رفتن به مطلب

سیر تا پیاز msi Rx 580 armor 8gb oc

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

من قصد خرید این کارت رو داشتم

به برند msi هم خیلی اعتماد دارم 

اما خوب در این بازه قیمت میشه همین پول یا شاید کمتر رو خرج کرد ی کارت قوی تر عین 580 سافایر نیترو پلاس رو گرفت!

من حقیقتش  اشنایی زیادی با این سری ندارم

سری گیمینگ  اکس خوب اسمش معلومه چ قابلیتی داره ولی ارمور چی؟مقاومت کارت رو نشون میده؟ب فن هاش برمیگرده؟

لطفا کسایی ک سری armor رو میشناسن ی توضیح بدن ک ببینم این کارت ارزش خرید داره؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز  واقعا کارت قوی تر580 سافایر نیترو پلاس با این امور مقایسه میکنی اصلا در حد هم نیستند Msi فقط با سری گیمینگ در گرافیک msi شدمن کارت مورد نظر رو داشتم اصلا سیستم خنک کنندگی جالبی نداره دمای vrm که فاجعه هست  کویل و ان هم که بماندشما اصلا به ظاهر کارت نگاه کن فقط دوتا فن چسبوندن به pbc(برای خالی نبودن عریضه در رقابت با کارتهایی با قیمت کمتر)بخاطر همین شرکت msi در  سری جدید امور تغیرات اساسی در کولینگ داده همین نکات هم در برندهای دیگه هم مثل ایسوس هست نمیخوام پیش زمینه چینی کنم تا اسم برند بیاید ادم کور کورانه انتخاب کنه ایسوس فقط در سری راگ استریکس (که خودم 580 شو دارم) حرفی برای گفتن داره سریهای دوفنه ایسوس مدل 580 از امور فاجعه بار تره از من میشنوی در خرید سافایر انهم نیترو پلاس شک نکن (سافایر از معدود شرکتهایی هست که فقط گرافیک amd تولید میکند) msi هم مدل گیمینگ ایکس جزو انتخابهای اول کاربران جهان هست ولی خوب توی ایران گرونه در کل در بین تمام 580 ها در ایران الان بهترین قیمت به کاریی همون نیترو پلاس داره بهر حال بهتر ین 580 از نظر من در رده اول ایسوس راگ  استریکس 580 البته مدل تاپش دومین msi gaming x  و سومی هم سافایر نیترو پلاس در مورد برند گیگا بایت هم نداشتم اظهار نظر نمیکنم ا لبته برندهای دیگه از شریک amd مثل his و power color هستند( حرفهای بسیاری برای گفتن دارند) که فکر نمیکنم در بازار ایران موجود باشند

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز

من قصد خرید این کارت رو داشتم

به برند msi هم خیلی اعتماد دارم 

اما خوب در این بازه قیمت میشه همین پول یا شاید کمتر رو خرج کرد ی کارت قوی تر عین 580 سافایر نیترو پلاس رو گرفت!

من حقیقتش  اشنایی زیادی با این سری ندارم

سری گیمینگ  اکس خوب اسمش معلومه چ قابلیتی داره ولی ارمور چی؟مقاومت کارت رو نشون میده؟ب فن هاش برمیگرده؟

لطفا کسایی ک سری armor رو میشناسن ی توضیح بدن ک ببینم این کارت ارزش خرید داره؟

سلام  دوست عزیز 

کارت های آرمور RX 580    کولینگ بسیار خوبی دارند و دارای دو فن  TORX هست که دارای تکنولوژی انحصاری ام اس آی هست .  نویز کم و قدرت خنک کنندگی بالا 

در مورد PCB  هم  دارای VRM  قدرتمند هستند .حتی در ماین هم نسبت به تعدادی که فروخته شده خرابی کمی داشتند .

