رفتن به مطلب

مشاوره در خرید و مقایسه سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من یه سیستم ddr3 دارم و قصدم کوچ کردن به ddr4 هست

الان یه i5 4670 k دارم ولی هر چی تو سایت user bench mark نگاه میکنم میبینم که از اکثر این cpu های نسل جدید حتی قوی تر هستش

میخواستم بدونم نظر  شما چی هست من با 6500 و 7500 مقایسه کردم از این ها هم قوی تر بود

انگار فقط 8400 قوی تر هستش 

و اینکه مادر بورد z87 k دارم و رم 8 باس 2400 و یه گرافیک 1060 زوتاک دارم 

می خواستم ببینم نظر شما چیه و پیشنهادتون واسه یه سیستم i5 نسل 7 یا 8 چیه 

ویرایش شده توسط atsoo.20
لینک به دیدگاه

سلام

فقط نسل هشت ارزش داره اونم نه زیاد . برا بازی همین 1150 عالی هست

من بودم یه رم دیگه اضافه می کردم 16

در 18 دقیقه قبل، atsoo.20 گفته است :

با سلام

الان یه i5 4670 k دارم ولی هر چی تو سایت user bench mark نگاه میکنم میبینم که از اکثر این cpu های نسل جدید حتی قوی تر هستش

میخواستم بدونم نظر  شما چی هست من با 6500 و 7500 مقایسه کردم از این ها هم قوی تر بود

یه ssd 240

گرافیک رو نهایت ارتقا می دادم

لینک به دیدگاه

مادربرد و سی پی یو های اینتل خیلی قیمت گذاری بدی دارن ئ اصلا ارزش خرید ندارن 

شما میتونید به جای 8400 یه رایزن 1600 بردارید که خیلی قوی تر هست و اورکلاک هم میشه 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، atsoo.20 گفته است :

با سلام

من شرایطم شبیه شما بود

8400 خوبه ولی شما میتونید یک 4790k بگیرید که قدرتش با 8400 تقریبا یکی هست.حتی برای شبیه ساز ها (که با یک هسته کار می کنند) بهتر هست

اختلاف سی پی یو خودتون و 4790k حدود 1.5 میلیون هست + 8 گیگ رم دیگه هم  بگیرید حدود 800 میشه + و گرافیک را به 1070 یا حتی 1070ti ارتقا بدید

تاثیرش خیلی بیشتر از این هست که سی پی یو را عوض کنید

اگر هم اصرار به ارتقا دارید زیر 8700 فکر نکنید که با بودجه شما خیلی همخونه نداره و باید به فکر بیشتر کردن بودجه باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، atsoo.20 گفته است :

با سلام

بودجتون چقدره ؟ چه رزلوشنی بازی میکنید ؟

سیستم الانتون واسه بازیهای روز کافیه فقط رم تو بعضی بازیها شاید کم بیاد که با ارتقا به 12 یا 16 حل میشه ولی رفته رفته ضعف پردازنده های سری هازول نمایان میشه خودم 4460 دارم که اگه درست یادم باشه توی بازی اویل 2 حدود 80% زیر لود بود که نشونگر پایان عمر این پردازنده واسه گیمینگ الترا هستش که تو بازیهای پردازنده محور مثل اساسین اودیسه به 100% هم میرسه 

شما بودجتون بفرمایید و نمیدونم فروش سیستم الانتون چقدر دستتون میگیره که به غیر گرافیک و هارد بقیه باید تعویض بشن البته اگه پاور خوبی داشته باشید میشه فعلا از تعویضش چشم پوشی کرد اما بهتره نو بگیرید که سرحال باشه و بتونه سیستمو مرتب و منظم تغذیه کنه 

اگه تصمیمتون برای تعویض قطعی شد سراغ سری 6 و 7 هزار نرید که از رده خارج شدن سری 8 و 9 اینتل که پیشنهادم ارتقا هستش چون آینده قیمتها معلوم نیست پس بهتره همین الان اقدام به ارتقا به سری 8 یا 9 هزار یا رایزن کنید که البته واسه گیمینگ اینتل پیشنهاد میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...