رفتن به مطلب

راهنمایی جهت راه‌اندازی مادربرد Asus x370

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یک مادربرد ASUS ROG Crosshair VI Hero دارم

الان مشکلی که دارم این مادربردبرای روشن شدن  یک سوکت هشت پین و یک چهار پین می خواهد پاوری که من دارم. گرین ۷۰۰ hp پلاس است.  که یک عدد برق هشت پین دارد که تا الان جرأت نکردم روشنش کنم 

سوال پرسیدم میشه سیستم رو فقط برایم هشت پین روشن کرد در مورد مادربرد گفتند بدون او چهار پین میشه از مادربرد استفاده کرد که البته نباید سپیو رو اورکلاک کرد این جواب گارانتی ماتریکس و مازستا بود گفتند مشکلی ندارد. و در مقابل اون چند نفر گفتند نمیشه روشن کرد که باعث آسیب رسیدن به مادربرد  می شودیکی  از صفحه دفترچه مادربرد برام عکس فرستاد که ایسوس گفته نباید بدون چهار پین استفاده کرد 

دوستان یکی گفت میشه خودت براش یک برق چهار پین درست کرد از pci  بگیری الان من نمی دونم چه کار کنم  هزینه خرید پاور جدید ندارم 

IMG_20190417_181218_432.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من بعید میدونم مشکلی باشه

اون پایین هم نوشته فراموش نکنید 4 و 8 پین رو وصل کنید که در غیر اینصورت سیستم بوت نمیشود

شما  8 پین رو بزنید اگر سیستم بوت شد هیچ مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

سلام

من بعید میدونم مشکلی باشه

اون پایین هم نوشته فراموش نکنید 4 و 8 پین رو وصل کنید که در غیر اینصورت سیستم بوت نمیشود

شما  8 پین رو بزنید اگر سیستم بوت شد هیچ مشکلی نداره

گفت احتمال دارد جواب بده اما بدهد به مشکل بخوره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به مشکل چی بخوری ؟

شما حتی اگر اورکلاک معمولی انجام بدی به مشکل نمیخوری

اون 4 پین برای کسایی هست که میخوان زیر نیترو رکورد بزنن

اگر میترسی بفروشش و یک مادربرد پایینتر بردار که نیاز نباشه هزینه پاور بکنی

یک مبلغی هم دستتو میگیره

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

به مشکل چی بخوری ؟

یک مبلغی هم دستتو میگیره

متاسفانه پیچ شده الان خیلی ضرر می کنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اون 4 پین فقط برای اورکلاک خیلی سنگین استفاده میشه!

حتی برای اورکلاک معمولی اصلا نیازی نیست وصل باشه، این دفترچه مادربرد من هست:

ympw_capture.png

الان من با پاور کولر مستر v750 فقط 8 پین وصل کردم برای سی پی یو 7820x که روی فرکانس 4 گیگاهرتز هست!

اون چهار پین برای اورکلاک سنگین هست و برای کاربران معمولی نیاز نمیشه!

در 1 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سوال پرسیدم میشه سیستم رو فقط برایم هشت پین روشن کرد در مورد مادربرد گفتند بدون او چهار پین میشه از مادربرد استفاده کرد که البته نباید سپیو رو اورکلاک کرد این جواب گارانتی ماتریکس و مازستا بود گفتند مشکلی ندارد. و در مقابل اون چند نفر گفتند نمیشه روشن کرد که باعث آسیب رسیدن به مادربرد  می شودیکی  از صفحه دفترچه مادربرد برام عکس فرستاد که ایسوس گفته نباید بدون چهار پین استفاده کرد

دقیقا ایسوس کجا گفته نباید بدون چهار پین استفاده کرد؟

نمایندگی البته با توجه به اینکه توصیه به اورکلاک نمیکنن یک جواب پیش فرض داده! فقط در صورت اورکلاک سنگین نیاز هست چهار پین وصل کنین...

در 1 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

دوستان یکی گفت میشه خودت براش یک برق چهار پین درست کرد از pci  بگیری الان من نمی دونم چه کار کنم  هزینه خرید پاور جدید ندارم

سعی هم کنید در این وضعیت نابسامانی ارز و قیمت قطعات از این دستکاری ها دوری کنید.

ویرایش شده توسط shadowfax
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، WINNER گفته است :

به مشکل چی بخوری ؟

یک مبلغی هم دستتو میگیره

در 2 ساعت قبل، shadowfax گفته است :

دوست عزیز اون 4 پین فقط برای اورکلاک خیلی سنگین استفاده میشه!

حتی برای اورکلاک معمولی اصلا نیازی نیست وصل باشه، این دفترچه مادربرد من هست:

ympw_capture.png

الان من با پاور کولر مستر v750 فقط 8 پین وصل کردم برای سی پی یو 7820x که روی فرکانس 4 گیگاهرتز هست!

اون چهار پین برای اورکلاک سنگین هست و برای کاربران معمولی نیاز نمیشه!