لینک به دیدگاه

برادر از سری ۵۸۰ هشت گیگ من این کارتها رو استفاده کردم: سافایر نیتروپلاس، سافایر نیتروپلاس اسپشیال، گیمینگ ایکس ام اس آی، آرمور ام اس آی، گیگا گیمینگ، ایسوس استریکس.
اون چیزی که تجربه ی خودم هست رو می گم و شاید تجربه برای من با حالت کلی فرق داشته باشه. اما مطمئن هستم دوستان دیگر هم این موارد رو اکثرا تایید خواهند کرد. و اینم بگم که تجربه ام تو سری ای ام دی این کارتها رو میگم نه سری انویدیا یا موارد قدیمی دیگر.
بهترین کارت از بین اینها به نظرم واقعا کارت اسپشیال هست. هم از لحاظ خنک کنندگی هم از لحاظ ثبات کار و هم از لحاظ قدرت. 
بعد از این میتونیم سافایر نیتروپلاس و گیمینگ ایکس رو با اختلاف کمی در نظر بگیریم که اگر خودم بین اینها یکی رو بگیرم حتما سافایر رو می خرم باز.بعد گیمینگ ایکس.
در مورد سری های دیگه اصلا دل و دماغی برای انتخاب نمی مونه. شاید ایسوس استریکس بهتر از بقیه موارد باشه اما واقعا با سه مورد قبلی فاصله داره. دمای بالاتری هم نسبت به اون ها داره. 
گیگا واقعا کارتهای داغی تو این سری داده و فن های کوچکی داره که نمی تونن کارت رو به خوبی خنک کنن و صدای تولیدشده توسط فن ها هم زیاد هست. بخصوص این که کارآیی فن ها کم هست و کارت داغ می کنه و بخاطر دمای بالا فنها با دور بالاتری کار می کنن این صدا بیشتر اذیتتون خواهد کرد.
سری ارمور واقعا به نظر من افتضاح به معنای واقعی هست. اصلا نمی دونم ام اس آی چرا این سری رو داده. فنهاش واقعا صدای بالایی دارن. خنک کنندگی خوبی مشاهده نمیشه. کویل واین تو بیشتر موارد دیده میشه. 

واقعا سری کارتهای سافایر تو ای ام دی حرف اول رو می زنن. شاید قیافش برای بعضی از گیمرها اولش خوب به نظر نرسه اما هر کسی این سری ها رو تجربه کرده دیگه کارت دیگری نمی خره. اگر از قیافه و ظاهر کارت های سافایر خوشتون نمیاد ام اس آی گیمینگ ایکس و ایسوس انتخاب بعدیتون میتونه باشه. اما اگر گیگا و مخصوصا ام اس آی آرمور بخرید شاید پشیمون بشید. 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

برادر از سری ۵۸۰ هشت گیگ من این کارتها رو استفاده کردم: سافایر نیتروپلاس، سافایر نیتروپلاس اسپشیال، گیمینگ ایکس ام اس آی، آرمور ام اس آی، گیگا گیمینگ، ایسوس استریکس.
اون چیزی که تجربه ی خودم هست رو می گم و شاید تجربه برای من با حالت کلی فرق داشته باشه. اما مطمئن هستم دوستان دیگر هم این موارد رو اکثرا تایید خواهند کرد. و اینم بگم که تجربه ام تو سری ای ام دی این کارتها رو میگم نه سری انویدیا یا موارد قدیمی دیگر.
بهترین کارت از بین اینها به نظرم واقعا کارت اسپشیال هست. هم از لحاظ خنک کنندگی هم از لحاظ ثبات کار و هم از لحاظ قدرت. 
بعد از این میتونیم سافایر نیتروپلاس و گیمینگ ایکس رو با اختلاف کمی در نظر بگیریم که اگر خودم بین اینها یکی رو بگیرم حتما سافایر رو می خرم باز.بعد گیمینگ ایکس.
در مورد سری های دیگه اصلا دل و دماغی برای انتخاب نمی مونه. شاید ایسوس استریکس بهتر از بقیه موارد باشه اما واقعا با سه مورد قبلی فاصله داره. دمای بالاتری هم نسبت به اون ها داره. 
گیگا واقعا کارتهای داغی تو این سری داده و فن های کوچکی داره که نمی تونن کارت رو به خوبی خنک کنن و صدای تولیدشده توسط فن ها هم زیاد هست. بخصوص این که کارآیی فن ها کم هست و کارت داغ می کنه و بخاطر دمای بالا فنها با دور بالاتری کار می کنن این صدا بیشتر اذیتتون خواهد کرد.
سری ارمور واقعا به نظر من افتضاح به معنای واقعی هست. اصلا نمی دونم ام اس آی چرا این سری رو داده. فنهاش واقعا صدای بالایی دارن. خنک کنندگی خوبی مشاهده نمیشه. کویل واین تو بیشتر موارد دیده میشه. 

