رفتن به مطلب

خریدار کیس گیمینگ به جز مارک گرین و مسترتک

kixit
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان روزتون بخیر

به دنبال خرید یک عدد کیس کاملآ سالم ، بدون خط و خش و با همه متعلقات هستم تا سقف 1.200.000 هزار تومان . کیس حتمآ باید تو پنل جلوییش حداقل دوتا فن داشته باشه ( ترجیحآ RGB ) و حتمآ airflow مناسبی داشته باشه و بتونه یه سی پی یو کولر با ارتفاع 165 میلی متر رو توی خودش جای بده  . اگه پیشنهادی دارید لطفآ همراه با قیمت بهم بگید . از اونجایی که برای خرید خیلی عجله دارم اگه طی همین یکی دو روز موفق به خرید نشدم مجبورم آکبندشو تهیه کنم . ممنونم 😌

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 15 اردیبهشت 1398 در 09:28، mrunsung گفته است :

سلام دوستان روزتون بخیر

به دنبال خرید یک عدد کیس کاملآ سالم ، بدون خط و خش و با همه متعلقات هستم تا سقف 1.200.000 هزار تومان . کیس حتمآ باید تو پنل جلوییش حداقل دوتا فن داشته باشه ( ترجیحآ RGB ) و حتمآ airflow مناسبی داشته باشه و بتونه یه سی پی یو کولر با ارتفاع 165 میلی متر رو توی خودش جای بده  . اگه پیشنهادی دارید لطفآ همراه با قیمت بهم بگید . از اونجایی که برای خرید خیلی عجله دارم اگه طی همین یکی دو روز موفق به خرید نشدم مجبورم آکبندشو تهیه کنم . ممنونم 1f60c.png

دوست عزیز، به جای اینکه دست دوم بخری، 200 تومن بذار روی پولت این مدلو بگیر، فوق العاده جادار، من واتر کولر 360 جلوی کیس نصب کردم به همرا 9 تا فن

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-case/thermaltake/thermaltake-core-x31-riing-rgb-edition.html

لینک به دیدگاه

در در 18 خرداد 1398 در 02:34، satchboogy گفته است :

دوست عزیز، به جای اینکه دست دوم بخری، 200 تومن بذار روی پولت این مدلو بگیر، فوق العاده جادار، من واتر کولر 360 جلوی کیس نصب کردم به همرا 9 تا فن

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-case/thermaltake/thermaltake-core-x31-riing-rgb-edition.html

ممنون از پیشنهادت عزیز . کیس ریدمکس Alpha prime آکبندشو خریدم  از بازار . راضیم ازش 😉

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mrunsung گفته است :

ممنون از پیشنهادت عزیز . کیس ریدمکس Alpha prime آکبندشو خریدم  از بازار . راضیم ازش 1f609.png

مبارک باشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...