رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ماینینگ

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

یکی از دوستان بنده راجب شروع کار استخراج بیت کوین و ... با دستگاههای مربوطه ازم سوال کرد و بنده چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم گفتم از شما کمک بگیرم

1-حداقل سرمایه واسه شروع کار چقدره ؟

2-نیاز به برق 3 فاز ، برق صنعتی و .. هست ؟

3-برگشت سرمایه چقدر طول میکشه ؟ ارزششو داره ؟

4-ماهی چقدر میشه درامد داشت ؟

5-عمر این دستگاهها چقدره ؟

6- هر چند وقت یکبار هزینه تعمیر و تعویض دستگاه میخواد ؟

کلا هر راهنمایی که میدونید دریغ نکنید

پیشاپیش تشکر از دوستانی که وقت میزارن و جواب میدن 

@TechBaMohsen

لینک به دیدگاه

سلام. اگر سوالتون در مورد اسیک هست:
۱. الان حداقل سرمایه برای شروع کار حدود چهارملیون تومان هست که پول لازم برای خرید یک دستگاه M3 هست. این دستگاه رو الان زیاد تو سایتها و کانالهای فروش می بینید چون قیمت کمی داره اما متاسفانه برق بسیار زیادی مصرف می کنه. چیزی در حدود ۱۰-۱۱ آمپر! 
۲. اگر تعداد بالا بخواهید کار کنید بله صددرصد برق سه فاز نیاز خواهید داشت. منظورم از تعداد بالا همون تعداد دو تا به بالا هست...
۳. الان برگشت سرمایه با احتساب سختی و قیمت ها بسته به هزینه های برق (که از خرداد ماه برای پرمصرف ها چیزی در حدود ۲۵درصد افزایش رو خواهیم داشت) و غیزه میشه گفت از پنج شش ماه تا نه ماه . البته نمیشه این رو هم با قطعیت گفت. چون هر لحظه امکان داره دستگاهی وارد بازار بشه که قدرت بسیار زیادتری داشته باشه و همه محاسبات رو بهم بزنه. سختی رو بالا ببره. و در نتیجه اصلا داشتن این دستگاهها صرف نکنه. حالا بحث قیمت دلار هم یک طرف هست. از اون مهم تر قیمت خود بیت کوین هست. پس نمیشه قطعی نظر داد. 
۴. درآمد ماهانه هم به خیلی چیزها بستگی داره. مدل دستگاه. تعداد دستگاه. نوع و هزینه ای که روی برق مصرف میشه. قیمت بیت در اون ماه. 
۵. عمر دستگاهها معمولا زیاد هست مخصوصا اگر دمای محیطشون مناسب باشه. اما مساله مهمتر کارآیی و بصرفه بودن دستگاهها هست. چون مصرف برق این دستگاهها زیاده بعد از مدتی که دستگاههای جدید میان عملا یه مدتی فقط پول برق خودشون رو درمیارن و بعد از اون هم وارد فاز جدیدی میشه که دیگه پول برقش رو هم درنمیاره و در این موقع هست که حتی با وجود اینکه کار می کنه دیگه دور می اندازنش.
۶. معمولا اگر نگهداری تو محیط بی گردوخاک و دمای مناسب انجام بشه تعمیر یا تعویضی نمی خواد.

تمامی این موارد در مورد اسیک ها و انت ماینرها بودن. در مورد ریگ های گرافیکی کلا همه چیز فرق می کنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 46 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