واقعا سری کارتهای سافایر تو ای ام دی حرف اول رو می زنن. شاید قیافش برای بعضی از گیمرها اولش خوب به نظر نرسه اما هر کسی این سری ها رو تجربه کرده دیگه کارت دیگری نمی خره. اگر از قیافه و ظاهر کارت های سافایر خوشتون نمیاد ام اس آی گیمینگ ایکس و ایسوس انتخاب بعدیتون میتونه باشه. اما اگر گیگا و مخصوصا ام اس آی آرمور بخرید شاید پشیمون بشید. 

سلام توضیح عالی ، ببینیم قسمت ما میشه یکی از این سافایر ها خنک ، دوستتون قصد فروش نداره . طول کارت هم کمتر از ۲۷۰ باشه ، ببینیم زورمون و جیبمون می رسه بگیریم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام توضیح عالی ، ببینیم قسمت ما میشه یکی از این سافایر ها خنک ، دوستتون قصد فروش نداره . طول کارت هم کمتر از ۲۷۰ باشه ، ببینیم زورمون و جیبمون می رسه بگیریم

سلام آقا بهنام. متاسفانه هنوز نتونستم با ایشون تماس بگیرم. شماره ای که من ازش داشتم خاموش کرده احتمال میده شماره اش رو عوض کرده باشه. من هم تنها چیزی که ازش دارم شماره اش هست. گاهی وقتا سر می زنه به منو اولین فرصت که دیدم پیگیر میشم.یادم هست. 🌺

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام  دوست عزیز 

کارت های آرمور RX 580    کولینگ بسیار خوبی دارند و دارای دو فن  TORX هست که دارای تکنولوژی انحصاری ام اس آی هست .  نویز کم و قدرت خنک کنندگی بالا 

در مورد PCB  هم  دارای VRM  قدرتمند هستند .حتی در ماین هم نسبت به تعدادی که فروخته شده خرابی کمی داشتند .

نه تنها تو این فروم و تاپیک اکثرا میگن ارمور اشغاله!!!شما کارت رو داشتید ؟

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، Ali98 گفته است :

نه تنها تو این فروم و تاپیک اکثرا میگن ارمور اشغاله!!!شما کارت رو داشتید ؟

سلام 

این کارت رو بارها تست کردم . به کاربردن چنین الفاظی واقعا خوشایند نیست . این کارت نسبت به قیمت عملکرد مطلوبی داره و   PCB  خوب  در کنار کولینگ مناسبی دارد . طبق آماری که دارم ازخدمات گارانتی این محصول خرابی کمی داشتند نسبت به تیتراژ فروش بالا 

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام 

این کارت رو بارها تست کردم . به کاربردن چنین الفاظی واقعا خوشایند نیست . این کارت نسبت به قیمت عملکرد مطلوبی داره و   PCB  خوب  در کنار کولینگ مناسبی دارد . طبق آماری که دارم ازخدمات گارانتی این محصول خرابی کمی داشتند نسبت به تیتراژ فروش بالا 

سلام دوست عزیز

متاسفانه شما فقط دارید از برندی که براش کار میکنید کور کورانه دفاع میکنید

شما می فرمایید گارانتی خوب + خرابی کم 

آیا برند های دیگه هم چنین مزایایی ندارن ؟؟ 

تو بازار ایران الان همین کارت 580 ارمور قیمتش نسبت کارتی مثل سافایر 30 % ، 40%  گرون تره

از نظر سینک خنک کننده به معنای واقعی 580 ارمور افتضاحه، حداقل تفاوت دمایی با سافایر نیترو 10 تا 15 درجه  در دور فن یکسان هست

همین طور که الان بچه های فروم به عام دارن از 580 ارمور بد میگن ، همه دارن ار گیمینگ ایکس ام اس ای  تعریف می کنن چون واقعا کارت عالی از هر نظری هست

اینجا کسی از اول ترفدار ام اس ای یا گیگا یا سافایر نبوده داداش ، اینجا نسبت به تجربه شون نظر میدن

چه بسا که شما هم گه قصدتون راهنمایی صادقانس در کنار مزایا که داره محصولات ام اس ای (که همه می دونیم چقدر برند خوبیه)  اگه یکی از محصولاتش که بقول خودتون بارها تستش کردید معایبش رو بگید چون با این کار به حق انتخاب خریدار احترام گذاشتید.