دقیقا ایسوس کجا گفته نباید بدون چهار پین استفاده کرد؟

نمایندگی البته با توجه به اینکه توصیه به اورکلاک نمیکنن یک جواب پیش فرض داده! فقط در صورت اورکلاک سنگین نیاز هست چهار پین وصل کنین...

سعی هم کنید در این وضعیت نابسامانی ارز و قیمت قطعات از این دستکاری ها دوری کنید.

باتشکر از دوستان با این  گرانی قطعات من هم ترسیدم مادربرد خراب شود از قبل از عید من نتونستم از سیستم استفاده کنم الان اگه من بخواهم رم رو بر روی ۲۴۰۰ فیکس کنم مشکلی پیش نمیاد. انشاالله جمعه سیستم رو روشن می کنم ببینم چی میشه.

البته نوشته‌ها ی مادربرد شما با مادربرد من فرق می کنه و چیزی از فراموشی وصل نکردن نگفته ببخشید برام جای سوال بود صد البته سپیو شما قوی تر از برای من است

ویرایش شده توسط HEGMATANE
لینک به دیدگاه

عزیز دل مادر برد با یک هشت پین هم کاملا بدون مشکل کار خواهد کرد .4 پین برای اورکلاک  هستش

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

باتشکر از دوستان با این  گرانی قطعات من هم ترسیدم مادربرد خراب شود از قبل از عید من نتونستم از سیستم استفاده کنم الان اگه من بخواهم رم رو بر روی ۲۴۰۰ فیکس کنم مشکلی پیش نمیاد. انشاالله جمعه سیستم رو روشن می کنم ببینم چی میشه.

البته نوشته‌ها ی مادربرد شما با مادربرد من فرق می کنه و چیزی از فراموشی وصل نکردن نگفته ببخشید برام جای سوال بود صد البته سپیو شما قوی تر از برای من است

فرکانس رم من هم روی 2400 هست و مشکلی نداره!

بله نوشته های دفترچه ها کمی فرق میکنه ولی در هیچ کدام ننوشته 4 پین حتما باید وصل بشه!

در دفترچه شما نوشته اتصال 4pin/8pin  (یعنی "یا") را فراموش نکنید وگرنه سیستم بوت نمیشه...منظورش این هست که برای بوت حداقل یکی از این کانتکتورها باید وصل باشه!

در دفترچه من نوشته از اتصال 4pin به تنهایی اجتناب کنید (به دلیل مصرف بالای پردازنده های x299) چون ممکن است در استفاده های سنگین مادربورد بیش از داغ بشه!

لینک به دیدگاه

داداش سیستم شما یا یدونه 4 پینم روشن میشه ولی مشکلاونجایی پیش میاد که یخوای از سی پیسو 8 هسته ای با اورکلاک بالا استفاده کنی
شما با 2700ط هم اگه تا 4.3 گیگاهرتز اوررکلاکم کنی یدونه 8 پین برات کافیه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، o0shahin گفته است :

داداش سیستم شما یا یدونه 4 پینم روشن میشه ولی مشکلاونجایی پیش میاد که یخوای از سی پیسو 8 هسته ای با اورکلاک بالا استفاده کنی
شما با 2700ط هم اگه تا 4.3 گیگاهرتز اوررکلاکم کنی یدونه 8 پین برات کافیه

تا الان هم سیستم رو روشن نکردم من با آقای دارابی (مازستا) صحبت کردم گفت میشه استفاده نکنی ولی اورکلاک کنی 

لینک به دیدگاه

در در 28 فروردین 1398 در 18:48، HEGMATANE گفته است :

سلام من یک مادربرد ASUS ROG Crosshair VI Hero دارم

الان مشکلی که دارم این مادربردبرای روشن شدن  یک سوکت هشت پین و یک چهار پین می خواهد پاوری که من دارم. گرین ۷۰۰ hp پلاس است.  که یک عدد برق هشت پین دارد که تا الان جرأت نکردم روشنش کنم 

IMG_20190417_181218_432.jpg

عزیز نیازی نیست اون 4 پین را بزنی اون 4پین برای فاز های اضافه برای اورکلاک هست مثلا اگه مادربرد شما 16 فاز داشته باشه 4 فاز اون برای اورکلاک هست و اون 8 پین برای 12 فاز دیگه هست. و اون 12 فاز حتی برای اورکلاک در حد معمولی کاملا جوابگو هست و نیازی به اون 4 پین ندارید. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، zen گفته است :

عزیز نیازی نیست اون 4 پین را بزنی اون 4پین برای فاز های اضافه برای اورکلاک هست مثلا اگه مادربرد شما 16 فاز داشته باشه 4 فاز اون برای اورکلاک هست و اون 8 پین برای 12 فاز دیگه هست. و اون 12 فاز حتی برای اورکلاک در حد معمولی کاملا جوابگو هست و نیازی به اون 4 پین ندارید. 

با تشکر از همه دوستای من الان می توانم سپیو ۲۶۰۰ رو تا ۴ اورکلاک کنم ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...