رفتن به مطلب

خنک کردن اتاق با کولرآِّبی( سلولزی)؟؟

Recommended Posts

سلام دوستان

میخوام چند تا اسیک (فعلا یک اسیک s5) رو داخل یک زیرزمین که درش هم همیشه بسته هست بزارم و البته خنک باشه ، میخوام  یک طرف کولر سلولزی بزارم که هوا رو بده داخل و یک فن هم برای خروجی

رطوبت زیر 10 درصد هست و کولر ابی همینطوری که داخل اتاق روشن میکنیم و درب بازه ندیدم تا حالا رطوبت بالای 40 بره پس داخل زیرزمین هم فک نمی کنم رطوبت بالا بره 

دوستان گفتن ورودی فن بزارم و خروجی هم فن ، این فکر به سرم خورد که کولرسلولزی برای ورودی بزارم که هم کمی جلوی خاک رو میگیره و هم خنک تر هم میشه و به نسبت فن بهتره

اما مشکل اینجاست که این زیرزمین در خونه ی ما نیست که هرطور خواستم کار کنم و نمیتونم کولر رو بیرون بزارم و دزد میبره

فکری که به سرم زده کولر رو داخل زمیرزمین و داخل یک mdf بزارم (کاملا محیط این mdf بسته باشه) و فقط یک یا دو ورودی داشته باشه که ورودی هاش لوله ی بخاری باشه و لوله ها رو بدم بیرون تا هوای داخل mdf از لوله های بخاری وارد بشه (البته قسمت خروجی کولر روهم  روی mdf برش میزنم)، به نظرتون چنین چیزی ممکنه؟ من فک میکنم میشه چون هوای داخل  mdf  در چند ثانیه تموم میشه ، هوا از بیرون به داخل mdf کشیده میشه  اما بهرحال خواستم نظر شما رو هم بدونم

ممنون

لینک به دیدگاه

پنجره زیر زمین اگر رو به کوچه هستش ، پنجره رو حفاظ آهنی یا ورق فلزی سوراخ دار جوش بدید و کولر رو پشتش بگذارید ، و حتما خروجی هم قرار بدید ، کولر سلولوزی داشتم ، رطوبتش کمتر از آبی هستش و خنکای خووبی داره ، در ضمن حتما راهی برای خروج هوا هم در نظر بگیرید ، دمای کاری ایده آل این اسیک ها چند هستش ؟ 

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، فرـشاد گفته است :

پنجره زیر زمین اگر رو به کوچه هستش ، پنجره رو حفاظ آهنی یا ورق فلزی سوراخ دار جوش بدید و کولر رو پشتش بگذارید ، و حتما خروجی هم قرار بدید ، کولر سلولوزی داشتم ، رطوبتش کمتر از آبی هستش و خنکای خووبی داره ، در ضمن حتما راهی برای خروج هوا هم در نظر بگیرید ، دمای کاری ایده آل این اسیک ها چند هستش ؟ 

ممنون از توحهتون

هرطور کولر رو بیرون نصب کنم احتمال دزدیدنش زیاده ، به نظرتون راهی که بالا گفتم کولر رو بزارم داخل یک mdf و ورودی mdf رو بالوله بخاری از بیرون بگیرم چطوره؟ که هوای ورودی کولر تامین بشه

بله برای خروجی هم یک فن میزارم که هوا رو به بیرون منتقل کنه ، هرچند که فک میکنم چون هوا از بیرون توسط کولر منتقل میشه به داخل اتاق پس وقتی هوای داخل اتاق فشارش بالا میره و اتوماتیک هوا از اطراف درب خودش بیرون خواهد رفت

دما زیر 80 باشه مناسبه ، الان داخل ی اتاقه که دماش زیاده قبلا زمستون بود بهتر بود در حالت عادی 79-80 و صبح ها که افتاب به پشت درب میخورد 85 میشد اما الان صبح ها تا 87 میره بالا یکی دو دفعه 88-89 هم شد که کلا از برق کشیدمش مشکلی پیش نیاد تا همون زیرزمین رو اوکی کنم با خیال راحت بزارم کار کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...