رفتن به مطلب

سوال در مورد تفاوت پاورهای OCDG و ‌OCPT

Recommended Posts

سلام

دوستان من به تازگی یک پاور 850ocpt بستم روی سیستمم، بعدا متوجه شدم سری ocdg هم وجود داره که جدیدتر از اون هست، سوالم اینه که تفاوت این دو سری چیه و اینکه آیا ارزش داره که پاور رو ارتقا بدم به سری ocdg؟ 

ویرایش شده توسط alish1992
لینک به دیدگاه

پاور OCDG واتیجشون بالاتره، مدل 850 واتی ندارند.

برتریشون به دلیل استفاده از یک چیپ کنترلر در حفظ قدرت ریل های خروجیه، و عکس العمل سریعتری برای تنظیم واتیج خروجی دارند.

همه ی اینها به کنار، مدل 850OCPT یکی از بهترین پاورهایی بوده که تا به حال داشتم هیچ مشکلی نداره. با خیال راحت استفاده کنید.

• لایک 3
لینک به دیدگاه

تکنولوژی سری ocdg بالاتره.

اما من هم 750ocpt دارم و کامل راضی هستم.احتیاج به ارتقاء نیست

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در در 31 فروردین 1398 در 00:15، M-yousef گفته است :

ایشالا یه سیستم غول ببندی پاور 1000 وات بخواد 

اون موقع ارتقاعش بده

مشکلی تو تامین توان مورد نیاز سیستم و مخصوصا امنیت قطعات ایجاد نمیکنه؟ حتی در اورکلاک

لینک به دیدگاه

در در 30 فروردین 1398 در 15:36، alish1992 گفته است :

سلام

دوستان من به تازگی یک پاور 850ocpt بستم روی سیستمم، بعدا متوجه شدم سری ocdg هم وجود داره که جدیدتر از اون هست، سوالم اینه که تفاوت این دو سری چیه و اینکه آیا ارزش داره که پاور رو ارتقا بدم به سری ocdg؟ 

هر دو سری OCPT ,, OCDG پاورهای گرین در رنج توان خودشون جزء منابع تغذیه سوئیچینگ رده بالا و به اصطلاح Premium محسوب می شوند. از نظر ساختار کلی و توپولوژی های به کار رفته در بخش ورودی و خروجی هر دو سری شباهت های زیادی به هم دارند. برای مثال:

• توپولوژی بخش ورودی هر دو سری Half-bridge هست و  مبدل های LLC Resonant  به تحقق ZVS و افزایش بازدهی در این بخش کمک می کنند.
  • توپولوژی بخش خروجی هر دو مدل Synchronous Rectification هست و مبدل های DC to DC باعث افزایش دقت ولتاژ های خروجی و پشتیبانی پاور از Zero Load و افزایش پایداری در Cross-Load می شود.
  • هر دو سری به فن های فوق االعاده کم صدا و بادوام FDB مجهز هستند.
  • بازدهی مصرف انرژی هر دو سری بسیار بالا و دارای استاندارد 80PLUS Platinum هستند.
  • هر دو سری دارای 130 ماه (10 سال و 10 ماه) گارانتی هستند.

اما سری OCDG علاوه بر تمامی این موارد به یک تراشه میکروکنترلر هوشمند و بسیار پرسرعت مجهز شده که عملکرد این سری رو در اغلب تست ها خارق العاده میکنه. در واقع پاورهای سری OCDG در زمره پاورهای دیجیتال حال حاضر بازار PC طبقه بندی می شوند.

OCDG_Digitally_PSU_45.jpg

این میکروکنترلر ارزشمند این قابلیت ها رو برای این سری به ارمغان آورده:

