رفتن به مطلب

پریدن ویندوز پی در پی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، arian97 گفته است :

داداش دوران رم تک کاناله 4 گیگ اونم  DDR3 دیگ تموم شده

بزار اینجور بگم ک روی حالت تک کاناله حداقل 15-25 فریم از دست میدی

اگ بودجه نداری کل سیستم رو ارتقا بدی حداقل رم8 دوال با فرکانس 1600 بگیر

و اگ امکانش هس با نرمافزار hwinfo  ی اسکرین از مشخصات رم بزار

داداش اشتباه مشخصات زدم

Ram:8gb hyper fury ddr3

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

الان رم سیستمون 4 گیگه ؟

ویندوز 10 حدود 1.5 گیگ از رم سیستمو مصرف میکنه با اون رم شما که نمیشه بازی کرد حتی رم 8 واسه بعضی بازیهای الان کم میاد 

درایور گرافیک از اینجا بگیرید ، نسخه استیبل

https://www.techpowerup.com/download/amd-radeon-graphics-drivers/

ویندوز نو ریختین ؟

نه اشتباه گفتم 8gb ddr3 

درایور نسخه اخر رو گرفتم 

بله ویندوز دوباره نصب کردم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Ali98 گفته است :

نه اشتباه گفتم 8gb ddr3 

درایور نسخه اخر رو گرفتم 

بله ویندوز دوباره نصب کردم 

امیدوارم مشکل فعلیتون حل بشه ولی در اولین فرصت سعی کنید یه رم 8 دیگه یا حداقل 4 گیگ تهیه کنید که دو کاناله بشه 

رم که دوستان گفتن ، هارد هم با برنامه hd tune pro اسکن کنید و از تبهاش اینجا اسکرین بزارید 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

امیدوارم مشکل فعلیتون حل بشه ولی در اولین فرصت سعی کنید یه رم 8 دیگه یا حداقل 4 گیگ تهیه کنید که دو کاناله بشه 

رم که دوستان گفتن ، هارد هم با برنامه hd tune pro اسکن کنید و از تبهاش اینجا اسکرین بزارید 

دو کاناله شدن انقدر تاثیر داره؟یعنی همونجوری ک دوستمون گفتن 15 تا 25  فریم میده؟

ویرایش شده توسط Ali98
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

دو کاناله شدن انقدر تاثیر داره؟یعنی همونجوری ک دوستمون گفتن 15 تا 25  فریم میده؟

😂😂

حاجی کی گفته رم دوکاناله 25 فریم تاثیر داره؟

رم دوکاناله سرعت سیستمو میبره بالا ولی تو فریم تفاوتی حاصل نمیشه مگر در حد 2-3 فریم.

مگه کارت گرافیک انداختی رو سیستم انتظار داری 20 فریم بالاتر بگیری. ببین 8 گیگ الان دیگه کمه باید رمو 12 گیگ کنی یا 16.

اینکه رم کم میاری دلیل افت فریم هم میتونه باشه ولی نه در همه بازیا. رمتون فعلا کافیه در اکثر موارد ولی حتما به فکر ارتقا رم باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

حسین توضیح دادن ، توی گرافیک مجتمع تقریبا دو برابر تاثیر داره اما در استفاده از گرافیک جدا زیاد تاثیر نداره ولی در حالت دوکاناله پهنای باند سیستم دو برابر میشه مثل خیابان دو بانده و تک باند و به طبع سرعت سیستم افزایش پیدا میکنه 

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

حسین توضیح دادن ، توی گرافیک مجتمع تقریبا دو برابر تاثیر داره اما در استفاده از گرافیک جدا زیاد تاثیر نداره ولی در حالت دوکاناله پهنای باند سیستم دو برابر میشه مثل خیابان دو بانده و تک باند و به طبع سرعت سیستم افزایش پیدا میکنه 

حسن جان همونطور که میدونید گرافیک مجتمع وی رم نداره و از رم سیستم استفاده میکنه برای همون تاثیر میتونه داشته باشه تو فریم ریت ولی تو اون هم فک نکنم اینقد فریم تفاوت ایجاد بشه. 🌺

