رفتن به مطلب

کانورت سیو بازی کرک شده به اصلی (UPLAY)

RED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام چند سیو مهم از بازی Assassin's Creed Unity دارم. با شنیدن خبر رایگان شدن این بازی در UPLAY این بازی رو از اونجا دریافت کردم. ولی مشکلی که دارم سیو های بازی رو نمیدونم چجوری به اصلی تبدیل کنم.

سیو های بازی کرک شده رو در پوشه C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames کپی کردم ولی کار نکرد.راه حلی دارید؟

لینک به دیدگاه

این مشکل رو بعید میدونم بتونید حل کنید چون پروسه استارت خوردن بازی هیچ وقت توی سرور ubi ثبت نشده 

پیشنهاد من اینه که یه بار بازی رو با اسمی که بار اول کرکی بازی کردید شرو کنید و بعد به صورت افلاین سیو ها رو جابه جا کنید شاید عمل کنه اگر نکنه بعید میدونم اقا فرجام گلم بتونه کمکی کنه ... 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

مشکل اول  اینه که متد سیو در نسخه کرکی بلکل با نسخه اوریجینال متفاوت هست(در مورد بازیهای یوبیسافت منظورمه ، مگرنه این مشکل واقعا خیلی خیلی کم پیش میاد در مورد بازی های دیگه ، شاید یکی دو مورد توی 100 تا بازی) ، حتی فرمت فایل ها ، چینش فایل های سیو ، تعدادشون و محتویاتشون متفاوت هست با نسخه اصلی ، تازه در بازی های اخیر یوبیسافت ، بین نسخه های کرکی  codex با CPY هم تفاوت وجود داره...

screen001.thumb.jpg.3aaf9ccdd3c4d3aa0fa2fc32cc05e843.jpg

در عکس بالا سه مدل مختلف سیو های یک بازی! یعنی AC origins رو میبینید ، به ترتیب از بالا ، نسخه codex و CPY و نسخه اوریجینال ، در مورد Unity هم به احتمال زیاد همین مسئله وجود داره(چون در سه نسخه اخیر که اینطور بود) ، گرچه خاطرم نیست چه گروههایی کرکش کرده بودن ،

در کل در مورد این بازی های یوبیسافت بین دو نسخه کرکی  سیوها رو میشه سازگار کرد(روش ها رو معمولا ریپرها مینویسن توی سایت هاشون ، مثلا در آخرین ریپک فیتگرل از بازی اسسین کرید اوریجینز توضیح داده شده که مثلا این نسخه کدکس هست و برای سازگاری سیو های CPY باید چه کارهایی انجام بدید) ، سیو های نسخه اصلی رو  هم میشه به نسخه کرکی (صرفا به CPY ) خوروند ، اما از کرکی به اصلی نه... دلیلش هم اینه که در برابر هر فایل سیو در نسخه اصلی (که مثلا توی عکس بالا 4 فایل سیو هستند و هر 4 تاش تازه مربوط به یک تک اسلاتِ سیو هستن ، یعتی به ازای هر اسلاتِ سیو در بازی های یوبیسافت 4 تا فایل بهتون میده) یک فایل به نام save.upload وجود داره که هیچی توش نیست، اونها شناسه های آنلاین و غیر قابل ویرایش هر کدوم از فایل های سیو هستند و آنلاین validate میشن ، معنیش اینه که نه تنها سیو ها باید آنلاین Validate بشن بلکه برای هر اسلاتِ سیو 4 تا فایل باید validate بشن ! عملا امکان دستکاری در این پروسه به شدت غیرممکنه.

در اینجور بازی های یوبیسافت شما حتی نمیتونید فایل های سیو یک اکانت دیگه رو روی یک اکانت دیگه اجرا کنید(در اسسین کرید اوریجین و اودیسه و سیندیکیت که اینطور بود اما در فارکرای میشد سیوهای دیگران رو ادامه داد) ، حتی با ویرایش فایل های سیو و دادن کاستومر آیدی جدید به فایلها هم نمیشد از یک سیو در دو اکانت استفاده کرد چون فایل های سیو بطور آنلاین validate میشن ، یعنی اگر من یکی از بازیهای اسسین کرید  اخیر رو مثلا روی یک اکانت اشتراکی بازی کرده باشم و سیو هاش رو هم نگه داشته باشم نمیتونم وقتی خودم بازی رو توی اکانت خودم میخرم از روی سیو هام  ادامش بدم ( این مورد دقیقا برای من پیش اومده بود و دلیل اینکه این قضیه رو این همه پیگیری کرده بودم همینه)... دلیل این یکی مورد از سمت یوبی سافت اینه که همه چیز در این بازیا پولی شده ،دوست ندارن همه ایتم ها بین کاربر های قانونی به وسیله سیو ها share بشه...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...