رفتن به مطلب

کارت گرافیک های پشیبانی شده توسط مادریرد asus h81 plus

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

میخاستم بدونم مادربرد Asus H81-Plus از کدام نسل از کارت گرافیک ها پشتیبانی میکند ؟

و آیا از کارت گرافیک هایی که به رابط PCI EXPRESS 3.0 نیاز دارند پشتیبانی میکند یا خیر؟

با تشکر!

لینک به دیدگاه

از نسل سه پشتیبانی میکنه تا اونجایی که من اطلاع دارم کارت گرافیک باید ببینی مدل سی پیو چیه مثلا روی یه i5 4460  تا 1060 میتونی بزنی بیشتر اون دراپ  اف پی اس میزنی کلا اذیت میکنه مادربورد انچنان زیاد تاثیر نداره ولی کلا اگه درگاه مادربورد ورژن 3 باشه سرعت گرافیک بیشتره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، javadm375 گفته است :

با سلام

میخاستم بدونم مادربرد Asus H81-Plus از کدام نسل از کارت گرافیک ها پشتیبانی میکند ؟

و آیا از کارت گرافیک هایی که به رابط PCI EXPRESS 3.0 نیاز دارند پشتیبانی میکند یا خیر؟

با تشکر!

سلام

هر مدلی می خوره مشکل نداره

فقط بسته به پاور  و جای کیستون داره

رابط نسل 2 و 3 یک درصد نهایت اختلاف داره 

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، amir1155 گفته است :

z77 , i3   3220 چقد ر می ارزه

با هم حدود ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ بیشتر ارزش نداره به نظرم

تهش دیگه ۱۴۰۰

لینک به دیدگاه

در در 8 اردیبهشت 1398 در 23:53، javadm375 گفته است :

با سلام

با تشکر!

مادربرد شما دارای درگاه PCI.e 3.0 هستش ، همه کارت گرافیک هایی که الان توی بازار هستند از این نسخه پشتیبانی می کنند و نسخه 4 اصلا هنوز عرضه نشده
پس خیالتون راحت باشه
فقط میمونه پردازنده مناسب که با گرافیکتون گلوگاه نکنه و پاور ، که ربطی به مادریورد ندارن (مگر اونقدر گرافیک قوی باشه که مجبور باشید پردازنده رو اورکلاک کنید که خوب ، با این چیپست نمیشه)
در ضمن منم همین مادربورد دارم 😊

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام خسته نباشید 

میخواستم ببینم ایا میتونم رو این مادربرد و سی پیو i5 4460 کارت گرافیک 1080ti ببندم؟ 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Javadxtra گفته است:

سلام خسته نباشید 

میخواستم ببینم ایا میتونم رو این مادربرد و سی پیو i5 4460 کارت گرافیک 1080ti ببندم؟ 

4460گلوگاه میکنه با 1080ti. میتونید ببندید ولی تجربه گیمینگ بدی دراختیارتون میزاره.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام من خواستم روی مادربرد H81-plus قطعات زیر رو ببندم خواستم ببینم به مشکل نمی خورم 

Cpu i7 4790
Ram 16
Gtx 1060 6g
Ssd250g green 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...