لینک به دیدگاه

راستش من یه تجربه ای رو بگم که همین دیروز برای یکی از دوستان اتفاق افتاد. 
ایشون سیستمی به شرح زیر دارن: سی پی یو i5 سری ۶۰۰۰ ، رم هشت گیگ ، گرافیک ام اس آی RX 570 چهار گیگ. توی تعدادی از بازیها تو فول اچ دی و کیفیتهای بالاتر کمی لگ رو می شد مشاهده کرد که فکر می کردیم گرافیک کم میاره. مثلا فورزا هورایزن ۳ تو اولترا هر از گاهی لگ مشاهده می شد اما تو کیفیت high به راحتی با ۶۰ فریم ثابت بازی می کرد. تا اینکه مترو اگزودوس رو نصب کرد و کلا نتونست بازی کنه. وقتی وارد بازی می شدی حتی تو کیفیت نرمال هم نمی تونستی بازی کنی و افت فریم خیلی شدیدی مشاهده می شد. بر حسب اتفاق یه رم چهار گیگ هم بهش دادم و گفتم بنداز رو سیستم تست کن ببین مشکل حل می شه یا نه. بعد از ده دقیقه اومد و گفت بازی مترو که تا اون حد داغون بود واقعا فریم بالای سی رو میده. من خودم هم رفتم و همین موضوع رو دیدم. حالا من هم احساس می کنم که فقط افزایش چهارگیگی رم نمی تونه این قدر تفاوت تو بازی ایجاد کنه، بلکه دوال چنل بودن رم هست که تاثیر زیادی تو کارایی داشته و باعث بهبود زیادی تو نرخ فریم بازی شده. 

لینک به دیدگاه

فروزا 3 داخل کیفیت اولتر

در 5 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

راستش من یه تجربه ای رو بگم که همین دیروز برای یکی از دوستان اتفاق افتاد. 
ایشون سیستمی به شرح زیر دارن: سی پی یو i5 سری ۶۰۰۰ ، رم هشت گیگ ، گرافیک ام اس آی RX 570 چهار گیگ. توی تعدادی از بازیها تو فول اچ دی و کیفیتهای بالاتر کمی لگ رو می شد مشاهده کرد که فکر می کردیم گرافیک کم میاره. مثلا فورزا هورایزن ۳ تو اولترا هر از گاهی لگ مشاهده می شد اما تو کیفیت high به راحتی با ۶۰ فریم ثابت بازی می کرد. تا اینکه مترو اگزودوس رو نصب کرد و کلا نتونست بازی کنه. وقتی وارد بازی می شدی حتی تو کیفیت نرمال هم نمی تونستی بازی کنی و افت فریم خیلی شدیدی مشاهده می شد. بر حسب اتفاق یه رم چهار گیگ هم بهش دادم و گفتم بنداز رو سیستم تست کن ببین مشکل حل می شه یا نه. بعد از ده دقیقه اومد و گفت بازی مترو که تا اون حد داغون بود واقعا فریم بالای سی رو میده. من خودم هم رفتم و همین موضوع رو دیدم. حالا من هم احساس می کنم که فقط افزایش چهارگیگی رم نمی تونه این قدر تفاوت تو بازی ایجاد کنه، بلکه دوال چنل بودن رم هست که تاثیر زیادی تو کارایی داشته و باعث بهبود زیادی تو نرخ فریم بازی شده. 

ا رم هشت تقریباً پر می شه ،لگ می زنه .

مترو با 480 و دو تا رم چهار گیگ ddr3 بازی مردم جوابگو ، کل مصرف رم به ندرت از 6 بیشتر می شد ، کیفیت هم روی  اکسترامی روی 30 فریم و مرحله دریای خزر هم روی کیفیت اولترا

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

فروزا 3 داخل کیفیت اولتر

ا رم هشت تقریباً پر می شه ،لگ می زنه .

