی هستش که سخت بتونید به گارانتی اثبات و تفهیم کنید چون اونا یه تست تصویر و نهایتش همون تایم اسپای اینا میگیرن میگن سالمه و دنبال بهانه هستن از سرشون باز کنن مخصوصا آواژنگ ! که تجربه بدی ازشون دارم !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

تنظیمات بازیو بیارید پایین ، ویندوز تعویض کنید درایور همیشه نسخه استاندارد بریزید پاور قدرتمندی دارید و مشکلی از سمت اون نیست بقیه مشخصات سیستم چی هست ، هاردتون اسکن کنید و از تبهای hd tune pro اینجا اسکرین بزارید ، شاید بی ربط باشه ولی دفراگ هم بد نیست

بهترین تست هم تایم اسپای و فایر استرایک هستش  فورمارک فشار بیخودی به کارت وارد میکنه و حتی سوختن کارت دیدیم به خاطر فورمارک

مشکلی هستش که سخت بتونید به گارانتی اثبات و تفهیم کنید چون اونا یه تست تصویر و نهایتش همون تایم اسپای اینا میگیرن میگن سالمه و دنبال بهانه هستن از سرشون باز کنن مخصوصا آواژنگ ! که تجربه بدی ازشون دارم !

مثلا تو بازی cod ww2 با optimize کردن بخش گرافیکی که تو تنظیمات بازی هست درصد کارکرد گرافیک توسط afterburner  متغیر هست و خیلی کم به سمت 80 درصد به بالا میره. در صورتی که قبل این تست همیشه درصداستفاده 98 تا 100 بود.

سیستم هم اینه

i5 3570

12gig ram ddr3

power green 750 ocpt

هارد رو هم با اکسترنال و اینترنال امتحان کردم فرقی نداره.

دما سی پی یو خیلی خوبه و از 50 بالاتر نمیره در کارکرد 100 درصد

دمای کارت گرافیک هم تا 63 میره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، raptor22 گفته است :

ویندوز تعویض کنید و با بازیهای دیگه هم تست کنید  به گارانتی بگی افت فریم دارم 100 جور بهانه میارن و اثباتش خیلی سخته ، گارانتی آخرین راه چارتون باشه چون زیاد امیدی بهش نیست 

تنظمیات بازی هم توی کمترین مقدار قرار بدید ببینید بازم مشکلی دارین یا نه 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ویندوز تعویض کنید و با بازیهای دیگه هم تست کنید  به گارانتی بگی افت فریم دارم 100 جور بهانه میارن و اثباتش خیلی سخته ، گارانتی آخرین راه چارتون باشه چون زیاد امیدی بهش نیست 

تنظمیات بازی هم توی کمترین مقدار قرار بدید ببینید بازم مشکلی دارین یا نه 

دقیقا معنی گارانتی تو ایران یعنی کشک. آندرکلاک میشه کرد؟ اگه میشه با چه نرم افزاری

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، raptor22 گفته است :

دقیقا معنی گارانتی تو ایران یعنی کشک. آندرکلاک میشه کرد؟ اگه میشه با چه نرم افزاری

بله میشه با msi after burn

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بله میشه با msi after burn

تا حالا انجام ندادم متاسفانه

89i0_1.jpg

الان باید چکار کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، raptor22 گفته است :

تا حالا انجام ندادم متاسفانه

89i0_1.jpg

الان باید چکار کنم؟

همون کور کلاک بیارید پایینتر بعدش تیکو بزنید واسه برگشت به حالت دفالت دکمه رفرش بزنید بغل همون تیک 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

سلام

کارت شما پروتکشن داره وقتی گرم بشه خودش داون کلاک میشه تا خنک بمونه!

از اونور furmark نمیتونه باعث سوختن یا اسیب گرافیک بشه (مخصوصا این کارتهای جدید که محافظ ولتاژ و دما و غیره دارن)

مشکل جای دیگه ایه!

به نظر من یه دور خنک کننده رو بررسی کنید(مخصوصا سرعت چرخش فن ها) البته نمیتونید خمیر حرارتیشو چک کنید چون گارانتی میپره. به نظرم یه دور یک بازی با تنظیمات گرافیکی پایین رو اجرا کنید(خیلی مهم نیست چه بازیی) اگر تو پایین ترین تنظیمات هم کارتتون به دمای بالایی رسید احتمال خرابی خنک کنده هست.

+ موردی هم که دوستمون @elnino99 اعلام کردند رو هم بررسی کنید

اگه کارتتون ایراد داشت حتما حتما برای گارانتی بفرستید

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

یه توصیه کلی:

کلا سراغ تست های بنچمارک نرید واقعا که مثلا چی؟

چند دقیقه میخواین دهن سیستمتون رو سرویس کنید که ببینید کارتتون چه امتیازی میگیره؟ حالا کم یا زیاد ؟ چه فرقی داره همینی که هست چیزی هست که خریدید و امکان تغییرش رو ندارید 

باز هم اگر خیلی کنچکاو هستید بدونید قدرت کارتتون چه قدره بهترین کار اینه که تو یه بازی فریم بگیرید که فشاری به کارتتون نیاد

لینک به دیدگاه

اینم یه gpu-z از کارت

47k8_111.gif

اون قسمت لاود کامل 100 نمیشه... ایا کلا نرمال هست یا مشکل داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...