رفتن به مطلب

درخواست فوری برای راهنمایی در مشکل مانیتور و گرافیک

Abolfazl.D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

بنده یه مانیتور چند روز پیش  دست دوم از یکی از دوستان همین فروم بازارچه لیون خریدم  مدل مانیتورBenQ مدل Gl2240 

مانیتور ابتدا با کابل vga تست کردم مشکلی نداشت امروز گرافیک asus rx 580  که خریدم بدستم رسید مانیتور ابتدا با کابل dvi تصویر داد  اما بعد از این که شروع به نصب درایو amd کردم اخرای نصب مانیتور خاموش شد دیگه تصویر نداد 

گرافیک جدا کردم با گرافیک انبرد سی پیو تست کردم مانیتور باز تصویر داد  

گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه ویندوز عوض کردم  اما دوباره وقتی درایو amd رو داشتم نصب میکردم تصویر قطع شد  البته مانیتور تصویر میده موقع روشن شدن اما همین که به اخرای لودینگ شروع به کار ویندوز میرسه خاموش میشه

با مانیتور دیگه تست کردم گرافیک بدون مشکل تصویر داد گیم هم زدم 

الان سوالم اینه مشکل مانیتور از چی میتونه باشه ؟ رزولیشن مانیتور هم بالا میبرم دیگه تصویر نمیده  

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

دوستان کسی نیست یه راهنمایم کنه

لینک به دیدگاه

احتمالا مشکل frequency out of range  داری

یا کابل این رنج رو پشتیبانی نمیکنه و یا خود مانیتور

img_5b511a66d5724.thumb.jpg.bdc148f84758feadbf738931ef6ae73e.jpg

اگ تصویر نداری از طریق safe mode  رفرش ریت رو روی 60hertz بزار

لینک به دیدگاه

سلام کلا این گرافیک ها رو باید با تبدیل با کیفیت باید استفاده کرد ، و کلا vga با این گرافیک چیز جالبی نیست ، اگه مانیتور hdmi یا dvi  می خوره اون کابل رو تهیه کنید ، سایت دیجیک رو یه نگاه بندازید

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام کلا این گرافیک ها رو باید با تبدیل با کیفیت باید استفاده کرد ، و کلا vga با این گرافیک چیز جالبی نیست ، اگه مانیتور hdmi یا dvi  می خوره اون کابل رو تهیه کنید ، سایت دیجیک رو یه نگاه بندازید

سلام دوست عزیز توضیح دادم با کابل dvi وصل کردم 

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز توضیح دادم با کابل dvi وصل کردم 

کابل dvi  چمد تا ورژن و کیفیت ساخت داره ، سایت دیجیک رو نگاه کنید موجود دارن ، قیمت ها هم اختلاف زیاد دارن  .

لینک به دیدگاه

تبدیل  dviبه hdmi معمولی رو  روی مانیتور 19 اینچ 720 استفاده کردم مشکلی نبودکارت هم. rx 460   4از کارت hdmi  گرفتم پشت مانیتور dviبه hdmi استفاده کردم ، سوکت هم سر طلایی ، همین دیجیک ، قبلا پنج یا هشت تومن بود ، الان فکر کنم 20 باشه

لینک به دیدگاه

960 هم استفاده کردم مشکل نداشت ، الان دیگه 480 دارم که مانیتور رو‌عوض کردم مستقیم hdmi می خوره

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، arian97 گفته است :

احتمالا مشکل frequency out of range  داری

یا کابل این رنج رو پشتیبانی نمیکنه و یا خود مانیتور

img_5b511a66d5724.thumb.jpg.bdc148f84758feadbf738931ef6ae73e.jpg

اگ تصویر نداری از طریق safe mode  رفرش ریت رو روی 60hertz بزار

سلام ممنون دوست عزیز تست کردم نشد 

بازم مانیتور ابتدا تصویر میده اما قبل این که صفحه دسکتاپ نشون بده میزنه نو سیگنال

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

کابل dvi  چمد تا ورژن و کیفیت ساخت داره ، سایت دیجیک رو نگاه کنید موجود دارن ، قیمت ها هم اختلاف زیاد دارن  .