مترو با 480 و دو تا رم چهار گیگ ddr3 بازی مردم جوابگو ، کل مصرف رم به ندرت از 6 بیشتر می شد ، کیفیت هم روی  اکسترامی روی 30 فریم و مرحله دریای خزر هم روی کیفیت اولترا

بله اقا بهنام. 
رم هشت تک کاناله تو این بازی ۸۰درصد پر می شد یعنی مقدار رمی که استفاده میشه ۶.۴ گیگ بود. اما وقتی یه رم کنارش انداختیم و دوال شد ۳۰درصد رم اشغال می شد که ۳۰درصد ۱۲ گیگ می شه تقریبا کمتر از چهارگیگ! 
من واقعا تا حالا به این مساله تا این حد برنخورده بودم...

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

بله اقا بهنام. 
رم هشت تک کاناله تو این بازی ۸۰درصد پر می شد یعنی مقدار رمی که استفاده میشه ۶.۴ گیگ بود. اما وقتی یه رم کنارش انداختیم و دوال شد ۳۰درصد رم اشغال می شد که ۳۰درصد ۱۲ گیگ می شه تقریبا کمتر از چهارگیگ! 

سلام این به دوال بودن ربطی نداره. همونکه رم پر میشه لگ میندازه.منم بازیو فورزا هورایزن 3 و بتل 1 برام شدید لگ بود حتی پابجی با یه ارتقا به 12 گیگ تونستم فریم حوبی رو تجربه کنم که این مربوط میشه به افزایش رم نه دوال بودن سیستم. البته جسارتی نباشه شما تجربتون بیشتر از من نوعی هستش مطمعنن اطلاعات زیادی دارین.

ویرایش: برای نمونه عرض میکنم، من رمم دوتا 4 بود که دوال میشد ولی بازم این مشکلو داشتم که اگه اون چیزی بود که شما می فرمایید من رمم دوال چنل بود نباید این لگ رو مشاهده میکردم درسته؟ پس نتیجه میگیریم ربطی به دوال بودن نداره.

ولی خب این یه واقعیته که رایزن با رمای فرکانس بالا به صورت دوال چنل پرفورمنس خیلی بهتری دارن نسبت به اینتل. که فک کنم این به معماریشون برمیگرده.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

سلام این به دوال بودن ربطی نداره. همونکه رم پر میشه لگ میندازه.منم بازیو فورزا هورایزن 3 و بتل 1 برام شدید لگ بود حتی پابجی با یه ارتقا به 12 گیگ تونستم فریم حوبی رو تجربه کنم که این مربوط میشه به افزایش رم نه دوال بودن سیستم. البته جسارتی نباشه شما تجربتون بیشتر از من نوعی هستش مطمعنن اطلاعات زیادی دارین.

خواهش می کنم. قصد من هم از اشتراک گذاری اطلاعات و تجربه ی دیروزم همین هست که یه چیزایی هم خودم یاد بگیرم هم این که اگر دوستی اومد و موضوع رو خوند شاید به دردش بخوره / شما لطف دارید، تو زمینه کامپیوتر هر شخصی هر چقدر تجربه هم داشته باشه باز نیاز به یادگیری و تجربه های دوستان دیگر هم داره و من هم از این قاعده مستثنا نیستم. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

بله اقا بهنام. 

عالی 🌹

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Ali98 گفته است :

این تستو ببین

1x16Gb DDR4 RAM 3200Mhz  vs  2x8Gb DDR4 RAM 3200Mhz 

این مشخصات سیستمش بوده:

Windows 10 Pro 

Intel i7 8700k 3.7Ghz

Asus ROG Strix Z390-F Gaming

RTX 2080 8Gb

1x16Gb DDR4 RAM 3200Mhz

vs

2x8Gb DDR4 RAM 3200Mhz

تو این تست تفاوت فریم  در حالت تک کانال و دوال بیشتر از 30 فریم هم میشه

تو حالت کواد چنل این اختلاف حتی بیشتر هم میشه :

2x8GB vs. 4x4GB  

پس فرقی نداره گرافیک مجتمع داری یا جدا،  رم بعد از گرافیک و پردازنده بیشترین تاثیر تو فریم داره

پ.ن: بعضی دوستان فک میکنن تو بازی همه چی دست گرافیکه و بقیه قطعات حکم پشم دارن و دکورین

ویرایش شده توسط arian97
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

حسن جان همونطور که میدونید گرافیک مجتمع وی رم نداره و از رم سیستم استفاده میکنه برای همون تاثیر میتونه داشته باشه تو فریم ریت ولی تو اون هم فک نکنم اینقد فریم تفاوت ایجاد بشه. 1f33a.png