در آخر اینم بگم  من خودم از 580 ارمور استفاده میکردم و همین الان 1070Ti آرمور دارم که باز تو این کارت هم از نظر کولینگ نمی گم بده ولی از رقبا یه سر و گردن پایین تره

لینک به دیدگاه

با سلام

بنده این کارت رو دارم و دمای کارت توی فول لود به طور میانگین ۷۰ درجه اس . با اینکه بنده ماین شده خریدم ولی از دماش به نسبت راضیم . چون با برند های دیگه به جز xfx  کار نکردم نظری نمیتونم راجبشون بدم ولی در کل دمای این کارت حدوداً ۵-۶ درجه توی فول لود پایین تر از xfx OC بود . 

من که سر جمع راضیم فقط نویز فنش به نسبت مدل های دیگه بالاتره .

شما هم ببینید کدوم مدل امکانات در برابر قیمت بیشتری در اختیارتون قرار میده  برید سراغ همون مدل

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Pixxo گفته است :

سلام دوست عزیز

تو بازار ایران الان همین کارت 580 ارمور قیمتش نسبت کارتی مثل سافایر 30 % ، 40%  گرون تره

از نظر سینک خنک کننده به معنای واقعی 580 ارمور افتضاحه، حداقل تفاوت دمایی با سافایر نیترو 10 تا 15 درجه  در دور فن یکسان هست

همین طور که الان بچه های فروم به عام دارن از 580 ارمور بد میگن ، همه دارن ار گیمینگ ایکس ام اس ای  تعریف می کنن چون واقعا کارت عالی از هر نظری هست

اینجا کسی از اول ترفدار ام اس ای یا گیگا یا سافایر نبوده داداش ، اینجا نسبت به تجربه شون نظر میدن

چه بسا که شما هم گه قصدتون راهنمایی صادقانس در کنار مزایا که داره محصولات ام اس ای (که همه می دونیم چقدر برند خوبیه)  اگه یکی از محصولاتش که بقول خودتون بارها تستش کردید معایبش رو بگید چون با این کار به حق انتخاب خریدار احترام گذاشتید.

در آخر اینم بگم  من خودم از 580 ارمور استفاده میکردم و همین الان 1070Ti آرمور دارم که باز تو این کارت هم از نظر کولینگ نمی گم بده ولی از رقبا یه سر و گردن پایین تره

سلام خدمت شما 

من نگفتم  عالیه  گفتم با توجه به قیمت در مقابل کارایی  انتخاب خوبیه . این بخش MSI  هست در مورد سایر برندها میتوانند در قسمت های عمومی اظهار نظر کنند .به هیچ عنوان به صورت کورکورانه دفاع نمیکنم  لطفا اول متنی که نوشتم را کامل و با دقت بخونید . یک محصولات مختلف ساخته میشن برای کاربران با بودجه های مختلف  این محصول هم نسبت به کارایی و قیمت مناسب نوشتم . کارت های  سری آرمور هم در سری جدید کاملا متحول شدند تا به خواسته های کاربران بیشتر نزدیک شوند .تمام فیدبک ها این سری توسط MSI  بررسی شدند و در کارتهای جدید تمام مواردی که شاید از نظر بعضی از کاربران چندان مناسب نبود  بهینه سازی شدند .

باتشکر

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام خدمت شما 

من نگفتم  عالیه  گفتم با توجه به قیمت در مقابل کارایی  انتخاب خوبیه . این بخش MSI  هست در مورد سایر برندها میتوانند در قسمت های عمومی اظهار نظر کنند .به هیچ عنوان به صورت کورکورانه دفاع نمیکنم  لطفا اول متنی که نوشتم را کامل و با دقت بخونید . یک محصولات مختلف ساخته میشن برای کاربران با بودجه های مختلف  این محصول هم نسبت به کارایی و قیمت مناسب نوشتم . کارت های  سری آرمور هم در سری جدید کاملا متحول شدند تا به خواسته های کاربران بیشتر نزدیک شوند .تمام فیدبک ها این سری توسط MSI  بررسی شدند و در کارتهای جدید تمام مواردی که شاید از نظر بعضی از کاربران چندان مناسب نبود  بهینه سازی شدند .

