رفتن به مطلب

فروش لپتاپ asus n550jk

Recommended Posts

cpu: Intel Core i7-4700HQ
Graphics adapter NVIDIA GeForce GTX 850M 4g
Display15.6 inch 16:9, 1920 x 1080 pixel, glossy: yes
صفحه نمایش تاچ هست
1 ترا هارد hdd 
240 gb هارد ssd کینگستون uv 500 با سرعت بالا و 50 ماه گارانتی داره که تازه روی لپتاپ انداخته شده
16 گیگ رم 
لپتاپ از هر نظر کاملا سالم و تمیز باتری لپتاپ سالم و بدنه کاملا سالم 
ساب بوفر و شارژر کاملان سالم 
ویندوز اورجینال 10 روی لپتاپ هست 
بازی اساسین کرید ادیسه را بین 20 تا 30 فریم بهم میده
و بازی تای تان فال 2 و بتلفیلد وی هم به اسونی اجرا میکنه.
و لپتاپ کیبوردش کاملا فارسی نیست و عربیه از اون طرف برام اوردن 
و به دلیل هارد ssd دیویدی رام نداره که باز شده و اگر خواستید میتونم اونم بهتون بدمت کاملا سالم.
قیمت هم 10 تمان

با قیمت پایین تر از این همچین لپتاپی توی بازار گیرتون نمیاد البته به مشتری خوب تخفیف هم میدم. قدرت لپتاپ در اجرای برنامه های گوناگون عالیه.

20190421_101923.jpg

N550JK_01.jpg

20190421_101824.jpg

ویرایش شده توسط ATA313
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نام‌ کاربری همراه با تاریخ دست نویس کنار خود کالا پیوست کنید اگه نه تاپیکتون حذف میشه. همچنین جهت اطلاع مشابه این لپتاپ توی همین انجمن بین ۸ تا ۹ تومن فروخته شده با مشخصلت بالاتر. قیمت رو پیشنهاد میکنم اصلاح کنید ، البته صاحب اختیار هستید. موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

دوست عزیز نام‌ کاربری همراه با تاریخ دست نویس کنار خود کالا پیوست کنید اگه نه تاپیکتون حذف میشه. همچنین جهت اطلاع مشابه این لپتاپ توی همین انجمن بین ۸ تا ۹ تومن فروخته شده با مشخصلت بالاتر. قیمت رو پیشنهاد میکنم اصلاح کنید ، البته صاحب اختیار هستید. موفق باشید.

سلام خسته نباشید اینکه میفرمایید با مشخصات بالا تر شاید لپتاپ دیگه ای بوده .این لپتاپ و مدل اخرش همین که فاقد هارد ssd هم هست و هارد من خودم روش انداختم که 630 فقط قیمت هارد شد که قیمت براکت و با دست مزد بالای 750 پام در امد و اینکه شما تشریف ببرید یه لپتاپ با قیمت 8 تمن که مثل این باشه تمام فلزی صفحه نمایش تاچ full hd وcpu  i7  و16 ram و 240 g ssd  و گرافیک  خوب با برند خوب مثل asus  به من نشون بدید بله بنده قیمت خیلی پایین تر میزنم. عکس ها هم تغییر کرد موفق باشید.

تفاوت قیمت یک مدل لپتاپ با همه چیز یکسان و فقط هارد ssd شون فرق داره که یکی 128 ودیگری 256 چیزی نزدیک به 1/640/000 تمن هست مدل لپتاپ هم lenovo Y 530

لینک به دیدگاه

سلام درخواست بده بزارنش تو بازارچه تاپیکو،جا اشتباه گذاشتیش

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام درخواست بده بزارنش تو بازارچه تاپیکو،جا اشتباه گذاشتیش

دوست عزیز بع کجا باید در خواست بدم؟ من تازه این جا امدم ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ATA313 گفته است :

سلام خسته نباشید اینکه میفرمایید با مشخصات بالا تر شاید لپتاپ دیگه ای بوده .این لپتاپ و مدل اخرش همین که فاقد هارد ssd هم هست و هارد من خودم روش انداختم که 630 فقط قیمت هارد شد که قیمت براکت و با دست مزد بالای 750 پام در امد و اینکه شما تشریف ببرید یه لپتاپ با قیمت 8 تمن که مثل این باشه تمام فلزی صفحه نمایش تاچ full hd وcpu  i7  و16 ram و 240 g ssd  و گرافیک  خوب با برند خوب مثل asus  به من نشون بدید بله بنده قیمت خیلی پایین تر میزنم. عکس ها هم تغییر کرد موفق باشید.

تفاوت قیمت یک مدل لپتاپ با همه چیز یکسان و فقط هارد ssd شون فرق داره که یکی 128 ودیگری 256 چیزی نزدیک به 1/640/000 تمن هست مدل لپتاپ هم lenovo Y 530

خود من asus n501jw که تمام فلزی هست و بهتر از اینه با صفحه 4k تاچ و رم ۱۲ و گرافیک 960 ۴ گیگ با ssd ۲۵۶ و هارد ۱ ترا رو فروختم ۹ تومن البته همراه با گارانتی و جعبه. واسه خودتون میگم اگه نه که واسه من فرقی نداره.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ATA313 گفته است :

دوست عزیز بع کجا باید در خواست بدم؟ من تازه این جا امدم ممنون میشم راهنمایی کنید

@Hamed حامد جان لطفا تاپیک دوست عزیزمون رو منتقل کنید به بازارچه ، تازه عضو شدن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...