سلام. اگر سوالتون در مورد اسیک هست:
۱. الان حداقل سرمایه برای شروع کار حدود چهارملیون تومان هست که پول لازم برای خرید یک دستگاه M3 هست. این دستگاه رو الان زیاد تو سایتها و کانالهای فروش می بینید چون قیمت کمی داره اما متاسفانه برق بسیار زیادی مصرف می کنه. چیزی در حدود ۱۰-۱۱ آمپر! 
۲. اگر تعداد بالا بخواهید کار کنید بله صددرصد برق سه فاز نیاز خواهید داشت. منظورم از تعداد بالا همون تعداد دو تا به بالا هست...
۳. الان برگشت سرمایه با احتساب سختی و قیمت ها بسته به هزینه های برق (که از خرداد ماه برای پرمصرف ها چیزی در حدود ۲۵درصد افزایش رو خواهیم داشت) و غیزه میشه گفت از پنج شش ماه تا نه ماه . البته نمیشه این رو هم با قطعیت گفت. چون هر لحظه امکان داره دستگاهی وارد بازار بشه که قدرت بسیار زیادتری داشته باشه و همه محاسبات رو بهم بزنه. سختی رو بالا ببره. و در نتیجه اصلا داشتن این دستگاهها صرف نکنه. حالا بحث قیمت دلار هم یک طرف هست. از اون مهم تر قیمت خود بیت کوین هست. پس نمیشه قطعی نظر داد. 
۴. درآمد ماهانه هم به خیلی چیزها بستگی داره. مدل دستگاه. تعداد دستگاه. نوع و هزینه ای که روی برق مصرف میشه. قیمت بیت در اون ماه. 
۵. عمر دستگاهها معمولا زیاد هست مخصوصا اگر دمای محیطشون مناسب باشه. اما مساله مهمتر کارآیی و بصرفه بودن دستگاهها هست. چون مصرف برق این دستگاهها زیاده بعد از مدتی که دستگاههای جدید میان عملا یه مدتی فقط پول برق خودشون رو درمیارن و بعد از اون هم وارد فاز جدیدی میشه که دیگه پول برقش رو هم درنمیاره و در این موقع هست که حتی با وجود اینکه کار می کنه دیگه دور می اندازنش.
۶. معمولا اگر نگهداری تو محیط بی گردوخاک و دمای مناسب انجام بشه تعمیر یا تعویضی نمی خواد.

تمامی این موارد در مورد اسیک ها و انت ماینرها بودن. در مورد ریگ های گرافیکی کلا همه چیز فرق می کنه .

ممنون از پاسختون +1

الان به نظرتون ارزش داره وارد این کار بشه ؟ و به صرفه ترین دستگاه چیه و چه ارزی استخراج کنه بهتره 

ماین با سخت افزار هم فکر نکنم سودی داشته باشه به خاطر فروش عمده گرافیک ها میگم اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید 

یکی از کسانی که با ایشون یه باشگاه میرن بهش گفته بود 3 نفریم نفری 10 تومن گذاشتیم ماهی 5 میلیون نفری سود برمیداریم من که باورم نشد گفتم از دوستان انجمن بپرسیم ببینم این مطلب چقدر به واقعیت نزدیکه

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ممنون از پاسختون +1

الان به نظرتون ارزش داره وارد این کار بشه ؟ و به صرفه ترین دستگاه چیه و چه ارزی استخراج کنه بهتره 

ماین با سخت افزار هم فکر نکنم سودی داشته باشه به خاطر فروش عمده گرافیک ها میگم اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید 

یکی از کسانی که با ایشون یه باشگاه میرن بهش گفته بود 3 نفریم نفری 10 تومن گذاشتیم ماهی 5 میلیون نفری سود برمیداریم من که باورم نشد گفتم از دوستان انجمن بپرسیم ببینم این مطلب چقدر به واقعیت نزدیکه

خواهش می کنم.
اگر پولی داره که هیج کاری باهاش نمی کنه و تو بانک می ذاره و سالی ۱۸درصد سود برمیداره این کار بهتر هست. امااگر کار دیگری می کنه که ریسکش کمتر هست به نظرم وارد نشه بهتره.
ماین با گرافیک که در حالت کلی سود دیرتری نسبت به اسیک میده اما مزایایی هم داره. مثلا طول زمانی که میتونی باهاش ماین کنی طولانی تر هست. و میتونی سخت افزار رو هم بعدا بفروشی. اما اسیک این موارد رو نداره. 
اون دوستان کاملا غلو کردن. اگر همچین سودی داشته باشه آدمایی هستن که میتونن کل اسیک های ایران رو بخرن و برقش رو هم با نیروگاهها قرارداد ببندن و در عرض چهارماه پولشون رو دوبرابر کنن. همچین سودی کاااملا به دور از عقل و منطق هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...