باتشکر

خوب یعنی اگه من ارمور رو بردارم ضرر نکردم؟

پشیمون نمیشم ک چرا سافایر نگرفتم؟

حالا با فریم دهی کاری ندارم

فن هاش همون فن های سری گیمینگ اکس هستن؟

Msi شرکتی نیست ک با کارت های بد خودش رو خراب کنه ولی خوب ب هرکی ک میرسی ارمور تخریب میکنه 

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Pixxo گفته است :

سلام دوست عزیز

پشیمون نیستید که چرا ی برند دیگه رو نخریدین؟

اگه دمایی ک میگین درست باشه این کارت بعد ی مدت خراب نمیشه؟

چون من اصولا اگه بخام بازی کنم حداقلش روزی ۴ ساعت هست 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز واقعا اینو بخاطر خودتون می گم. از فافا ۵۸۰ هشت گیگ سافایر اسپشل رو به قیمت سه تومن بخرید. این تخفیفش رو بعد مدت کوتاهی برمیداره و فقط پشیمونی برای شما می مونه. حیفه حیف...

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ali98 گفته است :

خوب یعنی اگه من ارمور رو بردارم ضرر نکردم؟

پشیمون نمیشم ک چرا سافایر نگرفتم؟

حالا با فریم دهی کاری ندارم

فن هاش همون فن های سری گیمینگ اکس هستن؟

Msi شرکتی نیست ک با کارت های بد خودش رو خراب کنه ولی خوب ب هرکی ک میرسی ارمور تخریب میکنه 

من در مورد کارت شرکت دیگری نظری نمیدم . دلیلی هم نیست  که نظر یا کامنتی بدهم . فقط این نکته را به شما میگم این کارت بر اساس فاکتور قیمت در مقابل پرفورمنس انتخاب خوبیه .گارانتی معتبر گرین هم نیازی به توضیح ندارد .

کارت های  ARMOR  از فن های TORX و سیستم کولینگ ARMOR 2X  استفاده میکنند . 

با این حال تصمیم  با شماست . که کدام کارت گرافیک برای شما مناسب تر است . 

کارتهای MSI  در 60 درجه فن ها شروع به کار میکنند . شما میتوانید با برنامه افتربرنر فن را دستی کنترل کنید و دما بسیار کمتری در گیم ها داشته باشید .

General information

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

من در مورد کارت شرکت دیگری نظری نمیدم . دلیلی هم نیست  که نظر یا کامنتی بدهم . فقط این نکته را به شما میگم این کارت بر اساس فاکتور قیمت در مقابل پرفورمنس انتخاب خوبیه .گارانتی معتبر گرین هم نیازی به توضیح ندارد .

کارت های  ARMOR  از فن های TORX و سیستم کولینگ ARMOR 2X  استفاده میکنند . 

با این حال تصمیم  با شماست . که کدام کارت گرافیک برای شما مناسب تر است . 

کارتهای MSI  در 60 درجه فن ها شروع به کار میکنند . شما میتوانید با برنامه افتربرنر فن را دستی کنترل کنید و دما بسیار کمتری در گیم ها داشته باشید .

General information

دوست عزیز

وقتی از فن های خوبش میگید و ما هم قبول داریم باید از سینک خیییلی بد و ضعیفش هم بگید

چون همین فن های خوب برای خنک کردن این سینک باید با دور فن خیلی بیشتری کار کند

بر اساس فاکتور قیمت در مقابل پرفورمنس گزینه های دیگری با 30% هیزینه کمتر هم وجود دارد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

دوست عزیز واقعا اینو بخاطر خودتون می گم. از فافا ۵۸۰ هشت گیگ سافایر اسپشل رو به قیمت سه تومن بخرید. این تخفیفش رو بعد مدت کوتاهی برمیداره و فقط پشیمونی برای شما می مونه. حیفه حیف...