بعید میدونم مشکل از کابل باشه قبلا ماینتور دیگه هم داشتم با  همین کابل استفاده میکردم کیفیت خیلی خوبی هم داشت

در 2 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

تبدیل  dviبه hdmi معمولی رو  روی مانیتور 19 اینچ 720 استفاده کردم مشکلی نبودکارت هم. rx 460   4از کارت hdmi  گرفتم پشت مانیتور dviبه hdmi استفاده کردم ، سوکت هم سر طلایی ، همین دیجیک ، قبلا پنج یا هشت تومن بود ، الان فکر کنم 20 باشه

مشکل اینجاست مانیتور ابتدا تصویر میده اما قبل از اینکه ویندوز کامل ران بشه صفحه دسکتاپ نشون بده خاموش میشه  برای یه مدت کوتاه تصویر میده با کابل dvi 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

الان سوالم اینه مشکل مانیتور از چی میتونه باشه ؟ رزولیشن مانیتور هم بالا میبرم دیگه تصویر نمیده

وقتی درایو گرافیک نصب میشه  فرکانس خروجی گرافیک  تو محیط ویندوز آنلاک میشه پس تو محیط مث داس و بایوس تصویر داری ولی تو محیط GUI ویندوز تصویر نداری

معمولا بخاطر کابل یا رابط های قدیمی بوجود میاد

در 2 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

گفتی با ی مانیتور دیگ جواب میده

مانیتور دوم رو وصل کن ب سیستم

رزولوشن مانیتور اول رو روی1080 و 720  تست کن

فرکانس رو بیار روی 60 یا 50

ویرایش شده توسط arian97
لینک به دیدگاه

سلام یه عکس از gpuz کارتتون بزارید 
احتمالا کارت فیک بهتون فروختن

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، arian97 گفته است :

وقتی درایو گرافیک نصب میشه  فرکانس خروجی گرافیک  تو محیط ویندوز آنلاک میشه پس تو محیط مث داس و بایوس تصویر داری ولی تو محیط GUI ویندوز تصویر نداری

معمولا بخاطر کابل های قدیمی با ورژن های پایین این مشکل بوجود میاد

گفتی با ی مانیتور دیگ جواب میده

مانیتور دوم رو وصل کن ب سیستم

رزولوشن مانیتور اول رو روی1080 و 720  تست کن

فرکانس رو بیار روی 60 یا 50

انجام دادم بازم نشد 

مانیتور قبل از اینکه کامپیوتر کامل روشن بشه نو سیگنا میزنه با مانیتور دوم رزولیش هم چند بار تغیر دادم باز تصویر نداد  اصلا

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، o0shahin گفته است :

سلام یه عکس از gpuz کارتتون بزارید 
احتمالا کارت فیک بهتون فروختن

گرافیک سالمه مشخصات درست نشون میده  

با مانیتور دیگه تصویر میده گیم هم زدم یک ساعت

لینک به دیدگاه

سلام سری پولارایس کلا را باربط dvi تصویر مشکل داره شاید باید کابل با کیفیت و مناسب دو سر dvi استفاده کنید که اونم فکر میکنم مانیتورت نداره!

من خودم همین مشکل رو با gw2270h روی کارت rx 550 و rx 560 داشتم زنگ زدم نمایندگی آواژنگ برای مانیتور گفتن رابط جواب نمیده!

بهترین راه حل

1-استفاده از کابل hd فلت باشه بهتره

2-استفاده از رابط HDMI TO VGA 

ویرایش شده توسط tsd137
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، tsd137 گفته است :

سلام سری پولارایس کلا را باربط dvi تصویر مشکل داره شاید باید کابل با کیفیت و مناسب دو سر dvi استفاده کنید که اونم فکر میکنم مانیتورت نداره!

سلام دوست عزیز الان به نظرتون چیکار کنم کابل دیگه بخرم؟ یا یه تبدیل برای vga بخرم با کابل vga تست کنم

لینک به دیدگاه

تبدیل یا باکس تبدیل HDMI  به مانیتور VGA از ۸۰ ت شروع میشه ارزونترینش(خودم یک ماه پیش ۷۵ خریدم چون مانیتور مشتری HDMI نداشت) به بالا

نمیدونم اسرار شما برای استفاده از پورت VGA مانیتور چیه؟< HDMI  اگر نداره راه حل دوم (رابط)

ویرایش شده توسط tsd137
لینک به دیدگاه

احتمالا بعد نصب درایور  کارت گرافیک ریزولیشن و مدی تولید میکنه که توسط مانیتور روی اون پورت قابل شناسایی نیست و تصویر نمیده ÷!

بهترین راه حل خرید یک رابط HDMI TO VGA هست اگر مانیتور پورت HDMI نداره.

ویرایش شده توسط tsd137
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، tsd137 گفته است :

احتمالا بعد نصب درایور  کارت گرافیک ریزولیشن و مدی تولید میکنه که توسط مانیتور روی اون پورت قابل شناسایی نیست و تصویر نمیده ÷!

بهترین راه حل خرید یک رابط HDMI TO VGA هست اگر مانیتور پورت HDMI نداره.

نه hdmi نداره فقط vga و dvi 

لینک به دیدگاه

از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر میکنم 

مشکلم حل شد یه تبدیل hdmi به dvi گرفتم مانیتور تصویر داد

البته کیفیتی چندان ردیف نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...