رفتن به مطلب

یک تست واقعی و خارق العاده ( حتما امتحان کنید)

روبیک
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

یک تست واقعی و خارق العاده ( حتما امتحان کنید)

L128622644427.jpg

یك جراح استخوان می گوید: به نظر من یك سری اعمال و حركات وجود دارد كه مغز انسان قادر به انجام نیست و یا اینكه برای آنها برنامه ریزی نشده است. تست زیر این نكته را ثابت‌می‌كند.

تست زیر نمونه‌ی از حركاتی است كه با انجام آن مغز درگیر و گیج می‌شود. حتی اگر بارها و بارها این عمل را انجام دهید، مغز با سردر گمی زیاد همان نتیجه را نشان خواهد داد و‌ هیچ تغییری بوجود نخواهد آمد.

یعنی شما نمی‌توانید، با سعی و تمرین مداوم پای تان را با هوش كنید. چرا كه مغز شما از قبل برنامه ریزی شده است.

این تست بسیار هیجان انگیز تنها چند ثانیه طول می‌كشد. باور كردنی نیست، ولی كاملا صحت دارد. همین حالا آن را امتحان كنید.

در حالیكه مقابل مانیتورتان نشستید (هر جای دیگر مانند؛ صندلی، مبل...) پای راستتان را كمی بالا آورید و در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید.

در همین حال با دست راست شماره 6 را در هوا بنویسید. مسیر چرخش پای شما تغییر كرد نه؟!! یعنی پای شما خلاف عقربه‌های ساعت شروع به چرخیدن كرد. درسته؟

هنوز دانشمندان علتی برای این عكس العمل مغزپیدا نكرده‌اند. در نتیجه هیچ‌كاری برای تغییر آن نمی‌توان انجام داد.

لینک به دیدگاه

من تست کردم به مسیر خودش ادامه داد پام!

مثل این هست که توی هوا با یه دستت دایره بکشی! با یه دستت مربع ! این کار رو هم من بلدم !! این بیشتر به خاطر این هست که 2 تا نیم کرهی مغز ما به هم ربط داره و مثل یه CPU تک کور با فرکانس بی نهایت هست ! :lol:

لینک به دیدگاه

6 رو به صورت لاتین بنویسید میشه ولی به صورت فارسی نمیشه. البته یه خرده اعوجاج رو داره تو نوشتن. ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

باحاله / دست چپ با پای راست و برعکس میشه بعد از 2-3 بار تمرین ولی هردو باهم ( دست راست و پا راست ) نشد / منم با گفته سعید در مورد عملکرد مغز موافقم

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب به این خاطره که ادم نمیتونه چند کار رو با هم انجام بده، فکر کنم مغز انسان دوتا دستور پارادوکس رو انجام نمی ده... ایشااله تو سری سرد ادیشن ومولتی کور این مشکل برطرف میشه...! مثل اینکه من وقتی دارم فیلم می بینم مامانم صدام کنه اما من که متوجه نمی شم تا یا داد بزنه یا بیاد تکونم بده!!!! :D

لینک به دیدگاه

جالبه... من 10 بار تست کردم هر 10 بار به محض چرخوندن دستم به سمت چپ پام هم برعکس عقربه ساعت میرفت :lol:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...