واقعا بهترین گزینه رو با بهترین قیمت پیشنهاد دادید

ولی پیشنهاد من یه کم متفاوت است

اگه بار گیم می خوای دوست عزیز  به نظر من از 1060 6گیگ  بخر  چون پرفورمنسش یه کم جزئی بالاتر از 580 است ولی برا گیم از نظر ساپورت نرم افراری به مراتب انویدیا بهتر است

تجزبه استفاده از هر دوتا رو داشتم و نظر شخصی خودم است شاید یکی دیگه نظرش مخالف باشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

پشیمون نیستید که چرا ی برند دیگه رو نخریدین؟

اگه دمایی ک میگین درست باشه این کارت بعد ی مدت خراب نمیشه؟

چون من اصولا اگه بخام بازی کنم حداقلش روزی ۴ ساعت هست 

واقعیت اولش می خواستم گیگابیت بخرم ولی چون این کارت دست یکی از دوستان بود و کمتر از یه هفته کار کرده بود و در حد صفر بود و قیمتش خیلی مناسب بود همینو خریدم 

البته اینم بگم که سینک خنک کنندش زمین تا آسمون با 580 تفاوت داره و خیلی بهتر شده

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

من گارانتی واسم ملاک مهمیه 

اگه بخام بدون گارانتی بخرم خوب rog strix بهترین گزینس

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Pixxo گفته است :

واقعا بهترین گزینه رو با بهترین قیمت پیشنهاد دادید

ولی پیشنهاد من یه کم متفاوت است

اگه بار گیم می خوای دوست عزیز  به نظر من از 1060 6گیگ  بخر  چون پرفورمنسش یه کم جزئی بالاتر از 580 است ولی برا گیم از نظر ساپورت نرم افراری به مراتب انویدیا بهتر است

تجزبه استفاده از هر دوتا رو داشتم و نظر شخصی خودم است شاید یکی دیگه نظرش مخالف باشه

580 armor از نسخه aorus 1060 هم بهتره فقط نسخه rog strix ۱۰۶۰ قوی تره ک ۵ تومن پولشه شایدم بیشتر

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

580 armor از نسخه aorus 1060 هم بهتره فقط نسخه rog strix ۱۰۶۰ قوی تره ک ۵ تومن پولشه شایدم بیشتر

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1060-6GB-vs-AMD-RX-580/3639vs3923

لینک بالا رو به نگاهی بندازید ،

هر دوتا مدل خیلی بهم نزدیک هستن

برای گیم شک نکن انویدیا بهتره

لینک به دیدگاه

من تست گیم هاشون رو دیدم اگه خاستی لینک بهت میدم!

بعد من روی برند تعصب ندارم من سراغ کیفیت خوب و قیمت مناسب هستم 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Pixxo گفته است :

دوست عزیز

وقتی از فن های خوبش میگید و ما هم قبول داریم باید از سینک خیییلی بد و ضعیفش هم بگید

چون همین فن های خوب برای خنک کردن این سینک باید با دور فن خیلی بیشتری کار کند

بر اساس فاکتور قیمت در مقابل پرفورمنس گزینه های دیگری با 30% هیزینه کمتر هم وجود دارد

درود دوست عزیز

اون گزینه  تا جایی که من اطلاع دارم گارانتی معتبری ندارد . دلیل قیمت کمتر هم احتمالا همین هست . 

اگر دور فن دستی تنظیم شود و فن کارت گرافیک در 60 درجه روشن نشود . نیازی نیست دور فن بالا بره . چون در کارت های ام اس آی به دلیل فناوری zerofrozr  تازه فن در 60 درجه روشن میشود . اگر هیت سینک کارایی لازم رو نداشت در این مدل این قابلیت رو غیر فعال میکردن . 

راه حل که فن در دور مناسب مثلا  تا 40 درصد کار کنند نه صدا و نه نویزی ایجاد میشه و هم حرارت به شدت مطلوبه 

به نظر من سیستم کولینگ این کارت با توجه به محدوده بودجه این کارت بسیار قابل قبول است . 

airflow02

لینک به دیدگاه

از لحاظ کولینگ ب مشکل نمیخورم یعنی؟سر و صداش چی؟

داداش خیلی لطف میکنی وقتتو در اختیار من قرار میدی

ویرایش شده توسط Ali98
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Ali98 گفته است :

از لحاظ کولینگ ب مشکل نمیخورم یعنی؟سر و صداش چی؟

داداش خیلی لطف میکنی وقتتو در اختیار من قرار میدی

اگر  فن کارت گرافیک را به صورت دستی تنظیم کنید مثلا تو بازی روی 70 درصد  بگذارید مشکلی پیدا نمیکنید و اصلا صدای فن به گوش نمیرسه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...