رفتن به مطلب

نصب نشدن درایور گرافیک لپ تاپ

t_msi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت همگی
من یه مشکل دارم با درایور گرافیک لپ تاپم توی ویندوز 10 و یکی دو ساله نتونستم حلش کنم...
مشخصات لپ تاپم : 
Acer V5
cpu : i7 4500u
vga : radeon r7 m265

مشکل من اینه که درایور گرافیک روی ویندوز 10 نصب نمیشه ، یعنی در هنگام نصب کل لپ تاپ هنگ می کنه و مجبور میشم لپ تاپ رو از دکمه پاورش خاموش کنم
عکس : 
20170719_210813.jpg.990f0806f4b42793e9a2800f7216a1f1.thumb.jpg.09326cc2a9d4ed08d618bd1501771061.jpg

این مشکل درست پس از نصب ویندوز 10 و نصب پیش نیاز های مایکروسافت و درایور گرافیک اینتل اتفاق می افته
تمام بیلد های ویندوز 10 رو تست کردم حتی همین بیلد 1903 که جدید اومد ، ولی بازم مشکل پا برجاست...
راه و روش Device Manager هم امتحان کردم ، باز وسط نصب همه چی هنگ می کنه و باید از پاور خاموش کرد..
بعد از اینکه لپ تاپ رو با پاور خاموش میکنم یا اصلا ویندوز بالا نمیاد یا اگر هم میاد درایور نصب نشده..
لطفا راهنمایی کنید...

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام معمولا گرافیک های AMD با ویندوز ۱۰ ناسازگاری دارند و این مشکل فقط در ویندوز ۱۰ هست متاسفانه .

پیشنهاد من ویندوز ۷ یکی از کاملترین و پرطرفدار ترین نسخه ویندوز هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...