رفتن به مطلب

بدست اوردن پسورد وین 7

Ashkan.teh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من پسورد صفحه ی ولکام که میاد رو فرامش کردم چیکار کنم تا بیاد؟

لینک به دیدگاه

متاسفانه در Microsoft Windows تقریبا راه های زیادی برای بازیابی رمز عبور فراموش شده Adminstrator وجود دارد که ما در این مقاله به یکی از بارزترین روش ها اشاره می کنیم. اگر شما دسترسی به حساب کاربری خود و Administrator را از دست داده اید و نمی دانید که چه باید کرد، مقاله زیر را دنبال کنید.

قبل از شروع و شرح این روش توصیه می کنیم که پس از ورود دوباره به حساب کاربری Administrator خود و دسترسی کامل به سیستم، توسط خود ویندوز یک Password Recovery Disk تهیه کنید تا از این به بعد در صورت فراموش کردن رمز عبور، براحتی و بدون هیچ برنامه ی اضافی رمز عبور خود را بازیابی کنید. این توصیه برای مدیران شبکه ها و کلیه کاربرانی که اطلاعات مهمی در سیستم خود دارند پیشنهاد می شود.

مزیت این روش به دیگر روش های موجود (برای بازیابی رمز عبور) این است که به برنامه ی جانبی نیاز ندارد و با استفاده از امکانات خود ویندوز و CD/DVD نصب ، می توان رمز عبور را بازیابی کرد. اما نکته ای قابل ذکر است که برای استفاده از این روش باید System restore فعال باشد و باید یک Restore Point، قبل از عدم دسترسی به حساب کاربری، در سیستم ایجاد شده باشد!

برای شروع CD/DVD نصب ویندوز ویستا یا ۷ را رایانه قرار دهید و سیستم را restart کنید. در هنگام بوت ، و نمایش تصویر زیر ، دکمه Enter را بزنید تا وارد محیط نصب ویندوز شوید.

0008296%20%281%29.jpg

اگر CD/DVD ویندوز ویستا یا ۷ خود را ندارید، باید وارد تنظیمات پیشرفته بوت (Advanced Boot Options) شوید و سپس گزینه Repair your computer را اجرا کنید.

0008296%20%282%29.jpg

در این مرحله، زبان، زمان و فرمت فعلی سیستمتان را انتخاب کنید و دکمه Next را زنید تا به مرحله بعدی بروید. اگر شما نصب کننده ویندوز را با CD/DVD بوت کرده باشید، در این مرحله شما گزینه Repair your computer را خواهید دید.

0008296%20%283%29.jpg

سپس سیستم عاملی که قصد تعمیر آن را دارید، از لیست انتخاب کنید. ( همان سیستم عاملی که رمز عبور آن را فراموش کرده اید را انتخاب کنید )

0008296%20%284%29.jpg

در این مرحله بر روی گزینه System Restore کلیک کنید و یک Restore Point را انتخاب کنید و صبر کنید تا مراحل به اتمام برسد. مطمئن شوید که Restore Point که انتخاب کرده اید، قبل از عدم دسترسی به حساب کاربری Adinistrator باشد تا بتوان آن را بازیابی کرد.

.

0008296%20%285%29.jpg

با پشت سر گذاشتن مراحل بالا رمز عبور شما به حالت قبلی بازیابی شده است و براحتی میتوانید وارد محیط کاربری خود در ویندوز شوید

در ویندوز xp

karkan.ir_0192.jpg

اگر شما پسورد ویندوز XP خود را فراموش کردید و چون ویندوز شما راه اندازی نمی شود قصد دارید دوباره آن را نصب کنید دست نگهدارید .( یا اگر می خواهید وارد ویندوز دوستانتان شوید و حال اونارو بگیرید ) با ترفند زیر می توانید کلمه رمز را از ابتدای بارگذاری ویندوز حذف نمایید:

برای اینکه پسورد ویندوز XP را رد کرده و وارد سیستم شوید، زمانی که صفحه welcome آمد، ۲ بار Alt+Ctrl+Delete را بزنید.دراین هنگام پنجره انتخاب کاربر باز میشود.

حال در قسمت login name کلمه administrator را تایپ کنید و جای پسورد را خالی بگذارید و براحتی وارد ویندوز شوید .بکنید!!! از جمله تغییر و یا حذف کلمه رمز

در واقع شما با اکانت ادمین (مدیر ویندوز) وارد سیستم شده اید و هر کاری که دلتان بخواهد میتوانید

لینک به دیدگاه

راه ساده تری نداره؟ مثل xp که ctrl+alt+deleteرو میزدی بعد administrator مینوشتی و...

من الان تو ویندوزم pc رو خاموش کنم باید رمز بزنم از تو ویندوز نمیشه برش داشت؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون کاری که شما میگی هم راه مبارزش هست که دیگه با administrator باز نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دانیال جان منظورت administartor Password هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دانیال جان منظورت administartor Password هست ؟

بله میشه از داخل رجیستری عوضش کرد تا کسی دیگه اونطوری وارد نشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راه ساده تری نداره؟ مثل xp که ctrl+alt+deleteرو میزدی بعد administrator مینوشتی و...

من الان تو ویندوزم pc رو خاموش کنم باید رمز بزنم از تو ویندوز نمیشه برش داشت؟

یه CMD با دسترسی ادمین اجرا کن توش تایپ کن :

"Net User user pass"

به جای user اسم کاربری و به جای pass هم پسورد جدید.

لینک به دیدگاه

یه CMD با دسترسی ادمین اجرا کن توش تایپ کن :

"Net User user pass"

به جای user اسم کاربری و به جای pass هم پسورد جدید.

کجا باید این کارو کرد؟

لینک به دیدگاه

خب مشکل اینجاست که من پشت صفحه welcome هستم و رمز ویندوزمو ندارم بعد اونوقت چطور می شه cmd باز کرد ؟ تو ویندوز دیگه هرکی می تونه...

:p

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای این کار هم راه آسونی هست ;)

پست قبلی من در مورد تغییر پسورد ویندوز 7

لینک به دیدگاه

خب مشکل اینجاست که من پشت صفحه welcome هستم و رمز ویندوزمو ندارم بعد اونوقت چطور می شه cmd باز کرد ؟ تو ویندوز دیگه هرکی می تونه...

:p

8-} 8-}

لینک به دیدگاه

برای این کار هم راه آسونی هست ;)

پست قبلی من در مورد تغییر پسورد ویندوز 7

واقعا دستتون درد نکنه

البته من روزمو فراموش نکردم اما چند وقت قبل سر همین موضوع ضایع شدم. برای همین این تاپیکو پیگیری کردم.

شما هم کارت درسته بعضی چیزارو که کسی بلد نیست خوب بلدی ( قبلا هم تو پارتیشن بندی هارد لپ تاپ که مشکل داشتم یکی از پست هاتون کارمو راه انداخت )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...