• افزودن قابلیت Digital Double Feedback که سرعت عکس العمل بخش های مختلف رو در برابر تغییرات ولتاژ ورودی و تغییرات بار بر روی خروجی به طرز خارق العاده ای افزایش داده و باعث بهبود عملکرد پاورهای در تست های Transient Response (پاسخ گذرا) یا همان تغییرات بسیار سریع بار در خروجی می شود.
  • افزودن قابلیت (DVR (Digital Voltage Regulation که سبب تثبیت بسیار بالای سطح ولتاژهای خروجی در حدود کمتر از (%1) می شود.
  • کنترل سرعت فن به صورت تمام دیجیتال انجام میشه و ما برای هوشمندتر شدن هر چه بیشتر policy های متعدد و متنوعی رو در شرایط مختلف پیش بینی کردیم تا پاور به صورت کاملاً خودکار نوع استفاده کاربر از سیستم رو تشخیص بده (گیمینگ/ ماینینگ) و سرعت فن رو برای داشتن حداقل نویز صوتی و یا حداکثر کارایی خنک سازی تنظیم کنه.
  • به لطف کنترل دیجیتال ، پروتکشن های پاور در این سری  فوق العاده دقیق تر و سریع تر از مدل های آنالوگ انجام میشه.
  • این سری به ترانسفورماتورهای نسل جدید مجهز به سیم پیچ تخت مجهز شده اند که مشابه اون در تنها در پاورهای صنعتی و مدرن طراحی 2018 به بالا مشاهده میشه. این نوع ترانسفورماتورها دارای تشعشعات الکترومغناطیسی  و اثر پوستی به مراتب کمتر و در نهایت بازدهی مصرف انرژی بسیار بیشتر از ترانسفوماتورهای معمولی هستند.
  •  در بخش ورودی مدل های 1200W و 1350W این سری از دو عدد خازن  820uF فوق العاده گران قیمت و کم یاب سری MXK کمپانی ژاپنی Rubycon استفاده شده. این خازن ها به دلیل قیمت به مراتب بالاتر نسبت به خازن های مشابه مثل MXG و MXH به صورت محدود و سفارشی تولید می شوند و کمپانی گرین جزو معدود شرکت هایی هست که از این سری خازن ها در منابع تغذیه سوئیچینگ استفاده کرده.

به صورت کلی پیاده سازی اغلب مواردی که به اون اشاره شده در پاورهای با رنج توان کمتر از 1000W تحت هیچ شرایطی چه برای تولید کننده، عرضه کننده و حتی مشتری نهایی صرفه اقتصادی نداره و قیمت تمام شده پاورهای با رنج توان کمتر رو بیش از %30 افزایش میده. از سوی دیگر رنج تغییرات پارامترها و حد و اندازه های اون ها در پاورهای با توان کمتر از 1000W به گونه ای هست که نیازی به استفاده از تکنیک های مانند کنترل دیجیتال و قطعات فوق العاده خاص و البته گران قیمت مشاهده نمیشه.

در 12 ساعت قبل، alish1992 گفته است :

مشکلی تو تامین توان مورد نیاز سیستم و مخصوصا امنیت قطعات ایجاد نمیکنه؟ حتی در اورکلاک

همانطور که عرض کردم هر دو سری OCPT و OCDG در رنج توان های خودشون جزو بهترین پاورهای گرین محسوب می شوند و حتی در سخت ترین شرایط ممکن هم کار خودشون رو به نحو احسنت انجام می دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویژگی های این دو سری پیشنهاد می کنم این مطالب رو با دقت مطالعه بفرمایید: 

http://www.green.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/tabid/91/ArticleId/336/-OCDG.aspx

http://www.green.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/tabid/91/ArticleId/305/-OCPT.aspx

• لایک 6
لینک به دیدگاه

سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید لطفا

منم یه  پاور 750 گرین دارم الان یه مدته فنش  تقریبا  یکساعت یکبار خاموش میشه چند دقیقه  بعد روشن میشه ،میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali.kb گفته است :

منم یه  پاور 750 گرین دارم الان یه مدته فنش  تقریبا  یکساعت یکبار خاموش میشه چند دقیقه  بعد روشن میشه ،میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم؟

سلام.

مدل دقیق پاور چیه؟

پشت پاور چند تا کلید وجود داره؟

لینک به دیدگاه

سلام

این 👇مدل پاورمه

منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل  GP750B-HP

https://www.digikala.com/product/dkp-34610/منبع-تغذیه-کامپیوتر-گرین-مدل-gp750b-hp

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ali.kb گفته است :

سلام

این 1f447.pngمدل پاورمه

منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل  GP750B-HP

https://www.digikala.com/product/dkp-34610/منبع-تغذیه-کامپیوتر-گرین-مدل-gp750b-hp

تصور می کنم بیش از حدود 8 سال از عمر پاور شما میگذره. این مدل فاقد حالت Fan-Less هستش و توقف فن تحت هر شرایطی میتونه به دلیل تجمع گرد و خاک و یا معیوب شدن بلبرینگ فن باشه.

در صورت نیاز جهت سرویس پاور می تونید به گارانتی گرین مراجعه کنید.

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، ali.kb گفته است :

پاور رو عوض کن این دیگه پیرمردی شده برای خودش، یکی جدید بگیر.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...