واسه گرافیک مجتمع مثل رایزنهای سری g تستهایی دیدم البته یادم نیست کجا ، احتمالا همینجا دوستان گذاشته بودن که رم در حالت تک کاناله تقریبا نصف فریم دو کاناله داشت و فرکانس رم هم تاثیر گذار بود و رمهای با فرکانس 3000 فریم بیشتری از 2400 گرفته بودن البته عسکهای این تستو خودم توی انجمن گذاشتم

راجب گرافیک هم سرچ نکردم که چقدر تاثیر داره حالت تک و دوال ولی مسلماً در حالت دوال سیستم پهنای باند دو برابری داره 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، arian97 گفته است :

پ.ن: بعضی دوستان فک میکنن تو بازی همه چی دست گرافیکه و بقیه قطعات حکم پشم دارن و دکورین

داداش شما با دیدن یه ویدیو چند ثانیه ای به این نتیجه رسیدی؟ از کجا معلوم چیزای دیگه تغییر نکرده. نخیر کسی نگفته سایر قطعات حکم پشم رو دارن ولی اینکه با دوال چنل 30 فریم بیشتر بگیری یکم غیر قابل هضمه. خوشحال میشم خودتون یا یکی از دوستان که به همچین چیزی اعتقاد دارن یه ویدیو تهیه کنن اپلود کنن تا ما هم استفاده کنیم. همیشه تو اسمبل کردن سیستم همه قطعات باید باهم مچ باشن و کسی منکر این نیس. ولی اینکه با یک ویدیوی از قبل ضبط شده بیایم نظر بدیم یکم درست نیس مگه اینکه خودمون تست کرده باشیم و به چشم دیده باشیم. منم خوشحال میشم بشخصه ویدیو از تست خودتونو ببینم.

ویرایش: اینم اضاف کنم تو اون سیستم های اند با اون پردازنده و گرافیک های اند مطمعنن رم تک ماژول با فرکانس پایین براش گلوگاه بوده که با ارتقا به دوال و فرکانس بالاتر ازین گلوگاه درومده و پرفورمنس واقعیشو نشون داده جور دیگه نمیشه توضیحش داد. و این که تو سیستمای میدرنج ما همچین اختلاف فاحشی نمیتونه اتفاق بیفته.

اینجا به شخصه بنده بخاطر خراب کردن کسی نظر نمیدم و فقط فقط برای یادگیری و کمک به همدیگست اینو از یاد نبریم.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز

فریم دهی تو بازی nfs payback باب میل نبود 

توی هیتمن ۲ هم همچنان ادامه داره

اینم بگم که رم ۸ گیگ تک ماژول فکر کنم ۱۶۰۰ هست ولی خوب ۳ گیگش فقط توی بازی اکثر اوقات پر میشه 

مشکل  فریم دهی چی هست؟

مانیتور من Lg 25Um65 -p هست 

فول اچ دی پلاس

التراواید 

20190509_153845.thumb.jpg.7f87a1f7ab3ebf9614de75d80a36cc58.jpg20190509_153816.thumb.jpg.6f3eab3c6738e8b88167a418ee66f8a1.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

مانیتور شما ۱۰۸۰-۱۹۸۰ نیست

روزلیشن بالاتری داره فکر کنم

احتمالا نرخ فریم برای همین پایینتر هست نسبت به ۱۰۸۰

من ۲۹ اینچ این مانیتور رو دارم نسبت به ۱۰۸۰ فریم کمتری میگیرم

تقریبا فکر کنم ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، WINNER گفته است :

مانیتور شما ۱۰۸۰-۱۹۸۰ نیست

روزلیشن بالاتری داره فکر کنم

احتمالا نرخ فریم برای همین پایینتر هست نسبت به ۱۰۸۰

من ۲۹ اینچ این مانیتور رو دارم نسبت به ۱۰۸۰ فریم کمتری میگیرم

تقریبا فکر کنم ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر

درسته 

ولی تو بازی ها فول اچ دی ک داره رو اون میزارم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...